Şimdi Ara

27 ağustos gecesi gözünüzü açık tutun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27 ağustos gecesi gözünüzü açık tutun ;)
    Mars gezegeni Agustostan itibaren geceleri gokyuzunun en parlak cismi olacak. Mars ciplak gozle dolunay kadar buyuk gorunecek.

27 Agustos'ta Mars dunyaya 34,65 milyon mil yaklastiginda en buyuk gorundugu gun olacak. 27 Agustos gecesi 00:30'da gokyuzunu izleyin. Dunyanin iki ay'i varmis gibi gorunecek.

Mars'in dunyaya bu kadar yakin gececegi bir sonraki tarih 2287 yili. Bunu dostlarinizla paylasin. Bugun hayatta olan hicbir kimse bu olayi tekrar goremeyecek!!!

Doğrumu ki acaba

• habertürkten aldıysan haberi, kesin yalandır.
  • her sene aynı haber...
  • hiç akıl alıyormu:
    diğer yıldızlar gibi nokta şeklinde görünen bir gezegen dolunay gibi görünecek kadar yakına gelecek. fizik kurallarından bi haber olan haberci arkadaşlar astronomi gibi ile ilgili konuyu magazin haberlerine çevirmekten geri kalmadılar.
  • geçen senede böyle bişi olmuştu kırmızı renkliydi hatta 80 yılda bi olcak diyolar sürekli oluyo
  • pöh . geçen senede demişlerdi bilmem kaç sene sonra olacak diye ya zaman çabuk geçiyor yada bizi kekliyorlar.
  • peki 2 tane ay varmış gibi görünecekmi ?

hani korku filmlerinde olur yada YIL 2050 diye başlayan filmlerde... 2 tane ay görünür dünyadan :P

onun gibi bişimi olcak acaba ?

ay heyecan yaptım :P

Clark Kent gelebilir kızlar gözünüzü iyi açın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya dolunay kadar yaklaşsa zatwn sonumuz wahim deilmi yaw
  • NAsı bakıcaz peki böyle mi?

Yoksa böyle mi?

Ya da şu şekil mi
  • [simage][/simage]
    quote:

Orjinalden alıntı: Loop

NAsı bakıcaz peki böyle mi?

Yoksa böyle mi?

Ya da şu şekil mi

korkmamıza gerek yok demi

• Yaw şu Mars geçen sene bize ziyarete gelmemişmiydi yawwww.....
  • evet doğruymuş bende şimdi araştırdım öğrendim.ay büyüklüğünde gözükecekmiş.ne kadar ilginç bişi
  • oha artık, ay büyüklüğünde gözükmez arkadaşlar manyamayın!.
  • 27 ağustosmudur nesin gelsinde ben dürbünümle marsa bakıp orda hayat varmı die size rapor edicem

beyler cok sıcak olmasmı o zaman ya
  • Mars dolunay kadar gözükmez o mesafede.Abartmışlar işte.Sadece kocaman bi yıldız gibi görünecek o kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.