Şimdi Ara

270 TL ceza yedim aşırı sürat 114 km hiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün ceza yedim nasil içime oturdu öyle hızlıda gitmiyordum onumdeki aracla aynı gidiyordum ama radara yakalanmışım 114 km/hız ile ceza yemişim sahil yolunda simdi ben bu parayı 15 gün içersinde ödersem %25 indirim olcakmis lakin benim 15 gün icersinde bu parayı odemem cok zor aileyede soylemek istemiyorum yani soylemicem ben bunu geciktirirsem ne olur ?

• Bidiğim kadarıyla aylık faiz uygulanıyor, faiz uygulanarak, ceza en fazla iki katına kadar çıkıyor.
    Yine ödemezsen, alım satım yaparken borcu yoktur kağıdı çıkartıyorsun, o zaman tüm cezalar ortaya çıkıyor.
  • teşekkürler. çok kötü oldum ya halbuki öndeki arabayi takip ediyordum arkdamdakide beni yani sol seritte hepimiz aynı hizda gidiyorduk saylır . neyse olan olmuş belki bir kaç gün sonra kazaya yol accaktım ders olur bana .
    off
  • Demek ki ceza amacına ulaşmış
  • Ceza yazmaları caydırıcı amaçla yapılmıyor zaten.Mantıken 114 le kaymak gibi bir asfaltta gitmenin ne sakıncası var.Tamam ben de 150 ile gidelim demiyorum ama malesef farklı senaryolar dönüyor.Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Yoksa nasıl kapanır bütçedeki koca delikler !!!

• ben saatte 68 km ile radara girdim.hesap edin artık gerisin.130 tl.Erken ödeme ile 100 gibi bir rakam ödeyeceğim.Arkadaşın sorusuna gelince,15 gün içinde %25 indirim ile ödersin.15 günü geçipde,1 ay içindede kesinlen cezayı ödersin.
  • ya beyler elinizi vicdanınıza koyun sahil yolu demiş arkadaş zaten meskun mahaldir kanunen ama hadi onu geçtim otobanda bile maximum hız 4-5 ay önce 110dan 130a çıktı ki bununda %10dan sonrasına ceza kesiliyor yani 143 km/sa. öndeki aracı takip ediyodum demiş kanunları tartışılır zaten o ayrı ben de sütten çıkma ak kaşık değilim ama bırakın cezayı kendi canınızı düşünün önce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bıldıgım kadarıyla taksıtte yapılıyor bılgıne
  • 115 le izmir sahıl yolunda yedım pasa pasa gıttım 180 cıvarı nakıt odedım
  • 114 KM ÇAMLICA BAĞLANTI YOLUNDA 391 TL CEZA YEDİM İSYANLARDAYIM .

O YOLDA 160 A ÇIKTIĞIM OLDU CEZA YEMEDİM ŞU AN KOMİK GELİYOR BU HIZLA CEZA YEMEK .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.