Şimdi Ara

26 Yaşındayım Kadınlarla İlişki Kurmak İçin Hiç Çabalamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cıvıklık olsun diye demedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam sadece öncelik sırası yapacaksın hayatta. Ben risk aldım 2 farklı projem var onları bitirip pazarlamasını satışını yapabilirsem beni tatmin edecek paralar kazanacağım.

Parasızlık durumunda söyle söyleyeyim günlük fix giderim 1 paket sigaram onun harici kolay kolay harcamam olmuyor. Haftada 1 kez falan arkadaşlarla PS oynamak var birde.

Tek odağım işim şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Senden hoşlanmaları senin elinde olan bir şey değil. Çabayla olacak iş değil.

böyle devam.

Ben japon denemek istiyorum. Söyle shoji pencereli oda olacak, yerde oturacaksın, kimonolu maiko'lar falan olacak. Japon ağası gibi olacaksın. Böyle tepeden topuz yapacaksın sacı.. Kaşlar kalkık olacak.. Japon kızlar tapacaklar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Aralık 2025; 16:57:15 >
  • Takma reyiz Türkiye de bende çabaladım senin yaşına kadar olmadı .... atom fiziginede karilarada lanet olsun dedim çıktım yurtdışına sonra tüm dünyam değişti kuş gibi hafifim su an Türkiye'ye gelince kendimi kendimi deactive moduna alıyorum kadınlardan olabildiğince uzak duruyorum para biriktiriyorum sonra hop yine burdayım ve hayat yeniden başlıyor benim için

Karıyı bıraksın, programlama öğrensin. Simdi karı olsa, bir sürü zaman harcayacak, oraya git, buraya git, karı gezdir, para yedir, bir sürü boş israf zaman. Otursun bir C# projesi olustursun, üstüne de tatlı niyetine, PHP sitesi falan yapsın, neden PHP? tamam amatör derseniz python da olur.. Böylelikle ilah olsun..

Hem de meslek öğrenir, kızlar zeki erkek seviyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Aralık 2025; 18:41:47 >

Neyden kaçıyor? Insanlardan mı? Neden kaçıyor? Cok sacma bir sey bu. Yani milletten cekinmek kadar sacma bir sey yok. Yani eğer ki, biri cekingense, onların ne kadar vulnerable olduklarını bilmiyor demektir bence.

Böyle cool fsalan geciniyorlar ama mesela bir insanı, istesen tek bir lafla 20 sene göcertebilirsin.. Yani lafı koy, 20 sene unutmaz. %90'ında calısır.

Yani insanların %90'ı eziktir zaten. Korkmak icin bir sebep yok. Yani en özgüvenlisi gelsin tek lafta göcertirim.. Tüm psikolojiyi dağıtırım..

Yani bunu örnek olması açısından yazdım yoksa yapacağımdan değil ama istesem yaparım. Yani bunu söylemek istiyorum. Adamlar zaten ezik, bir sürü kompleksleri, sorunları var, cekingenlik gereksiz bir korku yani. Kadını erkeği hepsi aynıdır.

Iste bu gercegi düsünerek, özgüvenli olun..

Yani milletin ezik oldugunu bilin ama ezmeyin diyorum..

Yani siz onlardan korkmayın onlar sizden korksun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Aralık 2025; 19:2:15 >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Nasıl ki bir herkes suçu ispatlanana kadar masumsa, yine herkes, ezik olduğu ispatlanana kadar ezik değildir. Bu yüzden kesinlik arzeden cümleler kullanmalı, ego patlaması hasıl edecek laflar sarf etmemelisin. Psikolojisini 1 dakkada göçertiğini iddia ettiğin adam belki seni 30 saniyede dumura uğratarak çöken psikoloji seninki olabilir. ummadık taş, baş yarar...

Böyle bir şey için ispat gerekmez, insanları tanıyacak kadar çok sosyal ortama girip cıkmıs olmak yeterli. Simdiye kadar binlerce ezikle muhatap oldugum icin, bu konuda genis bir DB'ye sahibim. Toplumdaki ezik oranı inanılmaz seviyelerde. Avrupa'da bile cok ezik var. 10 yaşından -> 3X yaşların ortalarına kadar binlerce ezik tanıdım.

Ben bu eziklerin tam psikolojik profilini zaten birkaç dakika icinde cıkartabiliyorum. Inan bana, internet ortamlarında gördüğüm insanları bile birkaç satır yazısından full cözebiliyorum yani yüz yüze konustugumuz adamları cözmek cok daha kolay ve isabetli oluyor zaten.

Simdi, yazacağım sey, elbette tırt kisisel gelisim kitaplarından değil, tamamen mantık ve analize dayanıyor.

Yani benim eziklenebilme ihtimalim var mı? Elbette var. Beni de belki bircok konuda ezikleyebilirler, ancak ben, beni eziklemeye calısanların, ezik olduklarını zaten bildigim icin, o laflar beni ezikleyemiyor.

Yani o ezikledigini zanneder ama benim özgüvenim düsmez. Üstelik ben onu ezikleyince, %90'ın ezik oldugu bilgi ve DB'sine sahip olmadıgı icin psikolojisi yamulacaktır... Fakat psikolojisi en çok şundan yamulur:

Başlangıçta beni eziklemeye calısarak, kendi ezikliğini tatmin etmeye calısıyor, demek ki, o eziklikten ağır kompleks duyuyor, sıra bana geldiğinde, iste tam da o mevzudan vuracağım icin 50 sene unutamayacaktır..

Benim psikolojim yamulmaz cünkü karşımdakinin ezik oldugunu bilirim. Zaten ezik değilse beni eziklemeye calısmazdı

Eğer ki, birisi seni eziklemeye calısıyorsa zaten kendisi eziktir.

Onlar ne kadar ezik değiliz deseler de, gercekte ezik olduklarını biliyorum. Mutlaka bir eziklikleri vardır, yani bazen sıfatına bakınca, sorun nereden kaynaklanıyor anlarsın, bazen de biraz konusunca anlarsın. Ezik insan olmaması hemen hemen mümkün degil zaten.

Bunlardan cıkan sonuc, benim egom falan değil. Korktugunuz ve cekindiginiz elemanların zaten %90'ı ezik. Iste bu gerçeği bilmek sacma sapan korkuları yenmek icin yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Aralık 2025; 22:0:40 >

• dekareme kullanıcısına yanıt

Iste düsündügün gibi olmadıgını yazdım. %90 ezik derken, insanları asagılayıp, kendimi yüceltmeye calısmıyorum, hatta belki ben bile eziğim... -> bu insan doğasının degismez bir parçası zaten. Insan = Eziktir.

Zaten hayatta, ezilme ve eziklenme, eziklerin başkalarını ezmeye calısmasından kaynaklanıyor.

• Bir bebeğin annesi ile hangi türde bir bağlanma stili varsa o çocuğun yetişkinlikte de diğer insanlara karşı bağlanma stili çoğunlukla o yönde gelişiyor hocam. Tabi istisnalar elbet var, bu da çevre ve koşullara bağlı. Bu arkadaşta büyük ihtimal kaygılı-kaçıngan stile sahip.

Bilişsel olarak bunlar her ne kadar saçma gözükse de bunlar duygusal şeyler olduğu kadar gerçek. Mesela sosyal kaygısı olan bir insana insanlardan çekinmenin saçma olduğuna dair binlerce sebep bulup ikna edebilirsin ama o kişi insanların yanında olduğunda bunları bilmesine rağmen kalbi küt küt atacaktır

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • yaş olacak 28 benimde olmadı eksikliğini çok hissettiriyor ama sürekli beyinle kalp arasında çatışma içindeyim

lanet bir devirde yaşıyoruz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.