Bildirim
27' Monitor Tavsiyesi (PC ve PS3)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet arkadaşlar bende arayış içerisindeyim tavsiyelerinizi bekliyorum... -
2 model arasında kaldım;
1) Philips -->http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/philips-278c4qhsn00-27-278c4qhsn00-genis-ekran-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=65673
2) Asus -->http://www.vatanbilgisayar.com/asus-mx279h-27-mx279h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=63655#allImages
Asus'un avantajları = Neredeyse çerçevesiz tasarım, 5ms tepki süresi
Philips'in avantajları = Ambiglow, 3x HDMI girişi
- Edit -
Birde bu var;
3)http://www.philips.com.tr/c/pc-monitoerleri/e-line-27-inc-68.6-cm-273e3lhsb_00/prd/
Avantajları = 1ms tepki süresi, Duvara monte edilebilir oluşu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PVH -- 6 Eylül 2013; 10:41:05 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: wituy
Evet arkadaşlar bende arayış içerisindeyim tavsiyelerinizi bekliyorum...
asus alın pişman etmez çok olumlu yorumlarıda var.
"Bu arada MX279H söküp eski monitörün bağlantılarını yapıyor satıcı, eski monitörü bir bağladı, İşte olay bundan sonra koptu bende çünkü, MX279H'i bağladığımız kasanın monitörü meğer eski IPS panelmiş dikkat etmemişim. Adam bağladı monitörü dediği gibi oyun takılmaya başladı. Ayrıca oyunu MX279H de oynarken ulan dedim ne ekran kartı varsa kasada müthiş canlı ve ayrıntılı gösteriyor diye içimden geçirmiştim oyunda eski son değerlere getirmiş satıcı diye düşünmüştüm. Adam tutup diğer monitörü bağlayınca şoka uğradım. Eski IPS panel MX279H den sonra bildiğin çamur gibi geldi görüntüsü ulan dedim bu kadar farkedermi ama ediyomuş işte. Eve geldim taktım bizim kasaya HDMI dan bu arada bizim Ati 6850 ekran kartı güncelleme istedi monitörü görünce, onuda güncelledim filan kapatıp açtım bilgisayarı görüntüler oldu cam gibi :) filim falan hasta oldum. herkese istisnasız tavsiye ederim. Özellikle bu yazıyı yazdım çünkü ben almadan önce doğru düzgün bi oyun performansıyla ilgili yazı görmedim.Bu bilgi faydalı olacaktır kanatini taşıyorum. Herkese selamlar :) "
bende onay veriyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
"Bu arada MX279H söküp eski monitörün bağlantılarını yapıyor satıcı, eski monitörü bir bağladı, İşte olay bundan sonra koptu bende çünkü, MX279H'i bağladığımız kasanın monitörü meğer eski IPS panelmiş dikkat etmemişim. Adam bağladı monitörü dediği gibi oyun takılmaya başladı. Ayrıca oyunu MX279H de oynarken ulan dedim ne ekran kartı varsa kasada müthiş canlı ve ayrıntılı gösteriyor diye içimden geçirmiştim oyunda eski son değerlere getirmiş satıcı diye düşünmüştüm. Adam tutup diğer monitörü bağlayınca şoka uğradım. Eski IPS panel MX279H den sonra bildiğin çamur gibi geldi görüntüsü ulan dedim bu kadar farkedermi ama ediyomuş işte. Eve geldim taktım bizim kasaya HDMI dan bu arada bizim Ati 6850 ekran kartı güncelleme istedi monitörü görünce, onuda güncelledim filan kapatıp açtım bilgisayarı görüntüler oldu cam gibi :) filim falan hasta oldum. herkese istisnasız tavsiye ederim. Özellikle bu yazıyı yazdım çünkü ben almadan önce doğru düzgün bi oyun performansıyla ilgili yazı görmedim.Bu bilgi faydalı olacaktır kanatini taşıyorum. Herkese selamlar :) "
bende onay veriyorum.
Hocam peki BF 3 yada counter-strike tarzı oyunlarda deneme şansınız oldumu ? Bu ekranı aldıktan sonra yaklaşık 3.000 TL lik bir kasa toplama planlarıda yapıyorum. Bazı kullanıcılar boşuna ekrana bu kadar para verme onun yerine ekran kartına ver tarzı yorumlar yapmışlar. Ama ben hep Play-Station 3ü bağlayıp Fifa vs gibi oyunlar oynamak hemde Blue-Ray filimler de izlemek istediğim için Asus da karar kıldım zaten. Tek düşüncem Battle Field 3 yada yeni çıkıcak olan BF 4 veya Counter-Strike gibi online oyunlarda Ghosting vs yaşarmıyım endişesi içindeyim...
-
quote:
quote:
quote:
bende onay veriyorum.
Hocam peki BF 3 yada counter-strike tarzı oyunlarda deneme şansınız oldumu ? Bu ekranı aldıktan sonra yaklaşık 3.000 TL lik bir kasa toplama planlarıda yapıyorum. Bazı kullanıcılar boşuna ekrana bu kadar para verme onun yerine ekran kartına ver tarzı yorumlar yapmışlar. Ama ben hep Play-Station 3ü bağlayıp Fifa vs gibi oyunlar oynamak hemde Blue-Ray filimler de izlemek istediğim için Asus da karar kıldım zaten. Tek düşüncem Battle Field 3 yada yeni çıkıcak olan BF 4 veya Counter-Strike gibi online oyunlarda Ghosting vs yaşarmıyım endişesi içindeyim...
limitin 3k ise bu monitöre o parayı tabiki verme ben sana sistem dizeyim monitörü içinde olan.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
bende onay veriyorum.
limitin 3k ise bu monitöre o parayı tabiki verme ben sana sistem dizeyim monitörü içinde olan.
Yok hocam oyle bi limit değil şuanki almak istediğim sistemi toplayınca 3k olduAma güzel bi kasa araştırması yaparsanız süper olur... 2.500 - 3.500 TL arası olabilir kasa... Ekran'ı alıcam zaten bu bütçe dışında.
-
ben 27" monitör alacak olsam
2560 * 1440 çözünürlüklü alırım
http://www.teknofiyat.com/?search=2560+1440 -
quote:
Yok hocam oyle bi limit değil şuanki almak istediğim sistemi toplayınca 3k olduAma güzel bi kasa araştırması yaparsanız süper olur... 2.500 - 3.500 TL arası olabilir kasa... Ekran'ı alıcam zaten bu bütçe dışında.
ASUS
Z87-A Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart
355 TL
INTEL
Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
591 TL
GSKILL
8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
200 TL
SEAGATE
3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
160 TL
CORSAIR
120GB Neutron GTX Serisi SATA 3.0 SSD (555MB Okuma / 330MB Yazma)
355 TL
CORSAIR
CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
427 TL
GIGABYTE
GTX 770 WindForce 3x, 2GB, PCIExp Ekran Kartı, GDDR5, 256 bit, 1137/7012 Mhz
1150 TL
CORSAIR
Hydro Serisi™ H100i SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
324 TL
Toplam : 3540 TL
Hepsi alanında lider kaliteli en iyi parçalar.
bjk__murat
-
Sıvı soğutma yerine o bütçe başka parçalara eklenebilirmi hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: PVH
Sıvı soğutma yerine o bütçe başka parçalara eklenebilirmi hocam?
ekran kartı 4gb lik versionu alınabilir sadece birde ram 16 yapılabilir -
quote:
quote:
ekran kartı 4gb lik versionu alınabilir sadece birde ram 16 yapılabilir
Hocam peki ekran kartını şununla değiştirsek nasıl olur ?
ASUS GTX770 DirectCU II O.C.
Ekran Kartı Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli GTX770
VGA Slot PCI Express 3.0
Hafıza (RAM) Kapasitesi 2 GB
Bellek Tipi GDDR 5
Bellek Hızı 7010MHz
Bellek Arayüzü 256 Bit
Çekirdek Hızı 1058Mhz
Bağlantı Özellikleri DVI, HDMI, Display Port
Bellek hızı ve çekirdek hızı baya iyi geldi bana da.
-
quote:
quote:
quote:
ekran kartı 4gb lik versionu alınabilir sadece birde ram 16 yapılabilir
Hocam peki ekran kartını şununla değiştirsek nasıl olur ?
ASUS GTX770 DirectCU II O.C.
Ekran Kartı Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli GTX770
VGA Slot PCI Express 3.0
Hafıza (RAM) Kapasitesi 2 GB
Bellek Tipi GDDR 5
Bellek Hızı 7010MHz
Bellek Arayüzü 256 Bit
Çekirdek Hızı 1058Mhz
Bağlantı Özellikleri DVI, HDMI, Display Port
Bellek hızı ve çekirdek hızı baya iyi geldi bana da.
Hissedebilecegin birsey yok tamamen hangisinin tipini begeniosan onu al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X