Şimdi Ara

26 Kasım Teknosa Turuncu indirim (Katalog eklendi) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
70.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...14...2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhann

quote:

Orijinalden alıntı: mete_bey

teknosa.com bugün aslında sadece koca bir yalandı. Notebook asla stoklara girmedi ve asla teknosa.com'da satılmadı.

Fiyat 499 lira yazıyorsa 3-5 tane satmışlardır.Koca firma 3-5 lira için yalan söylemez.

http://forum.donanimhaber.com/m_53995639/mpage_5/key_/tm.htm#msglink_54080321 şurdan okursan geçen 350 liralık laptopu alanın nasıl aldığını görebilirsin.

Yani saat 8 olmadan arka plandan devamlı yenile yapanlar ürünü hemen kapıyor.

Bu arada akşam 23 gibi siteyi açabildim....40D6500 için 2.275 lira, 46d6000 için 2.499 lira güzel fiyatlardı ve halen stok vardı.

Ürunu almalari imkansiz cunku kimse siteye giremiyordu. Birak sayfada f5 yapmayi. Cok nadir sekilde sayfa aciliyor. Sadece bir kere acilmasi yetmiyor. Siparisi tamamlayabilmesi icin 3 4 sayfa gecmesi lazim ki buda dun imkansizdi. Dun öglen saatlerinde musteri hizmetleri ile yaptigim gorusmede kendilerininde siteye giremediklerini ve stok tanimlamakta zorlandiklarini belirtmisti. Ben birgun oncesinden urunu sepete ekledim ama hic bir zaman urun stoklarimizda diye aktif olmadi.

• quote:

quote:

quote:

teknosa.com bugün aslında sadece koca bir yalandı. Notebook asla stoklara girmedi ve asla teknosa.com'da satılmadı.

Fiyat 499 lira yazıyorsa 3-5 tane satmışlardır.Koca firma 3-5 lira için yalan söylemez.

http://forum.donanimhaber.com/m_53995639/mpage_5/key_/tm.htm#msglink_54080321 şurdan okursan geçen 350 liralık laptopu alanın nasıl aldığını görebilirsin.

Bu arada akşam 23 gibi siteyi açabildim....40D6500 için 2.275 lira, 46d6000 için 2.499 lira güzel fiyatlardı ve halen stok vardı.

Ürunu almalari imkansiz cunku kimse siteye giremiyordu. Birak sayfada f5 yapmayi. Cok nadir sekilde sayfa aciliyor. Sadece bir kere acilmasi yetmiyor. Siparisi tamamlayabilmesi icin 3 4 sayfa gecmesi lazim ki buda dun imkansizdi. Dun öglen saatlerinde musteri hizmetleri ile yaptigim gorusmede kendilerininde siteye giremediklerini ve stok tanimlamakta zorlandiklarini belirtmisti. Ben birgun oncesinden urunu sepete ekledim ama hic bir zaman urun stoklarimizda diye aktif olmadi.

Stokta olmayan ürünü sepetine nasıl ekleyebildin?

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

quote:

Bir gün önce sepete atıldığı belirtilmiş zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cowboy

quote:

Orijinalden alıntı: dedeefendi_

Bazen buradan fırsat takibi yapıyorum ama bu tarz indirim ve konularda öğrendiğim bizim milletin gerçekten üzücü bir durum içerisinde olduğudur.

Teknosadan nefret ederim. Ama olay Teknosada bitmiyor. Milletin nefretini kazandı diyenlerin çoğunun 3 kuruş aşağısına alış-veriş imakanı olunca yine hemen sıraya gireceklerinden hiç şüphem yok.

Doğrudur bir Bekçi ekmek parası için 10 saat gece bekleyebilir ama bana göre teknoloji özellikle notebook felan işleri bana göre biraz daha lüks ihtiyaçlar.
    Örneğin bir IPHONE için de saatlerce bekleyen olur ama ben alacak gücüm olmasına rağmen 2bin lirayı o telefona vermeye bir türlü kıyamadım.

Yıllardır tüplü TV kullanıyordum bana yetiyordu daha birkaç ay önce öylesine Ankamalda gezinirken Elektromarkt'a girmiş bulundum. Durumum da müsait olunca ve indirimi görünce heves edip aldım.

Yıllardır teknoloji alanında çalışan bir bilgisayar mühendisiyim ve kesinlikle teknolojiyi takip eder ve faydalanmaya çalışırım ama bizim milletteki teknoloji hastalığı ve tüketim güdüleri gittikçe artmaya başladı.
    Iphone 3'ü olan Iphone 4 çıkınca elindeki telefonu beğenmez oluyor. Garip bir hal aldı memleketi. Öğrenci adam elinde süper telefonla geziyor ama telinde kontörü olmuyor. İnsanlar kullanmayacağı teknolojilere tonlarla para ödeyebiliyorlar.

Parasız olmak başka şey, kendine saygı başka birşey.. Ben orada bekleyenlerin birçoğunun indirime ya da bilgisayara ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Bence olay ihtiyacın olan şeyi almakda.
    İndirim konusunda ise buindirimlerin sosyal acizliğe dönüşmesi durumu yerine isteyen herkesin yararlanacağı medeni bir hale dönüşmesi gerekir.

Herkesin görüşüne saygılıyım ancak şu konuları gerçekten üzülerek izliyorum. Sonuçda benim de görüşüm budur.

+1 çok doğru söylüyosun ;) daha dünkü çocuklar ellerinde 2.000 TL lik telefonlar sanki görsen mübarek işadamı havalarındalar.. Adamın bakıyosun ayağındaki ayakkabı eskimiş giymeye donu yok vermiş tele bi dünya para borç harç almış kontörü yok, milleti gazlayıp duruyorlar :) benim saf milletimde adamların reklamına alet oluyor...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 27 Kasım 2011; 11:25:26 >

flickr

• Ürunu almalari imkansiz cunku kimse siteye giremiyordu. Birak sayfada f5 yapmayi. Cok nadir sekilde sayfa aciliyor. Sadece bir kere acilmasi yetmiyor. Siparisi tamamlayabilmesi icin 3 4 sayfa gecmesi lazim ki buda dun imkansizdi. Dun öglen saatlerinde musteri hizmetleri ile yaptigim gorusmede kendilerininde siteye giremediklerini ve stok tanimlamakta zorlandiklarini belirtmisti. Ben birgun oncesinden urunu sepete ekledim ama hic bir zaman urun stoklarimizda diye aktif olmadi.

aynen bende aynı yöntemi denedim ama stok hiç olmadı

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    MITSUBISHI ASX İNTENSE 2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

quote:

Her urunun bir ProductID numarasi var. id numarasini biliyorsaniz sepete eklemek cok basit. Istersen asagidaki linke tikla ve urunu sepetine ekle buda benden size bilgi olsun
    http://www.teknosa.com/msib21/sepet/AddToBasket.aspx?pCS_Catalog=_BILGISAYAR&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_ProductID=125031552

• Buradaki yorumları okuduktan sonra bende bir yorum yaparak sizleri bazı konularda aydınlatmak isterim. Sizlerin bu Teknosa veya diğer elektronik marketler için burada yapmış olduğunuz serzenişler emin olun yavaşta olsa geçte olsa yankı bulmaya başlıyor. Eskiden bu ürünlerin yarısı , misal 10 tane özel fiyatlı ürün çıkıyorsa 5-6 tanesi personeller tarafından alınırdı , sonra iş büyüdü müdürler almaya başladı , sonra işler daha da büyüdü polisler almaya başladı sonra işler daha da büyüdü emniyet amirleri asayiş şube müdürü bilmem ne şube müdürlerinden mağazaya telefon gelmeye başladı. Sonra işler daha da büyüdü savcılar aramaya adam göndermeye başladı. "Yarın kampanyadaki televizyondan bi tane ayırın, adam göndereceğim gelip alacak" diye telefonlar gelmeye başladı. Sıkıyorsa o savcıya emniyet amirine ayırmayın o kampanyalı urunu. Bakın noluyor
    Son bomba ise olaya rekabet kurulunun el atması.. Tabi kurumsal anlamda değil kişisel anlamda el atmış şahsın biri. Bizim gibi kampanyadan yararlanamayınca yetkisini kullanmış sanırsam.. Pek fazla detay vermek istemiyorum bana da el atmasınlar
    Yani burada ki yazdıklarınız birileri tarafından görülüyor buna emin olun. Fakat bu birşeyi değiştirirmi bence değiştirmez. Çünkü bu turuncu indirim aldığım duyumlara göre her hafta olacakmış. Zaten Aralık ayı sektörde kampanyaların havada uçuştuğu aydır. Bu kuyruk ve sıralar devam edecek bu kampanyalar olacak bu indirimlerde yine 3-5 ürün olacak.
    Aklınıza bunları nerden biliyorsun bir sou geliyorsa. Bu sektörde 10 senedir çalışıyorum ve İstanbul'daki çoğu Teknosa ve diğer elektronik marketlerin yöneticilerini tanıyorum. İşim dolayısı ile. En basiti ; can ciğer kuzu sarması olduğum mağaza müdürü arkadaşım geçen haftalardaki 389 tl lik Samsung 26D450'yi bana ayıramadı. Çünkü yasakmış. Bölge müdürü akşamdan Insert'te kaç adet yazıldıysa o adeti ayırıp ofise koyuyormuş. Sabahta satışını kendisi yapmış faturayı birer kişiye ayrı isme ve ayrı kredi kartlarına kesmiş. Düşünün bu kişi Teknosa'nın İstanbul'daki 20-30 mağazasından sorumlu bir bölge müdürü. Olay bu kadar ciddi boyutlara geldi. Ben alamadığım için üzülsemde spotçuların alamadığına sömüremediğine sevindim.
    Bazı arakadaşların da yazdığı gibi madem ihtiyacın var ya da satıp para kazanmak istiyorsun beklersin sabaha kadar. Güvenlikler için 50 lira demişsiniz. En iyimser ihtimalde o parayı alıyorlar, alamayanlar da var o parayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: YabandaGEZER

Buradaki yorumları okuduktan sonra bende bir yorum yaparak sizleri bazı konularda aydınlatmak isterim. Sizlerin bu Teknosa veya diğer elektronik marketler için burada yapmış olduğunuz serzenişler emin olun yavaşta olsa geçte olsa yankı bulmaya başlıyor. Eskiden bu ürünlerin yarısı , misal 10 tane özel fiyatlı ürün çıkıyorsa 5-6 tanesi personeller tarafından alınırdı , sonra iş büyüdü müdürler almaya başladı , sonra işler daha da büyüdü polisler almaya başladı sonra işler daha da büyüdü emniyet amirleri asayiş şube müdürü bilmem ne şube müdürlerinden mağazaya telefon gelmeye başladı. Sonra işler daha da büyüdü savcılar aramaya adam göndermeye başladı. "Yarın kampanyadaki televizyondan bi tane ayırın, adam göndereceğim gelip alacak" diye telefonlar gelmeye başladı. Sıkıyorsa o savcıya emniyet amirine ayırmayın o kampanyalı urunu. Bakın noluyor
    Son bomba ise olaya rekabet kurulunun el atması.. Tabi kurumsal anlamda değil kişisel anlamda el atmış şahsın biri. Bizim gibi kampanyadan yararlanamayınca yetkisini kullanmış sanırsam.. Pek fazla detay vermek istemiyorum bana da el atmasınlar
    Yani burada ki yazdıklarınız birileri tarafından görülüyor buna emin olun. Fakat bu birşeyi değiştirirmi bence değiştirmez. Çünkü bu turuncu indirim aldığım duyumlara göre her hafta olacakmış. Zaten Aralık ayı sektörde kampanyaların havada uçuştuğu aydır. Bu kuyruk ve sıralar devam edecek bu kampanyalar olacak bu indirimlerde yine 3-5 ürün olacak.
    Aklınıza bunları nerden biliyorsun bir sou geliyorsa. Bu sektörde 10 senedir çalışıyorum ve İstanbul'daki çoğu Teknosa ve diğer elektronik marketlerin yöneticilerini tanıyorum. İşim dolayısı ile. En basiti ; can ciğer kuzu sarması olduğum mağaza müdürü arkadaşım geçen haftalardaki 389 tl lik Samsung 26D450'yi bana ayıramadı. Çünkü yasakmış. Bölge müdürü akşamdan Insert'te kaç adet yazıldıysa o adeti ayırıp ofise koyuyormuş. Sabahta satışını kendisi yapmış faturayı birer kişiye ayrı isme ve ayrı kredi kartlarına kesmiş. Düşünün bu kişi Teknosa'nın İstanbul'daki 20-30 mağazasından sorumlu bir bölge müdürü. Olay bu kadar ciddi boyutlara geldi. Ben alamadığım için üzülsemde spotçuların alamadığına sömüremediğine sevindim.
    Bazı arakadaşların da yazdığı gibi madem ihtiyacın var ya da satıp para kazanmak istiyorsun beklersin sabaha kadar. Güvenlikler için 50 lira demişsiniz. En iyimser ihtimalde o parayı alıyorlar, alamayanlar da var o parayı.

İyi güzelde 80 stok zaten belli.Yukarıda birçok arkadaş mağazalarda 8-10 stoğun olduğunu ve ilk girenlerin aldığını belirtmiş.Sizin dediğiniz şekilde olsa birkaç notebook satılır sonra kimse alamazdı.Ankara'da ilk 10 da bulunanların çoğu ürünü almış.Teknosa 80 stok yazmış birçok kişi mağaza başı anlamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: YabandaGEZER

Buradaki yorumları okuduktan sonra bende bir yorum yaparak sizleri bazı konularda aydınlatmak isterim. Sizlerin bu Teknosa veya diğer elektronik marketler için burada yapmış olduğunuz serzenişler emin olun yavaşta olsa geçte olsa yankı bulmaya başlıyor. Eskiden bu ürünlerin yarısı , misal 10 tane özel fiyatlı ürün çıkıyorsa 5-6 tanesi personeller tarafından alınırdı , sonra iş büyüdü müdürler almaya başladı , sonra işler daha da büyüdü polisler almaya başladı sonra işler daha da büyüdü emniyet amirleri asayiş şube müdürü bilmem ne şube müdürlerinden mağazaya telefon gelmeye başladı. Sonra işler daha da büyüdü savcılar aramaya adam göndermeye başladı. "Yarın kampanyadaki televizyondan bi tane ayırın, adam göndereceğim gelip alacak" diye telefonlar gelmeye başladı. Sıkıyorsa o savcıya emniyet amirine ayırmayın o kampanyalı urunu. Bakın noluyor

Çok iyi oldu bunu öğrenmemiz:)

Şu axess %10 kampanyası nette geçerli olsa ürün alacağım ama sadece mağazalara yönelikmiş:S

• quote:

Orijinalden alıntı: HexfeT

aynen öyle

• 26 kasımda yaşanan kaos ile birlikte teknosa.com alt sapısında iyileştirilme gidiliyormuş. ve ayrıca turuncu indirimler geleneksel olarak her cumartesi günü yapılacakmış.

650 liraya da arkadaştan borç alacağımı düşünerek çıktım

Öğrenci milleti işte

26 kasımda yaşanan kaos ile birlikte teknosa.com alt sapısında iyileştirilme gidiliyormuş. ve ayrıca turuncu indirimler geleneksel olarak her cumartesi günü yapılacakmış.

Sx 130 u kacırdım 329 lira iken bir daha turuncu indirime yakalarım eger her cumartesı olacak ıse

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

Orijinalden alıntı: HexfeT

aynen öyle

helal valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysbozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: Ayqi

Soğukta beklemek cesaret işi mi kardeş, yemeyecek bir durum yok. Akıl mantık işi sadece..

bakın boşa beklemek aptallık işi hele kuyrukda değilde kapı yanlarında aylak aylak beklemek ise o ayrı bir saçmalık
    neyse
    mantık şu
    inserte bakarsın ürünü begenirsin fiyatınıda begenirsin
    magaza kaçta açılacak stok adedi ne olacak
    bunları iyi düşünmek lazım buraya kadar hala kararınız değişmediyse demekki almanız için tek engel zaman
    eger alacak ve işi sansa bırakmayacak insan garanti olması açısından en az ilk 10 içerisinde olması lazım bunun kuyrukda 12 saatden fazla kalmak oluyor.

bir güvenlik görevliside sabaha kadar duruyor onun günlüğü 50tl ye geliyor benin karım 650-700 tl geliyor
    mantık burda

Biraz daha abart istiyosan, 650-700 tl kar ediyomus bak sen. Arkadaşım günlerdir laptopları takip ediyorum ve fiyatları ezberledim diyebilirim. O laptopın fiyatı 800 tlyi geçmez teşhir ürünü olduğunu da göz önüne alırsak.Eski nesil bir i5 işlemci ve dandik bir ekran kartı var. O ekran kartı 2008 den sonraki oyunları çalıştırmaz o kadar zayıf bir kart (inanmıyosan notebookchecke bakabilirsin).

Bu fırsat igüzel, bişey demiyorum ama insanlar niye bu kadar abarttı anlamıyorum. Kedi ciğer olayı demeyin sakın sadece 600 - 700 lira karınız olmadığını sölüyorum. Ortada en fazla 300 liralık bir indirim var. Güzel bir indirim ama sabaha kadar bekleyecek kadar süper bi indirim kesinlikle değil. İyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: bayramakseli

quote:

quote:

Soğukta beklemek cesaret işi mi kardeş, yemeyecek bir durum yok. Akıl mantık işi sadece..

bakın boşa beklemek aptallık işi hele kuyrukda değilde kapı yanlarında aylak aylak beklemek ise o ayrı bir saçmalık
    neyse
    mantık şu
    bunları iyi düşünmek lazım buraya kadar hala kararınız değişmediyse demekki almanız için tek engel zaman
    eger alacak ve işi sansa bırakmayacak insan garanti olması açısından en az ilk 10 içerisinde olması lazım bunun kuyrukda 12 saatden fazla kalmak oluyor.

bir güvenlik görevliside sabaha kadar duruyor onun günlüğü 50tl ye geliyor benin karım 650-700 tl geliyor
    mantık burda

Biraz daha abart istiyosan, 650-700 tl kar ediyomus bak sen. Arkadaşım günlerdir laptopları takip ediyorum ve fiyatları ezberledim diyebilirim. O laptopın fiyatı 800 tlyi geçmez teşhir ürünü olduğunu da göz önüne alırsak.Eski nesil bir i5 işlemci ve dandik bir ekran kartı var. O ekran kartı 2008 den sonraki oyunları çalıştırmaz o kadar zayıf bir kart (inanmıyosan notebookchecke bakabilirsin).

Bu fırsat igüzel, bişey demiyorum ama insanlar niye bu kadar abarttı anlamıyorum. Kedi ciğer olayı demeyin sakın sadece 600 - 700 lira karınız olmadığını sölüyorum. Ortada en fazla 300 liralık bir indirim var. Güzel bir indirim ama sabaha kadar bekleyecek kadar süper bi indirim kesinlikle değil. İyi forumlar...

HAİER marka i5 laptop geçenlerde bimekste uzun bi süre 790 TL'den satıldı. gerçi haier-samsung markası karşılaştırılmaz ama samsung'un teşhir olması fiyatı otomatikman aşağı çeker. dediğin gibi laptop'ın değeri 800 civarında olması lazım teşhir olduğunu göz önüne alırsak. şu an amd 4 çekirdekli laptoplar 899-999'a mediamarkt, metro market gibi yerlerde stok sayıları kısıtlı olmadan satışa çıkabiliyor (300, 400 stok) bu haliyle i5'lere 1000 lira üzerinde para vermek pek mantıklı değil. yılbaşına kadar i5 laptoplar 800-900 seviyelerine gelecektir. özellikle şu dolar biraz inerse iyi olcak

• Yahu uğraşmayın şu gece ayazdan sahaba kadar bekleyenlere :) Adamlara felek vurmuş birde siz vurmayın :)

İnsanlar eşit doğar.Kimi idealleri, inançları, değerleri uğruna herşeyi kaybetmeyi göze alır, kimseye boyun eğmez, kimisi ise kağıt gibidir, nereye üflesen oraya savrulur.Çünkü ne idealleri ne değerleri hiçbirşeyleri yoktur.O yüzden kime ne anlatıyorsunuz.

Orijinalden alıntı: bayramakseli

quote:

quote:

neyse
    mantık şu

mantık burda

kesinlikle katılıyorum

• ...

Ama bu olay için demiyorum zaten benim yorumum da yukarıda gerçekten toplumsal bir zayıflama var. Özellikle kapitalizm etkisni çok arttırdı toplumumuzda.
    Limango benzeri veya fırsat siteleri, indirim vs siteleri mantar gibi oldu.

Tam bir açık pazar edildik. Her yeni oyun bir önceki donanımın kaldırmayacağı şekilde yazılıyor. Her telefon üreticisi 6 ayda bir özellik ekleyip, yazılım vs ekleyip yeni model çıkarıyor. Hep bir doymazlık var. Sonuçta aya gitmiyoruz sanal bir teknoloji olgusu allanıp pullanıp versiyonlanıp bir üstü diye tekrar tekrar pazara sunuluyor.

Millet 1 kg pirzola alamazken her ne hikmet bu işlere herkes kendi çapında bir bütçe ayırabiliyor.
    Bende iş yerinden verilen i7 notebok var. Yaklaşık 1 senedir bende olmasına rağmen eve pek götürmüyorum. Evdeki tüm işlerimi 4 senelik core 2 duo dan hallediyorum. Oyun oynamadığım için bana yetiyor. Yetiyor dediğim içerisinde .net, SQL server, office vs kadar pekçok işimde kullandığım uygulama da çalışıyor.
    Sadece gazete okumak için kullanılmıyor yani :)
    Adam bir dos makinesinden onlarca Server'ı tost makinesine çeviriyor bize i5'ler i7'ler yetmiyor :)

Kapitalist tüketim anlayışı afyon gibi yayılmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedeefendi_ -- 28 Kasım 2011; 0:22:18 >

------------------------------------------------------------------------------------------------
    Computer Engineer, System Manager, Infrastructure Planning and Solution Architect

• 
Sayfa: önceki 1...14...2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.