Bildirim
2600-K kac yıl daha gider?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence en az 3 yıl _____________________________ -
Tamamen "net" birşey söylenemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sistem genelinde bir arıza olmaz ise en az 5 yıl diyorum.Tabi yeni çıkacak oyunlar için ekran kartın yeterli gelmeyebilir/Değiştirmen gerekebilir. _____________________________ -
core 2 duo ile 5 yıl idare ettim , i7 yi düşünemiyorum. _____________________________ -
3-4 yıl çok rahat iadre eder çünkü multitasking oyun programlamak oldukça zor .Programlananlar da oldukça kötü programlanıyor optimizasyonları düşük.Bu nedenle 3-4 yıl 4 çekirdek üzeri bir işlemci isteyen oyun olacağını düşünmüyorum.3-4 nesil sonraki ekran kartlarınının işlem gücüne yetişemeyebilir paketleri işlemek için ama zaten ekran kartları da artık teknolojinin sınırına geldiler nvdia bile güç tüketimine yönelmeye başladı teknoloji gelişimini azaltarak
_____________________________ Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir. -
2500k için konuşuyorum.
5 yıl diyorum , 5 yıl sonunda işlemciyi 5200Mhzye çekip bi 2 sene daha kullanırım:D toplam 7 yıl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 20 Ekim 2012; 20:00:11 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sonicman
2500k için konuşuyorum.
5 yıl diyorum , 5 yıl sonunda işlemciyi 5200Mhzye çekip bi 2 sene daha kullanırım:D toplam 7 yıl.
Sesli güldüm ya
Bence de en az 3 :)_____________________________ Stupid is knowing the truth, seeing the truth, but still believing the lies. -
quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
quote:
Orijinalden alıntı: Sonicman
2500k için konuşuyorum.
Sesli güldüm ya
Bence de en az 3 :)
Öyle deme hocamya şu andaki oyun grafikleri bize yetiyor daha fazlası gerçeğe doğru gidiyor onada ekran kartı gerekir bundan sonra:D Bundan sonra çıkan işlemciler 2600k'dan çokmu hızlı olucak sanıyorsunuz:D_____________________________ -
Oyun için doğru tabi ki. Kullanım amacına göre değişiklik gösterebilir. Çekirdek performansı bazında çok hızlı sıçramalar bence de olmaz. Oyun oynayacak biri için hesabını ben de destekliyorum
_____________________________ Stupid is knowing the truth, seeing the truth, but still believing the lies. -
ulen sonic 7 yıl mi?
iyiymis... Tabi h 100 un varya çekersin 5.2 k ya...
O değilde hazır yeri gelmişken bende de fenom 2 x 6 1090 var bu beni daha kaç sene götürür?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bundan daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu:) _____________________________ Steam:soultaker72
Orgin:tiker_TR
Ana Sistem Intel i7 2600k 3400@4800 Mhz (1.28v) with NOCTUA NH-D14 | Ana Kart| Asus Maxımus IV Gene-Z/Gen3| 4*4 Gb Gskill Sniper Cl9 1600 Mhz DDR3 | Sapphire 1 Gb HD6850 | Corsair Force 3 GT 120 Gb SSD +|High Power 750Watt | Haf 912|Scythe Kaze Master Pro 5.25| SteelSeries 7H USB|LOGITECH - G9x GAMING LAZER MOUSE -
quote:
Orijinalden alıntı: gacvokem
bundan daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu:)
Aynen_____________________________ -
Bunu bir sonraki konsollar çıktıktan ve o konsollardan uyarlanmış pc oyunları gelene kadar kestiremezsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrd -- 28 Ekim 2012; 13:54:29 >_____________________________
DH 2005-2006
-
3 sene kafadan. 
_____________________________ eski nickim metin abi -
2500k yı 2 senedir kullanıyorum. Normal kullanımda 2-3 sene daha gider. Aynı durum 2600k içinde geçerli ki 2600k Ht destekli ve daha iyi oc oluyor. zaten yeni işlemciler pek bir gelişme sunmuyor. %10-15 artış sunduklarını söylüyorlar ama bizim o farkı anlamamız mümkün değil. Piyasaya adam gibi oyun çıkmıyor ve bu uzun süredir böyle gidiyor. _____________________________ Battelefield: mcagatay -
-
soruyu yanlış sormuşsunuz !
asıl sorman gereken şu !
şu kadar param var ve bu para ile hangi sistemi alırsam ne kadar bu beni idare eder diye sorsan cevap alırsın !
AMD fusion FM2 alırsan harici ekran kartsız Dx9c oyunlarında 10 yıl kullanırsın !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 30 Ekim 2012; 19:27:39 >_____________________________ * √λ≅X^Y∓Z ∦ λ∈[(ArgMax⇔>∀xω1)→(ArgMin⇔<∀xω9)]
* TCL 11.1 (4GBRamDiskDriver) -
quote:
Orijinalden alıntı: playstyle
soruyu yanlış sormuşsunuz !
asıl sorman gereken şu !
şu kadar param var ve bu para ile hangi sistemi alırsam ne kadar bu beni idare eder diye sorsan cevap alırsın !
AMD fusion FM2 alırsan harici ekran kartsız Dx9c oyunlarında 10 yıl kullanırsın !
Sen git bir hava al öyle gel._____________________________ Z170 SİSTEM KURULUM AŞAMASINDA. -
valla hiç işin yok bunumu kaygı ettin helal olsun nediyim
_____________________________ BATAKLIKTA BOGULANIN NEYE TUTUNDUGUNU ARASTIRMAYA GEREK YOK..
Benzer içerikler
- tray işlemci nedir
- black edition ne demek
- precision boost overdrive
- foxconn n15235
- ryzen 7 260
- mediatek dimensity 7300
- moore yasası
- mediatek dimensity 6300
- işlemci karşılaştırma
- snapdragon 7s gen 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler