Bildirim
2700 TL ile bu sistem olmuşmu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ekran kartı ZOTAC'e o kadar para vereceğine daha performanslı MSI R9 280X almanı tavsiye ederim.
Kasa için ise: ZALMAN Z3 PLUS + ZALMAN ZM700-GLX SERİSİ 80PLUS 700W öneririm. -
ekran kartını amp olanından alabilirsin saat hızları gerçekten yüksek yada 280x vapor-x kasanın tipi hoşuna gitmedi heralde arkadaşın içindeki güç kaynağı için önermiştir 80 plus bronze sertifikalı cougar psu var içinde kasayı z3 veya z5 yapıp yanına corsair vs 650 alabilirsin -
Zalman z3 plus alıp dedikleri gibi birde psu al yada şimdi ismini unuttum 700w bir kasa vardı psulu arkadaşlar yardımcı olular şimdi işe gidiyorum :) belki gece düzenlerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bende senle ayni sistemi alacagim kasam ise xigmatek talon sana da bunu oneririm -
Gtx 770'i AMP yaparsan çok daha iyi olur. Kasa olarak tavsiyem rc-k380, 12v 564w metal kasa ve yapısı çok güzel bana göre. -
Biryerlerden kısmak yerine biraz üstüne koyup ekran kartını 770 amp olanından almalısın. bu şekilde topla ilerde psu olmayan bir kasa alırsın istediğin beğendiğin bişey öyle kullanırsın en azından o kasada psu kaliteli diğer türlü 2 side kalitesiz olacak eğer 100 tl daha üstüne koyma şansın yoksa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X