Şimdi Ara

26 Kasım Teknosa Turuncu indirim (Katalog eklendi) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
70.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...14...252627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pekda

Aman aman fiyatlar yoktu led lcd de.Ama normal zamanda pahalı sattıklarını ve dolar kurunun 1,89 olduğunu varsayarsak piyasa araştırması yapmak koşuluyla iyi fiyatlar vardı.İhtiyacı olan almalı sadece.

Bu tür kampanyalar belirli ürünlerde oluyor müşteriyi mağazaya çekmek için. 3D LG 32LW4500 ı hiçbir yerde bulamazsınız bu fiyata(1199) Bazı sanal mağazalar hariç ki onlarla arasında çok fark yoktu. Saygılar.

Orijinalden alıntı: matis01

nihayet zor da olsa az önce teknosa.com dan 249 TL ye NINTENDO WII HW WHITE+ MARIO KART INCL WHEEL siparişini verebildim.

Bende cevahir deki teknosa dan aldın akşam üzeri 4 civarıydı. Kurdum güzel bir alet ama bana göre değilmiş ufaklık oynar artık ama onunda pek ilgisini çekmedi. yeni oyunlar almak lazım...
  • ben 15 saat bekledım ve alamadım sırada 300 kişi vardı ( gece gelip gidenler hariç ) çok olay döndü teknosa tamamen faciadır kesinlikle bundan sonra 10m bile yaklaşmam ilk 5 kişi alıcak deselerdi o kalabalık olmazdı orda adamlar 15 kişi alıcaz ve herkes hurra diyip dalıcak mantığıyla hareket ettiler. teknosa 5 cihazla kampanya yaptı buyuk ılgı cektı saat 8:15 itibariyle hala sövmeye devam ediyorum

Orijinalden alıntı: carlitoss

Prim vermeyin şunlara beyler ya. Malları da onların olsun. Bir kere alışveriş yaptım daha da hiç girmedim o lanet mağazalarına...

Fare dağa küsmüs , dağın haberi yokmuş...
  • şu kampanyada gerçekten insanı canından bezdirdiler ama normal zamanlarda takip edilerse bazen güzel fiyatlara ürünlerde denk gelmiyor değil.en azından piyasada en uygun bulabilceğin fiyatlara indiği oluyor.onun dışında denildiği kadar kötü olsa bu kadar millet neden hala teknosadan ürün alıyor?turuncu günleri rezalet ama normal zamanda iyi olduğu zamanlarda var.bence bu turuncuları artık azaltsalar ve turuncu indirim yaptıklarında daha çok stok-daha çok üründe indirim yapsalar o zaman hem insanların tepkisini çekmezler hemde herkes daha mutlu olur uygun fiyata ürün aldığı için.ama nedense artık işin cılkını çıkardılar ayda 2 turuncu yapmaya başladılar.hatta bugün dalga geçiyoduk arkadaşlarla artık,yakında turuncu gün olmayan gün sayısı çok azalcak normal günlerde gitmeye çalışcaz falan diye

• quote:

Orijinalden alıntı: selcan911

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Prim vermeyin şunlara beyler ya. Malları da onların olsun. Bir kere alışveriş yaptım daha da hiç girmedim o lanet mağazalarına...

Fare dağa küsmüs , dağın haberi yokmuş...

Yok ya öyle de değil. Memnun kalmadım çalışanlarından falan. Çevremde kimseye oradan bir şey aldırmadım. Her firmada sorun çıkıyor gerçi. Elektronik işi zor.

Teknosadan nefret ederim. Ama olay Teknosada bitmiyor. Milletin nefretini kazandı diyen çoğu kişi 3 kuruş aşağısına alış-veriş imkanı olunca
    yine sıraya gireceklerinden şüphem yok.

Çünkü alış-veriş, teknoloji ve indirim hastalığı gittikçe yayılıyor.

Doğrudur bir Bekçi ekmek parası için 10 saat gece bekleyebilir ama bana göre teknoloji özellikle notebook felan işleri bana göre biraz daha lüks ihtiyaçlar.
    Örneğin bir IPHONE için de saatlerce bekleyen olur ama ben alacak gücüm olmasına rağmen 2 bin lirayı o telefona vermeye bir türlü kıyamadım.

Yıllardır tüplü TV kullanıyordum bana yetiyordu daha birkaç ay önce öylesine Ankamalda gezinirken Elektromarkt'a girmiş bulundum. Durumum da müsait olunca ve indirimi görünce heves edip Led TV aldım.

Yine yıllardır teknoloji alanında çalışan bir bilgisayar mühendisiyim ve kesinlikle teknolojiyi takip eder ve faydalanmaya çalışırım ama söylediğim gibi bizim milletteki teknoloji hastalığı ve tüketim güdüleri gittikçe artmaya başladı.

Iphone 3'ü olan Iphone 4 çıkınca elindeki telefonu beğenmez oluyor. Garip bir hal aldı memleketi. Öğrenci adam elinde süper telefonla geziyor ama telinde kontörü olmuyor. Milleti ödemeli arıyor :)

İnsanlar kullanmayacağı teknolojilere tonlarla para ödeyebiliyorlar.

Bence parasız olmak başka şey, kendine saygı başka birşey..
    Ben orada bekleyenlerin birçoğunun indirime ya da bilgisayara ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Geçi satma amaçlı açıkgöz vatandaş da çoğaldı ama neyse oraya hiç girmeyeceğim.

Bence olay ihtiyacın olan şeyi almakda.

İndirim konusunda ise buindirimlerin sosyal acizliğe dönüşmesi durumu yerine isteyen herkesin yararlanacağı medeni bir hale dönüşmesi gerekir.

Hep bence demeye çalıştım çünkü herkesin görüşüne saygılıyım ancak şu konuları gerçekten üzülerek izliyorum. Sonuçda benim de görüşüm budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedeefendi_ -- 27 Kasım 2011; 0:21:43 >

------------------------------------------------------------------------------------------------
    Computer Engineer, System Manager, Infrastructure Planning and Solution Architect

• quote:

Orijinalden alıntı: dedeefendi_

Bazen buradan fırsat takibi yapıyorum ama bu tarz indirim ve konularda öğrendiğim bizim milletin gerçekten üzücü bir durum içerisinde olduğudur.

Teknosadan nefret ederim. Ama olay Teknosada bitmiyor. Milletin nefretini kazandı diyenlerin çoğunun 3 kuruş aşağısına alış-veriş imakanı olunca yine hemen sıraya gireceklerinden hiç şüphem yok.

Doğrudur bir Bekçi ekmek parası için 10 saat gece bekleyebilir ama bana göre teknoloji özellikle notebook felan işleri bana göre biraz daha lüks ihtiyaçlar.
    Örneğin bir IPHONE için de saatlerce bekleyen olur ama ben alacak gücüm olmasına rağmen 2bin lirayı o telefona vermeye bir türlü kıyamadım.

Yıllardır tüplü TV kullanıyordum bana yetiyordu daha birkaç ay önce öylesine Ankamalda gezinirken Elektromarkt'a girmiş bulundum. Durumum da müsait olunca ve indirimi görünce heves edip aldım.

Yıllardır teknoloji alanında çalışan bir bilgisayar mühendisiyim ve kesinlikle teknolojiyi takip eder ve faydalanmaya çalışırım ama bizim milletteki teknoloji hastalığı ve tüketim güdüleri gittikçe artmaya başladı.
    Iphone 3'ü olan Iphone 4 çıkınca elindeki telefonu beğenmez oluyor. Garip bir hal aldı memleketi. Öğrenci adam elinde süper telefonla geziyor ama telinde kontörü olmuyor. İnsanlar kullanmayacağı teknolojilere tonlarla para ödeyebiliyorlar.

Parasız olmak başka şey, kendine saygı başka birşey.. Ben orada bekleyenlerin birçoğunun indirime ya da bilgisayara ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

İndirim konusunda ise buindirimlerin sosyal acizliğe dönüşmesi durumu yerine isteyen herkesin yararlanacağı medeni bir hale dönüşmesi gerekir.

Herkesin görüşüne saygılıyım ancak şu konuları gerçekten üzülerek izliyorum. Sonuçda benim de görüşüm budur.

+1 çok doğru söylüyosun ;) daha dünkü çocuklar ellerinde 2.000 TL lik telefonlar sanki görsen mübarek işadamı havalarındalar.. Adamın bakıyosun ayağındaki ayakkabı eskimiş giymeye donu yok vermiş tele bi dünya para borç harç almış kontörü yok, milleti gazlayıp duruyorlar :) benim saf milletimde adamların reklamına alet oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

quote:

Orijinalden alıntı: HD-DOĞAN

http://forum.donanimhaber.com/m_55011783/tm.htm teknosadan bugün alinma %50 indirimli 360TL veriyorum SİFİR HİÇ AÇİLMADİ KONUYA BAKİNİZ LÜTFEN VİDEO KAMERA SAMSUNG ORJİ 65 X ZOOM

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110140788&CS_Category=_DIJITAL_VIDEO_KAMERA1000&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA
    teknosada 269 tl,sepete ekle aktif

ben göremedim birazdan tekrar bakin şuan site güncelleniyor yeni fiyat girilcek :==) 400TL den aşşagi satilmaz bilginiz olsun....

• quote:

Orijinalden alıntı: mete_bey

teknosa.com bugün aslında sadece koca bir yalandı. Notebook asla stoklara girmedi ve asla teknosa.com'da satılmadı.

Fiyat 499 lira yazıyorsa 3-5 tane satmışlardır.Koca firma 3-5 lira için yalan söylemez.

http://forum.donanimhaber.com/m_53995639/mpage_5/key_/tm.htm#msglink_54080321 şurdan okursan geçen 350 liralık laptopu alanın nasıl aldığını görebilirsin.

Yani saat 8 olmadan arka plandan devamlı yenile yapanlar ürünü hemen kapıyor.

Bu arada akşam 23 gibi siteyi açabildim....40D6500 için 2.275 lira, 46d6000 için 2.499 lira güzel fiyatlardı ve halen stok vardı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_55011783/tm.htm teknosadan bugün alinma %50 indirimli 360TL veriyorum SİFİR HİÇ AÇİLMADİ KONUYA BAKİNİZ LÜTFEN VİDEO KAMERA SAMSUNG ORJİ 65 X ZOOM

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110140788&CS_Category=_DIJITAL_VIDEO_KAMERA1000&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA
    teknosada 269 tl,sepete ekle aktif

ben göremedim birazdan tekrar bakin şuan site güncelleniyor yeni fiyat girilcek :==) 400TL den aşşagi satilmaz bilginiz olsun....

Samsung olmasa uçarak alırdım.

• LW4500 Önerir misiniz bu tv hakkında yorumlarınız nedir?

Orijinalden alıntı: ylc

LW4500 Önerir misiniz bu tv hakkında yorumlarınız nedir?

Çerçevesi geniş ve parlak olduğu için beğenmedim.
    Samsung' un çerçevesiz modelleri güzel geldi bana.

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Bugün çok dolaştım takıldığım konulardan bir taneside buydu. görüntüsü kötü katılıyorum. Ama 40d6500 ile 32lw4500 arasında 1100 TL 42lw4500 ile de 460 TL fark var. Çok kararsızım çok.

Orijinalden alıntı: dedeefendi_

Bazen buradan fırsat takibi yapıyorum ama bu tarz indirim ve konularda öğrendiğim bizim milletin gerçekten üzücü bir durum içerisinde olduğudur.

Teknosadan nefret ederim. Ama olay Teknosada bitmiyor. Milletin nefretini kazandı diyen çoğu kişi 3 kuruş aşağısına alış-veriş imkanı olunca
    yine sıraya gireceklerinden şüphem yok.

Çünkü alış-veriş, teknoloji ve indirim hastalığı gittikçe yayılıyor.

Örneğin bir IPHONE için de saatlerce bekleyen olur ama ben alacak gücüm olmasına rağmen 2 bin lirayı o telefona vermeye bir türlü kıyamadım.

Yıllardır tüplü TV kullanıyordum bana yetiyordu daha birkaç ay önce öylesine Ankamalda gezinirken Elektromarkt'a girmiş bulundum. Durumum da müsait olunca ve indirimi görünce heves edip Led TV aldım.

Yine yıllardır teknoloji alanında çalışan bir bilgisayar mühendisiyim ve kesinlikle teknolojiyi takip eder ve faydalanmaya çalışırım ama söylediğim gibi bizim milletteki teknoloji hastalığı ve tüketim güdüleri gittikçe artmaya başladı.

Iphone 3'ü olan Iphone 4 çıkınca elindeki telefonu beğenmez oluyor. Garip bir hal aldı memleketi. Öğrenci adam elinde süper telefonla geziyor ama telinde kontörü olmuyor. Milleti ödemeli arıyor :)

İnsanlar kullanmayacağı teknolojilere tonlarla para ödeyebiliyorlar.

Bence parasız olmak başka şey, kendine saygı başka birşey..
    Ben orada bekleyenlerin birçoğunun indirime ya da bilgisayara ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Geçi satma amaçlı açıkgöz vatandaş da çoğaldı ama neyse oraya hiç girmeyeceğim.

Hep bence demeye çalıştım çünkü herkesin görüşüne saygılıyım ancak şu konuları gerçekten üzülerek izliyorum. Sonuçda benim de görüşüm budur.

Katılıyorum...

Ayrıca şöyle de bir durum var; (lütfen sözüm meclisten dışarı, buradaki arkadaşlara ithafen söylemiyorum bunu) hem %70 indirimlerle ürün almak isteyeceksin, hem sıraya girmekten şikayet edeceksin, ürün kalmıyor 40'ar tane stok koyuyorlar diye firmayı haksız yere reklam yapmakla suçlayacaksın. Adam tabi ki bu işi reklama da dönüştürecek ne yapsın yani mağazanın anahtarını bize mi versinler?

Şu an ABD'de "black friday" dönemi ve Manhattan bölgesinde bile bir çok yerde (http://instagr.am/p/VvJGF/ ) geceden kuyruklar bulunuyor. Gönül ister ki spotçusu sıraya girmesin, Teknosa çalışanları eş dost kayırmasın ..... ama maalesef oluyor işte ve bu sadece Teknosa'ya özel bir durum değil diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Bugün çok dolaştım takıldığım konulardan bir taneside buydu. görüntüsü kötü katılıyorum. Ama 40d6500 ile 32lw4500 arasında 1100 TL 42lw4500 ile de 460 TL fark var. Çok kararsızım çok.

Emin ol, ikisini de kullanan biri olarak sana söyle belirtmek isterim
    Sd ve HD icin samsung
    3D icin Lg seçilmelidir.
    Hangisini daha cok kullanacaksan ona göre kararı senin vermen lazım
    Bir de çıtayı biraz arttırarak 2735 tl'ye 4 gozlukle beraber vatandan 40d7000 de düşünebilirsiniz. Fiyat süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 27 Kasım 2011; 4:27:29 >

• 
Sayfa: önceki 1...14...252627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.