Şimdi Ara

26 yaşında kolluk takılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denizle yuzmeyle hiç aram yok. Arkadaşlar ile Marmaris'e 14 günlüğüne gidiyoruz.

Açıkçası pek yüzme bilmiyorum. Kendime kolluk aldım. Acaba taksam komik duruma dusermiyim ? Yasim 26 sakallı bıyıklı ağır abi gibi görünen bir tip insanım. Sarı kolluk komik olur mu ?

Yada can yeleği mi alayım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• barbeili alma sakın. kollugu elıne tak koluna sakın takma.

elını takınca yuzmeye calıs .ben oyle yaptım.kolluk kollarına takınca cocuk gıbı olursun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 26 Temmuz 2018; 19:54:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alechko

Bu mesaj silindi.
    1-2 gün çocuk havuzunda yüzersem acaba denizde yüzebilir miyim hocam ? Otelin çocuk havuzu 1,40 galiba.

Birde denizin kaldırma kuvveti daha yüksek sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

barbeili alma sakın. kollugu elıne tak koluna sakın takma.

elını takınca yuzmeye calıs .ben oyle yaptım.kolluk kollarına takınca cocuk gıbı olursun :D
    Bilegime takarım hocam sıkıntı yok. Teşekkürlerler.

• aynen ogrenmıs olursun .bende yenı kesfetmıstım otelde gunum dolmustu kısmet deılmıs ıns bu sene tekrar gıtcem :D

kollarıma takınca cok utanmıstım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 26 Temmuz 2018; 19:24:59 >
  • Spider-man lisini al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet Yaşı 16 Olmalı mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reis utancak ne var bir sen değilsin yüzme.bilmeyen kimse de bakıp.gulmez sana rahat ol .

Bir çok arkadaşım.var yüzme bilmeyen 22+ anormal.karsilamiyorum adamin imkanı.vardi da ogrenmedi değil yaşadığı yerde yokmus gayet normal .

Ora gelenlerin hepsi de anadan doğma yüzme bilmiyor . Çoğu geç yaşlarda öğrenmiştir diye düşünüyorum.

Sen kafana takma eglenmene bak

• kolluk takmana gülmem .olursaki egerr denizde bogulursan ozaman gülerim.
  • bugün plajda 30 lu yaşlarında adam kolluk takmış suda cebelleşiyordu

komik görünüyordu

• Can yeleği al 80 tl'ye.
  • Kolluk nedir arkadaşım ciddi ciddi soruyor birde.

Çok küçükken babam beni kocaman havuza atmıştı, suyun içinde ağlamaya başlayıp o şekilde çıkmıştım, ondan beridir yüzüyorum, çok da abartılacak birşey yok. Denizde dikkat et ama kimseye de güvenme kurtarırlar falan diye, olur ki onlar da yorulur kramp girer bilmem ne olur.
  • Yalan olmasın ben bile bir kez suzerim adamı kolluk takıyo diye ama garipsemem ama başkası olsa haylı bir der adam kolluk takıyo vs diye ama aynı durum ben olsam ben tiye almam takar yuzerim zaten arkadaş ortamı aile ortamında eğlenmeyeceksen ne işimiz var denizde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok kamyon lastiğinden şamrel çıkart bari.. Yuh artık ya.
  • boğulmak yerine kolluk takmak tercihin olabilir, ama kolluğu boşver sosis sana daha çok yardımcı olabilir

• Hocam Açıkçası hoş olmaz. Sen arkadaşlardan destek alarak yüzmeye çalış bence kolluk takıp mizah konusu olma.

Yüzmeyi bilmemen 3 5 günlük konu ama kolluk takarsan baya düzenli mizah konusu olursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.