Şimdi Ara

26 Yaşındayım hiç çalışmadım param yok özgüvenim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar hayatımda babamın günlük verdiği 100 liradan başka birşey yok.Bipolar ve depresyon var bu zamana kadar sadece 2 haftalık iş deneyimim var.20 Yaşında bipolar hastalığına yakalandım antidepresan kullanınca atak geçiriyorum ve adli vakaların oldu ailem ile ve hastane yatışımda yaşadığım bir kavga sonucu adli sicil kaydımda "Ruh sağlığı sebebi ile güvenlik tedbiri" ibaresi yer aldı.Şimdi işe başlamak istesem adli sicilden giremeyeceğim girsemde kendimi asgari ücret şartlarında ezik hissedeceğim lise mezunuyum başka seçeneğimde yok.Şekerleme dükkanımız var dükkan bize ait ilerde belki işletebilirim ama büyük ihtimalle amcam ortak olduğu için satılır.Bu zamana kadar hiç yaşamadım yakışıklı olmama rağmen cinsel ilişkim olmadı,gezemedim,içkili mekanlara gidemedim vesayre.Kendimi bir bir insanın gözünde özellikle kadının gözünde ezik olmanın korkusuylayım eğer bir iş bilseydim babamın desteğiyle iş açabilirdim ne yapabileceğimi bilmiyorum benim gibi olan varmı.Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarLos55 -- 7 Ağustos 2025; 23:32:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ülkede torpilin yoksa hiç bir iş yapamazsın, yaşayamazsın. Gençlerin %80'i aynı durumda, çaktırmamaya çalışıyorlar ama hepsi bitik durumda. Ayrıca bu ülkedeki kadınları hiç ciddiye almaya gerek yok, en modern gözükeni bile aslında yobaz/çıkarcı bir zihniyet ile yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 8 Ağustos 2025; 0:10:19 >

Yazıyı ben yazmışım gibi hissettim.

Aile hekimine git. Sana dikkat eksikliği için en hafif ilaçlardan birisini yazsın. Onunla başla.

Canın istemese de atıyorum günde 5 saat oyun kodlama öğrenip meslek sahibi olman gerekiyor. Kendi isteğinle 5 saat zaman ayıramıyorsan, ilaç kullanacaksın. Yoksa ömür boyu vasıfsız kalırsın.

Aslında dikkat eksikliği için Ritalin kullanılıyor ama onun için devlet hastanesine gitmen gerekir. Gidebilirsen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8MB AGP -- 8 Ağustos 2025; 1:39:15 >
  • geçmiş olsun benimde psikolojik sorunlarım oldu bende yattım derslerim kötüydü bende beden gücümü kullanarak çalışıyorum sanada tavsiyem ne kadar erken olursa olsun başla pişman olmazsın bi yerden tutmaya başla

• Aslan kardeşim merhaba. Bu hastalık herhangi birimizde de olabilirdi. Sen bu hastalığa sahip olmayı seçmedin öncelikle kendini suçlama asla. Bu hastalığa sahip bireylerin bir çoğunun malasef gerçeklik algısı zayıf veya ikna edilmesi zor oluyr. Ama sen sonraki yıllarda ne yapacağını düşünüp bir yol alıyorsun. Bu aslında senin geleceği düşünebildiğini ve değerlendiğini gösteriyor. Bu çok kıymetli.

Sana tavsiyem lise e kpssye girip memur veya destek personeli olmayı denemen. Çok rahatlarsın gelecek kaygın kalmaz. Birde mezun olduğun lise düz lise miydi yoksa meslek miydi? eğer meslekse direk o meslekten atanmanda çok kolay olur. ister burdan istersen dmden yazarak dilediğini sorabilirsin.

Son olarak savaşmayı bırakmamışsın Tebrik ederim. Her şey gönlünce olsun.

Başka bir seçenek kurye olmak. Kendi motorun ve kendi açtığın şirketle çalışman mümkün. Yerinde olsam kurye olurdum.

Kira tutarini ogren.
    Musterilerin teelefonlarini vs ogrenebildigini ogren.. ozellikle toptan buyuk mal alanlarin
    Hepsini dosyala.

Sonra git kendi dukkanini ac ufaktan. Veya acabilecek yeterliligi hep kenarda tut. Babana biesey olursa dukkaan satilirsa vs, hemen elindeki hazir dosya ile bir dukkan acip ise koyul derim.

oradan gelen parayla özgüvenin artar sosyalleşirsin.

az çok sosyal hayata girebiliyorsan ve şekerci dükkanınız iyi iş yapıyorsa oranın başına ufaktan geçmeye başla en kötü instagramı online satışı vs bir şeyler yaparsın belki. ileri de geçerim diye beklersen amcanın cocuklarına kalır o 26 yaşındasın ilerisi şimdi zaten

geçmiş olsun

ben bunu diyorum gençlere, torpilin var mı? yok. tamam konu kapandı, git siyasi partiye üye ol hülo de, ya da tarikatlere gir kafa salla. BİM'de kasiyerlik yapmaktan iyidir zira bunlarda sana daha iyi iş ayarlarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.