Şimdi Ara

26 ekim sevk bitiş + 2 gün yol, 29da mı başlayayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 800 kilometre ile 1600 kilometre arasında seyahat edilecekse 2 gün,

1600 kilometreden daha fazla seyahat edilecekse 3 gün yol izni verilir.

diyor benimse 1200 km

10-26 ekim diyor sevke.

27 ekim ilk gün
    28 ekim 2. gün

29 da başlıyorum değil mi? 29 ekim akşama uçak bileti alsam nasıl olur?

• hocam sevk belgesinde birliğe katılacağı gün die yazması lazım sevk aldınızmı almadiysaniz almadan bilet almayin farkli tarih cikabilir 1 2 gun fark eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Villenoire -- 28 Eylül 2019; 18:1:43 >
  • Bana Tekirdağ-Yalova 1 gün verdiler, ama 29 Ekimde katılışımdı. Bu belge çıkmadan almak ekonomik olarak karlı gelebilir ama hata yapılırsa değiştirmekle uğraşmak gerek :

26 ekim sevk bitiş + 2 gün yol, 29da mı başlayayım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tmp341 kullanıcısına yanıt
    Bu belgede nitelik ve adres bölümü bomboş bizim oğlanda bir sıkıntı olur mu? Ehliyeti var mesela o bile gözükmüyor.

Yol izni kullanılmasa erken terhis olunabiliyor mu? 09.12 sevk, 11.12 katılım mesela. 1 gün yol izni 2 gün var arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 30 Ekim 2019; 3:35:17 >
  • RElS kullanıcısına yanıt
    Bomboş olması, askerliğe elverişli de yazmıyorsa sıkıntı olabilir belki. Ben işlemleri şubeden yaptım, ondan hepsi dolu bende. Hatta YDS İngilizce sonuç belgesi bile ekletmiştim. En önemli kısımları kimlik bilgileri ve eğitim birliği. Belirlenince de usta birliğinin yazılması.

Yol izni kullandığım halde benim terhis tarihimi 1 yıl olarak hesapladılar, ve ilk sevk tarihim 1. gün sayıldı. Yani ben 28 Ekim 2017 tarihinde terhis oldum.

İzne tabi terhis komutanlarına bağlı. Sıkıntı olmaz diyen komutanlar er son izne giderken hesaplıyor, belgeyi verip eri yolluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 30 Ekim 2019; 7:22:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.