Şimdi Ara

2700 TL ile bu sistem olmuşmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sistemi ben hazırlamadım forumdan beiri arkadaş hazırladı saolsun sistem bu şekilde birde kasa tavsiye etti fakat pek hoşuma gitmedi.

Kasa: GIGABYTE IF-233 700W MidT ATX SİYAH KASA

Bir yerlerden'de kısamam lazım kasa için ve klavye mouse'de var sistemi 1 ay sonra alıcam.

• Ekran kartı ZOTAC'e o kadar para vereceğine daha performanslı MSI R9 280X almanı tavsiye ederim.

Kasa için ise: ZALMAN Z3 PLUS + ZALMAN ZM700-GLX SERİSİ 80PLUS 700W öneririm.
  • Sendektorn1 kullanıcısına yanıt
    ekran kartını amp olanından alabilirsin saat hızları gerçekten yüksek yada 280x vapor-x kasanın tipi hoşuna gitmedi heralde arkadaşın içindeki güç kaynağı için önermiştir 80 plus bronze sertifikalı cougar psu var içinde kasayı z3 veya z5 yapıp yanına corsair vs 650 alabilirsin
  • Zalman z3 plus alıp dedikleri gibi birde psu al yada şimdi ismini unuttum 700w bir kasa vardı psulu arkadaşlar yardımcı olular şimdi işe gidiyorum :) belki gece düzenlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendektorn1

Beyler sistemi ben hazırlamadım forumdan beiri arkadaş hazırladı saolsun sistem bu şekilde birde kasa tavsiye etti fakat pek hoşuma gitmedi.

Kasa: GIGABYTE IF-233 700W MidT ATX SİYAH KASA

Bir yerlerden'de kısamam lazım kasa için ve klavye mouse'de var sistemi 1 ay sonra alıcam.

hocam sistem kasa hariç güzel. kasanın içindeki psu da kaliteli ve güzel bir psu. ama o kasa malzeme kalitesi olarak gerçekten çok kötü.

• bende senle ayni sistemi alacagim kasam ise xigmatek talon sana da bunu oneririm
  • Gtx 770'i AMP yaparsan çok daha iyi olur. Kasa olarak tavsiyem rc-k380, 12v 564w metal kasa ve yapısı çok güzel bana göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sendektorn1 kullanıcısına yanıt
    Biryerlerden kısmak yerine biraz üstüne koyup ekran kartını 770 amp olanından almalısın. bu şekilde topla ilerde psu olmayan bir kasa alırsın istediğin beğendiğin bişey öyle kullanırsın en azından o kasada psu kaliteli diğer türlü 2 side kalitesiz olacak eğer 100 tl daha üstüne koyma şansın yoksa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.