I

Çavuş
02 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Gönderileri
server:igiut
şifre:12345
hadi bakalım ut2004 seven varsa oynayalım açığım şu anda çok erken ve çok geç saatlerde açık değilim sadece
Prey demo yu oynasana.com serverlerinden online oynayabilirsiniz.Ben bekleye bekleye sıkıldım hemen girebilecek olan varsa girsin.20-30 la gidiyor ama multi seçeneklerinden T1 i DSL yapmak lazım o kadar
örneğin g harfini yazınca altta g ile daha önce aranmış şeyleri gösteriyor ya google o yazıları nasıl sileriz.Firefox için.Herşeyi denedim olmadı.Bi yardım.
En büyük sanal dünyaya sahip ve tek serverde en faazla oyuncu sayısı rekorunu kırmış acaip bir oyun.EVE-Online.Oyun bir uzay MMORPG si.CCP diye izlandalı bi ekip yapmış.Oyunun 14 günlük triali var.Bi oynayın en azından deneyim.Pişman olmazsınız çünkü insanı hayerte düşürecek derecede ayrıntılı bir oyun EVE-Online.Benden tavsiye.
www.eve-online.com
Bunu sorduğuma çok utanıyorum ama hiç amd cpum olmamıştı.Şimdi ben kolsuz tırnağı geçirdim kol olanıda düyük zorluklarlada geçirdim ama o kolu çevirip kilitlemeye çalışırsam anakartın kırılacağı garanti.s754 kullanıyorumçAcaba başından beridir yanlışmı yapıyorum.Bi yardım...
.........................
...........
..........
.........
BU OYUNUN SERVERLERİNİ NERDEN BULURUZ.1 YILDANDIR OYNUYORUM Bİ TÜRLÜ ONLİNE OYNAMAK NASİP OLMADI YAW.OYNAMAK İSTEYEN VARSA TABİ SERVER İŞLERİNDENDE ANLIYORSA OYNAYALIM DERİM
Hakkında
Forum İmzası:
Herkese benden bir Margarin!
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 17 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 17 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 173
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 2.759 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.