|
Merhaba dostlar hayatımda babamın günlük verdiği 100 liradan başka birşey yok.Bipolar ve depresyon var bu zamana kadar sadece 2 haftalık iş deneyimim var.20 Yaşında bipolar hastalığına yakalandım antidepresan kullanınca atak geçiriyorum ve adli vakaların oldu ailem ile ve hastane yatışımda yaşadığım bir kavga sonucu adli sicil kaydımda "Ruh sağlığı sebebi ile güvenlik tedbiri" ibaresi yer aldı.Şimdi işe başlamak istesem adli sicilden giremeyeceğim girsemde kendimi asgari ücret şartlarında ezik hissedeceğim lise mezunuyum başka seçeneğimde yok.Şekerleme dükkanımız var dükkan bize ait ilerde belki işletebilirim ama büyük ihtimalle amcam ortak olduğu için satılır.Bu zamana kadar hiç yaşamadım yakışıklı olmama rağmen cinsel ilişkim olmadı,gezemedim,içkili mekanlara gidemedim vesayre.Kendimi bir bir insanın gözünde özellikle kadının gözünde ezik olmanın korkusuylayım eğer bir iş bilseydim babamın desteğiyle iş açabilirdim ne yapabileceğimi bilmiyorum benim gibi olan varmı.Tavsiyelerinizi bekliyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarLos55 -- 7 Ağustos 2025; 23:32:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı