Şimdi Ara

2600-K kac yıl daha gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merakımdan soruyorum 2600-k kullanıcısıyım kacyıl daha oyunlarda uygulamalarda bu işlemciyi kullanırız fikirlerinizi almak istedim yoksa satıp yeni nesile mi gecelim gerci intele yetişemiyoruz ama neyse :)

• bence en az 3 yıl
  • Tamamen "net" birşey söylenemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem genelinde bir arıza olmaz ise en az 5 yıl diyorum.Tabi yeni çıkacak oyunlar için ekran kartın yeterli gelmeyebilir/Değiştirmen gerekebilir.
  • core 2 duo ile 5 yıl idare ettim , i7 yi düşünemiyorum.
  • 3-4 yıl çok rahat iadre eder çünkü multitasking oyun programlamak oldukça zor .Programlananlar da oldukça kötü programlanıyor optimizasyonları düşük.Bu nedenle 3-4 yıl 4 çekirdek üzeri bir işlemci isteyen oyun olacağını düşünmüyorum.3-4 nesil sonraki ekran kartlarınının işlem gücüne yetişemeyebilir paketleri işlemek için ama zaten ekran kartları da artık teknolojinin sınırına geldiler nvdia bile güç tüketimine yönelmeye başladı teknoloji gelişimini azaltarak
  • 2500k için konuşuyorum.
    5 yıl diyorum , 5 yıl sonunda işlemciyi 5200Mhzye çekip bi 2 sene daha kullanırım:D toplam 7 yıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 20 Ekim 2012; 20:00:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 de baslayan mac 6 da mı biter
    13 yıl önce açıldı
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

2500k için konuşuyorum.
    5 yıl diyorum , 5 yıl sonunda işlemciyi 5200Mhzye çekip bi 2 sene daha kullanırım:D toplam 7 yıl.

Sesli güldüm ya

Bence de en az 3 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

2500k için konuşuyorum.

Sesli güldüm ya

Bence de en az 3 :)

Öyle deme hocamya şu andaki oyun grafikleri bize yetiyor daha fazlası gerçeğe doğru gidiyor onada ekran kartı gerekir bundan sonra:D Bundan sonra çıkan işlemciler 2600k'dan çokmu hızlı olucak sanıyorsunuz:D
  • Oyun için doğru tabi ki. Kullanım amacına göre değişiklik gösterebilir. Çekirdek performansı bazında çok hızlı sıçramalar bence de olmaz. Oyun oynayacak biri için hesabını ben de destekliyorum
  • ulen sonic 7 yıl mi? iyiymis... Tabi h 100 un varya çekersin 5.2 k ya...
    O değilde hazır yeri gelmişken bende de fenom 2 x 6 1090 var bu beni daha kaç sene götürür?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

bundan daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu:)

Aynen
  • Bunu bir sonraki konsollar çıktıktan ve o konsollardan uyarlanmış pc oyunları gelene kadar kestiremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrd -- 28 Ekim 2012; 13:54:29 >
  • 3 sene kafadan.
  • 2500k yı 2 senedir kullanıyorum. Normal kullanımda 2-3 sene daha gider. Aynı durum 2600k içinde geçerli ki 2600k Ht destekli ve daha iyi oc oluyor. zaten yeni işlemciler pek bir gelişme sunmuyor. %10-15 artış sunduklarını söylüyorlar ama bizim o farkı anlamamız mümkün değil. Piyasaya adam gibi oyun çıkmıyor ve bu uzun süredir böyle gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrd

Bunu bir sonraki konsollar çıktıktan ve o konsollardan uyarlanmış pc oyunları gelene kadar kestiremezsin.

aynen bende katılıyorum
  • soruyu yanlış sormuşsunuz !

asıl sorman gereken şu !

şu kadar param var ve bu para ile hangi sistemi alırsam ne kadar bu beni idare eder diye sorsan cevap alırsın !

AMD fusion FM2 alırsan harici ekran kartsız Dx9c oyunlarında 10 yıl kullanırsın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 30 Ekim 2012; 19:27:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

soruyu yanlış sormuşsunuz !

asıl sorman gereken şu !

şu kadar param var ve bu para ile hangi sistemi alırsam ne kadar bu beni idare eder diye sorsan cevap alırsın !

AMD fusion FM2 alırsan harici ekran kartsız Dx9c oyunlarında 10 yıl kullanırsın !

Sen git bir hava al öyle gel.
  • valla hiç işin yok bunumu kaygı ettin helal olsun nediyim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.