ARKADAŞLAR MERHABA 260000 MAX 27000 LİRAYA O KM ALINABİLİRMİ YADA BİRAZ DAHAMI BEKLEMELİYİM.YADA ÖTV NİN İNMESİNİMİ BEKLEMELİYİM NE DERSİNİZ ARKADAŞLAR BU FİYATA İSTANBULDAN 2006-07 MODELFOCUS GHİA,2006 MODEL JETTA YADA OPEL ASTRA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BUNLAR ARASINDADA KARARSIZ KALDIM BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?...İLGİLENEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER....
tabiki de bekleyin..fiyatlar bi kesinleşsin, ona göre değerlendirirsiniz..
herşeyi bırak kardeş 25 .26 ya lancer iniyor onu kap ben öyle yapacagım
saydıklarının arasında jetta olabilir, 0 km alacaksanda ötvnin inmesini beklemende fayda var
ötv yi bekleyin ama fiyatlardada biraz artış var gibi. seçim sonrası ne olur bilinmez.
quote:
Orjinalden alıntı: kaptan69
herşeyi bırak kardeş 25 .26 ya lancer iniyor onu kap ben öyle yapacagım
yeni lanceri bende tavsiye ederim çok dehşet yapmışlar
ilginiz için teşekkür ederim ama ben hiç lancere bakmamıştım ve düşünmemiştim tam olarak onun fiyatını bilen varmı acaba?
Mitsubishi zam yapmış fiyatlarına,ÖTV indirimiyle aynı fiyattan satılacak.Renault da yapmış aynı şeyi.
ÖTV indirimi ile büyük indirimler olmayacak,adamlar Euro'yu bahane edip önce bindirecek,sonra indirecek.
Hyundai Accent Era alınabilir sanırım.Fakat 26 bin TL'ye 2.el temiz daha kaliteli araçlar alınabilir.Mesela Jetta.Focus da alternatif olabilir.
arkadaşlar 2009 model 0 km focus titanium aldım ilginiz için teşekkürler fiyatı ise 39 dan 34 düşürmüşler...
quote:
Orjinalden alıntı: tayfun_aslan
arkadaşlar 2009 model 0 km focus titanium aldım ilginiz için teşekkürler fiyatı ise 39 dan 34 düşürmüşler...
Seni tebrik ederim birader,arabanın o parayı hak ettiğini anlaman pek fazla zaman almayacak.İyi ki almışım diyeceksin.Hayırlı Olsun ne renk?
Mazda 3 bence şu an alınacak en mantıklı araç konumunda...Mazda fiyatlarına zam yapmadan ötv indirimine gitti. Bu bence iyi bir olay. Gidip corsa polo türevi bir araç alacağınıza mazda3 alın. Varsın yenisi gelecek olsun . Ki bence güncel kasa çok güzel.Bende bu sıralar ikinci el a3 düşünüyordum ama dolu bir mazda 3 alıp motoruna biraz modifiye yapmayı düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: soda23
Mazda 3 bence şu an alınacak en mantıklı araç konumunda...Mazda fiyatlarına zam yapmadan ötv indirimine gitti. Bu bence iyi bir olay. Gidip corsa polo türevi bir araç alacağınıza mazda3 alın. Varsın yenisi gelecek olsun . Ki bence güncel kasa çok güzel.Bende bu sıralar ikinci el a3 düşünüyordum ama dolu bir mazda 3 alıp motoruna biraz modifiye yapmayı düşünüyorum
Son mesajı okudun mu kardeş?
quote:
Orjinalden alıntı: kadango
quote:
Orjinalden alıntı: soda23
Son mesajı okudun mu kardeş?
Şimdi okudum Hayırlı olsun diyelim bari
markalar, ötv nin geri çekilmesiyle fiyatlarda değişikliğe gidiyor
o paraya sıfır araba al, ikinci el alıp napacan? kimbilir nasıl kullanıldı??? en azından kendin bilirsin ne olduğunu
arkadaşlar teşekkür ederim allah daha iyilerini size nasip eder inşallah.arabanın rengi aytozu grisi .2 3 yerden araba fiyatı aldık ama arabanın fiyatı heryerde aynı ötv indirim var diye kimse pazaralık yapmaya yanaşmıyor.bu arada JAGLER_78 bende safranboluluyum en kısa zamanda safranbolu yollarında görürsün beni....arakadaşlar çok güzel bir duygu ama arabayı babama aldığımız için pekte kullanamıacaz gibi.babam benden daha hevesli galiba bende accent eraya devam giibi gözüküyo takasa yanaşırsa alırım zatenherkeze selamlar....
Allah tekerine daş dolamasın hemşerim. senin profilde izmir yazıyor o dikkatimi çekti
bende yorumları okumadan yazdım, almışsın meğer
JAGLER_78 kardeş ben izmirde çalışıyorum babamlar istanbulda oturuyo geçici olarak ama gerçek ikamet safranbolu emek mah.oturuyolar.kardeşimle istanbulda beraberler...sen nerde ne iş yapıyosun..?
sizin mekanlarda beya karışıkmış vatan mekan mevzusu gibi... (mekan 35 vatan 78 hesabı)
ben bostanbükünde oturuyorum. kastamonu yolu üzerinde, balıklar kayasını geçtikten sonra 3-4km, gerçi bilirsin heralde... meyve ve ağırlıklı sebze üzerine seracılıkla uğraşıyoruz. bende de 98 tipo var 78XX180. aslanlara çıkarken 100dükkanların orda cadde üzerinde yeşil tipo görürsen bilki o benimdir
tam üzer,ne bastın dostum tamtamına vatan için buradayız.bende askerim kardeşimde asker.bizimde tek hobimiz var oda otomobil işte ne yaparsın...