Şimdi Ara

26 ŞUBAT BİM MARKET ÜRÜNLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
21.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hobi seti tornavida seti ve 6'lı priz alıcam ben gayet güzel.umarım yalama olmaz hemen
  • Kitaplık güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sotoxs

davidof

Aslında ürünü almamın tek sebebi buydu:
    Yemekte ''Hanım, karabiber getirir misin ? Pilav öyle daha lezzetli oluyor'' dediğinizde ''Daha yeni sofraya oturdum baştan söylesene gözü kör olmıyasıca herif !! gibi anlamlar taşıyan bakışlardan da kurtulmuş oluyorsunuz.
    Sıcak fırsat falan hikaye...

• Arkadaşlar bu Bim'ler saat kaçta açılıyor... Ona göre kendimi ayarlıyım...
  • Bim saat 9:00'da açılıyor.

26 ŞUBAT BİM MARKET ÜRÜNLERİ

Komili sızma zeytinyağının fiyatıda iyi sayılır.
    Sabahtan gideyimde 2 tane alayım.
  • Arkadaşlar Bu Kühne'nin sosları nasıl deneyen tadan var mı hiç?
  • Ya birde bu kühne'nin sosları sürekli geliyor mu yoksa böyle kampanya zamanları mı geliyor...? Olmadı yarın hepsinden 1er tane olayım...
  • kühne nar ekşisi çok güzeldir tavsiye ederim. 6-7 liralık nar ekşisi. fiyatı gayet cazip
  • o beyaz salata sosu da güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sürekli 650kVA besleme yapıyorsa, bir adet buzdolabı + bir adet kombi ve bir adet 47" Plazmayı aynı anda çalıştırabilir.

Valla süreklisini bilmiyorum da onları aynı anda biraz zor çaıştırır.
    Bi kere kombileri jeneratörle çalıştırmak da tehlikeli kart yanabiliyor.
    Bilmiyorum dikkat ettiniz mi kombi jeneratörle çalışırken farklı bir ses çıkartıyor.
    (2.4 kw lık yamaha kullandık yine aynı ses çıkıyor)
    Bi elektornikçi elektirik farkından demişti frekans farkı mı ne varmış hiç anlamıyorum.

Biz dükkanda 1000 lik palmera kullanıoyoruz.Bana göre üzerinde yazan rakam hikaye.
    Böyle çin malı aletlerle ancak tv+uydu+5..6 tane lamba çalıştırırsınız.Tabi lambanın wattına göre değişir
    tasarrfluysa daha fazla yakabilirsiniz.

Ayrıca belirli aralıklarla bujiyi değiştirmek gerekiyor.Sık kullanmamakla mı nedir buji geberiyor.
    Burdan bi tavsiye jeneretörü çalışmayanlar tamirciye parayı bayılmadan ilk önce bujiyi kendi anahtarıyla söksün ateşlemeye baksın.
    Bu jeneratörlerde çok sık buji arızası oluyr, yakıtı varsa bir türlü çalışmıyorsa bujiye göz atın.
    Yedekte 1..2 tane buji bulundurmakta yarar var.Zaten çıkmacıdan beleşe alırsınız.Bizde 5..10 tane var.

Biraz da çanta tipi olmasına rağmen sesli çalışıyor.
    Ama parayı haketmiyor mu bence sonuna kadar hakediyor.
    Elektirik kesildiğinde bi kere işinizi görmesi herkez karanlıktayken sizin maç izlemeniz bu parayı eder zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 26 Şubat 2010; 0:06:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sürekli 650kVA besleme yapıyorsa, bir adet buzdolabı + bir adet kombi ve bir adet 47" Plazmayı aynı anda çalıştırabilir.

Valla süreklisini bilmiyorum da onları aynı anda biraz zor çaıştırır.
    Bi kere kombileri jeneratörle çalıştırmak da tehlikeli kart yanabiliyor.
    Bilmiyorum dikkat ettiniz mi kombi jeneratörle çalışırken farklı bir ses çıkartıyor.
    (2.4 kw lık yamaha kullandık yine aynı ses çıkıyor)
    Bi elektornikçi elektirik farkından demişti frekans farkı mı ne varmış hiç anlamıyorum.

Biz dükkanda 1000 lik palmera kullanıoyoruz.Bana göre üzerinde yazan rakam hikaye.
    Böyle çin malı aletlerle ancak tv+uydu+5..6 tane lamba çalıştırırsınız.Tabi lambanın wattına göre değişir
    tasarrfluysa daha fazla yakabilirsiniz.

Ayrıca belirli aralıklarla bujiyi değiştirmek gerekiyor.Sık kullanmamakla mı nedir buji geberiyor.
    Burdan bi tavsiye jeneretörü çalışmayanlar tamirciye parayı bayılmadan ilk önce bujiyi kendi anahtarıyla söksün ateşlemeye baksın.
    Bu jeneratörlerde çok sık buji arızası oluyr, yakıtı varsa bir türlü çalışmıyorsa bujiye göz atın.
    Yedekte 1..2 tane buji bulundurmakta yarar var.Zaten çıkmacıdan beleşe alırsınız.Bizde 5..10 tane var.

Biraz da çanta tipi olmasına rağmen sesli çalışıyor.
    Ama parayı haketmiyor mu bence sonuna kadar hakediyor.
    Elektirik kesildiğinde bi kere işinizi görmesi herkez karanlıktayken sizin maç izlemeniz bu parayı eder zaten.

hocam katılıyorum size basit bir mantıkla 6 tane 100 w lık ampl 1tane 50w ampul calıstırır ama enerji kayıplarınıda hesaplarsak 5 tane 100 wlık calısır plazmalar 300w civarı buzdolabı keza... 100 tl gercekten iyi fiyat.. deger yani...az sesli calısıyor bunlarbirde..

• sabah kacta gıtmek lazım urunlerden alabılmek ıcın?
  • Bilirkişiye bu jenaratörü sordum. 600Watt lık bir matkabı ancak çalıştırabileceğini, plazma veya LCD de çalıştırabileceğini ama buzdolabı çalıştıramayacağını söyledi. Ayrıca gürültülü çalışmakla beraber yağ da yaktığından pek temiz olmadığını söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksel42

Komili sızma zeytinyağının fiyatıda iyi sayılır.
    Sabahtan gideyimde 2 tane alayım.

Sabah 5 dakika daha geciksem zeytinyağını kaçıracakmışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

bu iyi gibi duruyo, edinmek lazım 1 tane kalırsa

hırdavat ürünleri içinde tek markalı ürün bu, kaliteli malzemeden yapılmış... almak için gittim ama 19,90 a kıyamadım ama ihtiyacı olan kaçırmasın derim...
  • bende baktım jenaretörler oldugu gibi duruyor ,5 para etmez ,alanın elinde patlar çin malları
  • yağ alamadım umarım en kısa zamanda bir fırsat daha çıkar.
  • Sabah 9 da 15-20 teneke olan zeytinyağları 1 saat sonra tekrar gittiğimde 3-4 adet kalınca arkadaşla beraber ben de aldım.
    Lokma seti, özel tonavida seti ve dübel seti de aldım. Bu hafta parayı BİM' e yatırdım.
  • 2 tane yağ aldım akşam gitmeme rağmen bi kaç teneke daha vardı. millet bilmiyo galiba fiyatları. biri bilmemne marka kanola yağı alıyodu bilmediği belli. 32,5 a sızma yı bulmuşun hemde komili kaçar mı. bu arada hafta soun kiler de de 23 liraya markasını bilmediğim bi 5 lt lik sızma yağ satılıyor. baharatlık ise kutu olarak çok güzek ama içeirk tam bir şaibe. marka yok. hiçbir belge yok. o yüzden almadım açıkçası. kimnilir ne koydular içine. 2,95 lirayı da sırf plasitk kutuya vermiim dedim. bu arada patent li ürünmüş öyle yazıyo üstümnde
  • arkadaşlar hassas tornavida seti inanılmaz iyi. Tavsiye ederim, kühne ürünleride güzel. Yeşil elmada indirimdeydi kasadaki adamda fiyata şaşırdı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.