Şimdi Ara

2700-3000TL arası laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2700-3000 arası laptop önerirse sevinirim piyasayı takip eden arkadaşlar. Pek oyun oynamam, 1-2 ağır programı açabilsin yeter. Full HD olursa iyi olur. 1-2 tane gördüm çok güzel fp ürün ama full hd değildi. Teşekkürler

• Hangi programlari kullanacaksiniz? Full hd ye cok takilmayin bence bunun yari fiyatina laptop alip 400 liraya da büyük led monitor alirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Hangi programlari kullanacaksiniz? Full hd ye cok takilmayin bence bunun yari fiyatina laptop alip 400 liraya da büyük led monitor alirsiniz.

Hocam konuyu kendim alacakmış gibi açtım karışıklık olmasın diye ama abim alacak aslında. Hangi programları kullanacağını bilmiyorum ama çok ağır programlar kullanacağını sanmıyorum. ASUS X550VX iyi diyolar f/p olarak ama dediğim gibi görüntü kalitesinin iyi olmasını istiyorum. Çok bir şey farkeder mi full hd ile bu laptop'ın çözünürlüğü arasında? Oyun oynamaz pek. En mantıklı hareket ne olur bizim için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

quote:

Hangi programlari kullanacaksiniz? Full hd ye cok takilmayin bence bunun yari fiyatina laptop alip 400 liraya da büyük led monitor alirsiniz.

Hocam konuyu kendim alacakmış gibi açtım karışıklık olmasın diye ama abim alacak aslında. Hangi programları kullanacağını bilmiyorum ama çok ağır programlar kullanacağını sanmıyorum. ASUS X550VX iyi diyolar f/p olarak ama dediğim gibi görüntü kalitesinin iyi olmasını istiyorum. Çok bir şey farkeder mi full hd ile bu laptop'ın çözünürlüğü arasında? Oyun oynamaz pek. En mantıklı hareket ne olur bizim için?

Modelini verdigin asus gercekten harika bir pc. Her turlu oyunu rahat kaldirir. Bana gore sorun degil ama full hd kalitesinde bir goruntu bekleme bu cihazdan. Teknosada full hd ile hd arasindaki farka bir bak derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Modelini verdigin asus gercekten harika bir pc. Her turlu oyunu rahat kaldirir. Bana gore sorun degil ama full hd kalitesinde bir goruntu bekleme bu cihazdan. Teknosada full hd ile hd arasindaki farka bir bak derim.

Abimle konuştumda ağır programlar kullanırım diyor. Eğer aklında güzel bir şey varsa max 3000TL'lik bir şey söyleyebilir misin acaba? Oyun oynamıcamız için Full HD olsa iyi olur çünkü film-dizi falanda izliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Abimle konuştumda ağır programlar kullanırım diyor. Eğer aklında güzel bir şey varsa max 3000TL'lik bir şey söyleyebilir misin acaba? Oyun oynamıcamız için Full HD olsa iyi olur çünkü film-dizi falanda izliyor.

Uzun vadeli düşünmek istiyorsan (5 yıl ve üzeri) biraz bütçeyi aşıp şunu almalısın:

http://www.hepsiburada.com/msi-gl62-6qc-080xtr-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602049

2-3 yıl sonra değişrim nasılsa diyorsan :

http://www.hepsiburada.com/msi-gl62-6qc-081xtr-intel-core-i5-6300hq-2-3ghz-3-2ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602148

Şu aşağıda verdiğimde iyi görünüyor ancak çok fazla arıza çıkarıyormuş o yüzden emin olamadım:

http://www.hepsiburada.com/lenovo-y510p-intel-core-i7-4700mq-2-4ghz-3-4ghz-8gb-1tb-8gb-sshd-15-6-tasinabilir-bilgisayar-59-415877-pm-bd601004

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 1400 TL Laptop Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.