Şimdi Ara

2700 TL ile 2 sistem hazırlandı (AMD-İNTEL) sizce hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ilk önce şunu belirtiyim oc yapmıycam sistem oyun için hazırlandı sadece bu iki seçenekten birini seçmek zorunda değiliz elbette varsa daha iyi bir sistemi olan söylesin

İntel işlemci olanı geliştirebilirm'de 4590 yerine 4690'da olabilir durumuma bağlı.

Amd sistem'deki monitör aşırı derecede hoşuma gitti incelemseini okudum monitörün büyük olmasını istiyorum aslında

AOC i2369v için pek iyi yorumlar almadım ama f/p ürünü olduğu için öneriliyorumuş sanırım

Son olarakta kafam intel sisteme daha çok yattı hatta birazdaha para ekleyip monitör için +100 lira ekliyebilirim yada işlemciye yatırırım yada ekran kartına

Not beyler +60 tel ile fare kulaklık alıcam haberiniz olsun.

Sistem bayramda alınıcak maşımı çeker çekmez gidicem

2700 TL ile 2 sistem hazırlandı (AMD-İNTEL) sizce hangisi ? 2700 TL ile 2 sistem hazırlandı (AMD-İNTEL) sizce hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sendektorn1 -- 12 Eylül 2014; 21:50:09 >

• Sol taraftaki sistemi monitörü vn247h yap; ekran kartı r9 280x dual-x ve kasayı Xigmatek 700w assasin black yap al. Bütçe yetecekse 4590ı da 4690 yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 12 Eylül 2014; 22:28:29 >
  • Ekrankartini kesinlikle nvidia al 760 uygun bulursan kasanida 200r ve vs550 yapabilirsin emin ol z11 den iyi kasa 4670k almani tavsiye ederim z97 lik bir durun yok z87a filanda alabilrsin aradaki fark 70 tl uzerinde ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ford Fiesta 2011 Trend 1.4 TDCİSony Xperia Xa Ultra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendektorn1

Beyler ilk önce şunu belirtiyim oc yapmıycam sistem oyun için hazırlandı sadece bu iki seçenekten birini seçmek zorunda değiliz elbette varsa daha iyi bir sistemi olan söylesin

İntel işlemci olanı geliştirebilirm'de 4590 yerine 4690'da olabilir durumuma bağlı.

Amd sistem'deki monitör aşırı derecede hoşuma gitti incelemseini okudum monitörün büyük olmasını istiyorum aslında

AOC i2369v için pek iyi yorumlar almadım ama f/p ürünü olduğu için öneriliyorumuş sanırım

Son olarakta kafam intel sisteme daha çok yattı hatta birazdaha para ekleyip monitör için +100 lira ekliyebilirim yada işlemciye yatırırım yada ekran kartına

Not beyler +60 tel ile fare kulaklık alıcam haberiniz olsun.

Sistem bayramda alınıcak maşımı çeker çekmez gidicem

2700 TL ile 2 sistem hazırlandı (AMD-İNTEL) sizce hangisi ? 2700 TL ile 2 sistem hazırlandı (AMD-İNTEL) sizce hangisi ?

Dostum sadece kasa ve klavye kaldı onuda zaten yanında iskonto iste :D Hani 1 yada 2 aya fiyatlar düşünce klavye ve kasa ile beraber sistem 2800 tl olur.Bak burda belirtmek istediğim senin hazırladıgın sistemden bana göre 2 kat daha verimli olur bu sekilde.200 ila 150 tl civarı fazla oldu ama işlemci ve ekran kartına dikkat et farkı görüceksin.

• Sendektorn1 kullanıcısına yanıt
    İşlemci
    İntel
    Intel Core i5 4690 Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci 572

Anakart
    MSi
    Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart 245

Ram
    G-skill
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 246

KAsa
    GIGABYTE IF-233 700W MidT ATX SİYAH KASA 321

Ekran kartı
    Zotac
    Zotac GTX770 AMP! Edition GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 893

HDD
    WD
    3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk 152

Monitör
    Asus
    23" VX238T GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 425

Toplam= 2710

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurutucu -- 13 Eylül 2014; 6:44:59 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.