Şimdi Ara

2689 TL'lik darbe? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde babama bir araba aldım. Babam araca binecek 2-3 yıl sonra satacak değil uzun yıllar bineceği için ağır hasar kayıtlı bir araç aldım. Araç önden ufak bir kaza yapmış. Ön şasede veya içlerde en ufak bir şey hatta boya bile yok. ön çamurluk, sol far ve grubu, ön tampon , önde bulunan ufak tefek plastikler değişmiş ve 3 parça da boya yapılmış. Bütün bunlar için araca 7400 lira ağır hasar kaydı geçilmiş. Aracı gayet güzel yapmışlar araç çok temizdi 90 bin km deydi gösterdim yürüründe şasesinde hiçbir şey olmayınca düşünmeden aldım baban rahat rahat biniyor. Araç 2003 polo comforline dolu modeli. Fiyat 13500 liraya aldık.
  • E250 on tamponunu değiştirip 10.000 lira yazılmışlığı var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onarım serviste yapıldıya normal ancak sanayide yapıldıysa neler değişmiş araştırmak gerekir...

    kasko yaptıysa büyük ihtimalle serviste yapılmıştır.

    ancak trafik sigortasından yapıldıysa sanayide yapılmış olabilir.

    örneğin önceki aracımın hasarı için servis 2500 civarı hesap çıkarırken sanayide malzeme dahil 900 civarına bitti ve tramer kaydına bu girecek...
  • Servislerin, "Nede olsa kaskosu var öder" mantığı ile şişirilmiş fiyatlara itiraz etmenizi öneririm. Zira siz burada bilgileniyorsunuz normaldir yorumları ile ama dışarıdan birileri o gözle bakmayabilir. Ben olsam o experi şikayet ederdim şirkete. Ne demek bir tampona 1,500-2,000 lira değişim ücreti?

    Bir keresinde bende tampona lokal boya attırmak istedim, servis biz direkt değiştiririz dedi. Bende kalsın dedim mini onarıma gittim..
  • Fiat için fazla biraz o miktar..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camurluk degısmısse ıllakı kapı ya da kaputada bır darbe duzeltme olmustur dıye dusunuyorum yoksada teker aks vs vs gıbı mekanık parcalara zarar gelmıste olabılır sız en ıyısı servısten detayları ısteyın ayrıca fıyatları barız sısırdıklerını bılıyoruz ama bu rakam acıkcası banada cok geldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c3 kapı sacı degişimi 1285 tl cıkıyor hasar kaydı aratınca. kaskoya iyi bindiriyolar servisler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.