2620 TL AMD RYZEN 5 Pro 5650GE 6 Core, 3,40-4.40GHz, 19Mb Cache, 35W, Radeon Grafikleri, AM4 Soket,
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şu konuları okuyup sonra alın alacaksanız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amazon'dan 5600g almak çok çok daha mantıklı, 2.700e gelir satıcısı amazon germany (ben aldım ama daha gelmedi)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.bizdehesapli.com
AMD RYZEN 5 Pro 5650G 6 Core, 3,90-4.40GHz, 19Mb Cache, 65W, Radeon Grafikleri, Wraith Stealth FAN, AM4 Soket, MPK (Kutusuz) (Grafik Kart VAR, Fan VAR)https://www.bizdehesapli.com/amd-ryzen-5-pro-5650g-6-core-3-90-4-40ghz-19mb-cache-65w-radeon-grafikleri-wraith-stealth-fan-am4-soket-mpk-kutusuz-grafik-kart-var-fan-var-urun-RYZEN-5-5650G -
Bizdehesaplıya yapmayın bari, yıllardır mal alırım. Çalıştığım kuruma koca koca kameralar, kayıt cihazları, hp aruba switchler vs. Bizdehesapli mütevazi kendine has çizgisi ile yıllardır hizmet vermekte. Müşteri üzecek bir firma değil.
-
Burda inventus'u bile gömen oldu. Bazen sıkıntı yaşayan bir kişi yaygaracı olduğunda durum ters algılanabiliyor.
%100 Müşteri memnuniyeti diye birşey yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu işlemci 5500e göre performans ve ısınma anlamında nasıldır?
-
Şikayet var sitesinde istinasız bütün firmaların konuları var. Link bırakıp firma kötü demek çok saçma.
-
Bu işlemci apu mu acaba?
-
evet
-
Kutusuz olanı 2.401,00 TL
www.bizdehesapli.com
AMD RYZEN 5 Pro 5650GE 6 Core, 3,40-4.40GHz, 19Mb Cache, 35W, Radeon Grafikleri, AM4 Soket, TRAY (Kutusuz) (Grafik Kart VAR, Fan YOK)https://www.bizdehesapli.com/amd-ryzen-5-5650ge-6-core-3-40-4-40ghz-19mb-cache-35w-radeon-grafikleri-am4-soket-tray-kutusuz-grafik-kart-var-fan-yok-urun-RYZEN-5-5650GE?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
-
Bahsettiğiniz farklı bir ürün hocam. İlk mesajdaki 5650GE modeli, 2400 TL olan 5650G. İki ürün de kutusuz. 5650G modelinde ek olarak soğutucu var. Performans olarak denk işlemciler. Görebildiğim tek fark 5650G güç tüketimi 65W iken, 5650GE 35W tüketiyor. Başka fark varsa @cohannan üstad bilgilendirebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halacoglu -- 19 Aralık 2022; 17:51:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet fansız olduğunu şimdi fark ettim.
Bilgi için teşekkürler
-
Hocam performans olarak denk olma ihtimalleri imkansız, enerji tüketimi farkı var. Çok uzak değil, ama fark ediyor.
Bir de Ryzen Pro işlemcilerde Ryzen Master çalışmıyor, overclock'u ancak BIOS seviyesinde yapabilirsiniz. A320-A520 board'a sahipseniz OC yapamazsınız. APU'nun GFX clock'unu değiştirmek istiyorsanız da bu durumda Ryzen Master işe yaramayabilir. Kısacası A serisi board ile kullanmayın mümkünse. Çünkü grafik ünitesi neredeyse %50 overclock edilebiliyor.
Ekstra not, bazı A320'ler ve A520'lerde OC yapma imkanı oluşuyor. Modeline de bakmak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 19 Aralık 2022; 18:3:11 >
-
Teşekkürler hocam bilgiler için. 5650GE sipariş verdim ben, hiç kullanmadığım ITX build var bir tane ona takmayı düşünüyorum. Overclock veya %7'lik fark benim için önemli değil ama güç tüketimi ne kadar fark eder, fiyat farkını çıkarır mı merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 yıl önce tam bu fiyata almıştım şimdi bak
-
Eğer oğlunuza felan verecekseniz overclock biraz farkettirir, GPU performansı çünkü farkediyor oyunlarda. Tabikide anakart modeline de bağlı bu.
Hayırlı olsun. Güzel ürün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X