Şimdi Ara

+@+256MBSAPPHIRE X1950 GT AGP CRYSiS, Pro Street, Pes 2008 SS leri Güncellendi+@+ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
2
Favori
32.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ALLEIN

quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

hayirli olsun.simdiden gule gule kullan. siparisi nerden verdin?bende yakinda bir siparis verecem

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

TRQX ve kmp16 basta olmak uzere onerileriniz icin herkese tesekkur ederim. kafamda biseyler sekillendi bu onerilerden sonra.tekrar tesekkurler.

ALLEIN, bende sistemimi pci- express guncellemesi ve core duo guncellemesi yapmayi dusunuyordum.ama gordumki bu dx olayi tam oturmadan yapacagim guncelleme pekte guncelleme olmayacak. o yuzden mevcut sistemime iyi bir ekran karti almaya karar verdim. sana tavsiyem benim gibi yapman. ancak tabiki butce ve istek sana ait.ayrica DH x1950 video incelemesini izlemeni tavsiye ederim.cok faydali bir video olmus.

bu arada testler oldukca guzel elleinize saglik.

ben siparişi verdim bile ^^ sapphire x1950gt agp yolda 3gün içinde elime ulaşıcak inş bide format atıp sistemi temizlersem tamemen tam olucak bide internetten bişey indirmemiz gerekiyor mu update filan.?

tşkrlr siparişi vatanbilgisayardan verdim. hemde orda istediğim mouse vardı onla beraber 1kerede gelsin diye :)
    bu arada cs 1.6 testleride bekliyorum

Aksilik olmazsa bu akşam 1.6 SSlerini mesaja ilave ederim

• Arkadaşlar incelemeye STALKER oyununuda eklemek istedim, ne yaptımsa oyun açlışmıyor, hata mesajı aşağıdaki fotoda mevcut Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaş avrsa yardımlarını bekliyorum
     +@+256MBSAPPHIRE X1950 GT  AGP CRYSiS, Pro Street, Pes 2008 SS leri  Güncellendi+@+

ekran kartı elime ulaştı anca psu kaldırmadı galiba çalışmıyor :( 420w tt var 2güç kablosunuda takmama rağmen çalışmadı ekran kartı arızalı mı yoqsa psu mu yetmiyor çözemedim

Merhaba, ürün üzerinde yazıyor zaten önerilen PSU 450 Watt yazıyor. Ben bu sebeple kullanmakta olduğum 500 Watt lık PSU yu değiştirip Epsilon 700 Watt PSU aldım Sizdeki ürün üzerinde 420 Watt yazıyordur ancak verdiği gerçek değer ne acaba?

Orjinalden alıntı: kmp16

quote:

ekran kartı elime ulaştı anca psu kaldırmadı galiba çalışmıyor :( 420w tt var 2güç kablosunuda takmama rağmen çalışmadı ekran kartı arızalı mı yoqsa psu mu yetmiyor çözemedim

Merhaba, ürün üzerinde yazıyor zaten önerilen PSU 450 Watt yazıyor. Ben bu sebeple kullanmakta olduğum 500 Watt lık PSU yu değiştirip Epsilon 700 Watt PSU aldım Sizdeki ürün üzerinde 420 Watt yazıyordur ancak verdiği gerçek değer ne acaba?

gerçek değeri bilmiyorum 420w thermaltake var hiç anlamamda gerçek değerden yrnda bi psu alıp denicem inş bi sorun yoqtur kartta bu arada cs 1.6 sslerinide bekliyorum hocam benim şuan elimde tarihi eser bi ekran kartı var geforce4 mx440 128mb 60fps üstü göremedim bi türlü 1024*768çözünürlükte bi sis atıp içine giriyorum fps 20lere düşüyor. acaba o kartta nsl olucak mrk ediyorum

• quote:

quote:

quote:

gerçek değeri bilmiyorum 420w thermaltake var hiç anlamamda gerçek değerden yrnda bi psu alıp denicem inş bi sorun yoqtur kartta bu arada cs 1.6 sslerinide bekliyorum hocam benim şuan elimde tarihi eser bi ekran kartı var geforce4 mx440 128mb 60fps üstü göremedim bi türlü 1024*768çözünürlükte bi sis atıp içine giriyorum fps 20lere düşüyor. acaba o kartta nsl olucak mrk ediyorum

Hocam kusura bakma, oyunu temin edemedim. Yarın akşam kısmet olursa ekleyeceğim

• quote:

quote:

quote:

quote:

söyleseydin kargoyla yollardım
    bu arada 460w feel kasanın orjinal psu taktım yine çalışmadı kart kaldırmıyor mu yoqsa kart mı sorunlu hala anlayamadım ya akşama tagan yada cooler master 600w psu alıp denicem eğer yine çalışmassa çıldırıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sérd@r -- 24 Ağustos 2007; 8:22:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

söyleseydin kargoyla yollardım
    bu arada 460w feel kasanın orjinal psu taktım yine çalışmadı kart kaldırmıyor mu yoqsa kart mı sorunlu hala anlayamadım ya akşama tagan yada cooler master 600w psu alıp denicem eğer yine çalışmassa çıldırıcam.

Kartta 2 adet güç girişi var, ikisinide taktığınıza eminmisiniz

• evt 2sinide taktım ama hala çalışmadı ne thermaltake 420w psuda nede feel 460w psuda akşamada psu alıcam yine çalışmassa iade edicem artıq :/
  • Ben Be Quiet marka 650 Wattlık PSU aldım Bimeksten. 7950gtleri birleştirip SLI yaptık geçen arkadaşla test için CPU: E6420, RAID Striped 2* 250gb sata2 hdd. Çok temiz sorunsuz çalıştırdık. O yüzden tavsiye edebilirim.
  • ya evet...................karti satin almak yetmiyor bide iyisinden bir psu lazim.benim 300w psu artik emekli olacak karti alinca. ya peki kasada bir hava akimi degisikligi yapmak lazim mi acaba ne dersiniz?
  • valla kartın bu kdr büyük olduğunu tahmin etmiyordum biraz daha uzun olsa harddiske deyicekmiş. bence 2kötü yönü var 2molex güç girişi + uzunluğu bakalım sağlamsa kart +larıda sayıcamda hala çalıştıramadım

evt 2sinide taktım ama hala çalışmadı ne thermaltake 420w psuda nede feel 460w psuda akşamada psu alıcam yine çalışmassa iade edicem artıq :/

Bence sorun ekran kartında ben 400 watt fps marka psu ile çalıştırıyorum ki sistemde yok yok bide işlemcim prescott çekirdekli cörk cörk ceryan çeker yani neyse thermaltake iyi bi markadır boşuna psu deneyip durma kartı aldığın yere geri götür değiştirmeleri konusunda ısrar et ilk 15 gün değiştirmek zorundalar...

Orjinalden alıntı: doktorekrem

quote:

evt 2sinide taktım ama hala çalışmadı ne thermaltake 420w psuda nede feel 460w psuda akşamada psu alıcam yine çalışmassa iade edicem artıq :/

Bence sorun ekran kartında ben 400 watt fps marka psu ile çalıştırıyorum ki sistemde yok yok bide işlemcim prescott çekirdekli cörk cörk ceryan çeker yani neyse thermaltake iyi bi markadır boşuna psu deneyip durma kartı aldığın yere geri götür değiştirmeleri konusunda ısrar et ilk 15 gün değiştirmek zorundalar...

verdim vatanbilgisayara teknik servis bakcak yrn gelir alırsınız dediler yrnda orda test ettirip alıcam deli oldum vallahi çalışmıyor diye ama kutu üstünde 450w yazıyor diye psu yetmio diye düşündüm ama yrn belli olcak

• Counter için tşkrlr değerler bana yeticektir herhalde. bide mümkünde flight simulator x deluxe veya flight simulator 2004 testleri yapabilir misin olmazsada canın saolsun ben istediğim testleri aldım :) valla sabırsızlanıyorum x1950gt ile oynamak için

Counter için tşkrlr değerler bana yeticektir herhalde. bide mümkünde flight simulator x deluxe veya flight simulator 2004 testleri yapabilir misin olmazsada canın saolsun ben istediğim testleri aldım :) valla sabırsızlanıyorum x1950gt ile oynamak için

Merhaba, arşivimde olan oyunların neredeyse hepsine ait sonuçları mesaja ilave ettim. Elimde olan oyunlardan istenirse tabiki ilave ederim ancak, olmayan oyunlar içinde söz veremem

• quote:

quote:

Counter için tşkrlr değerler bana yeticektir herhalde. bide mümkünde flight simulator x deluxe veya flight simulator 2004 testleri yapabilir misin olmazsada canın saolsun ben istediğim testleri aldım :) valla sabırsızlanıyorum x1950gt ile oynamak için

Merhaba, arşivimde olan oyunların neredeyse hepsine ait sonuçları mesaja ilave ettim. Elimde olan oyunlardan istenirse tabiki ilave ederim ancak, olmayan oyunlar içinde söz veremem

elinde yoqsa uğraşma baya uğraştıran bi simulasyon ztn 2dvd yinede tşkrlr. Bide ben çalıştırabilsemde test etsem tam süper olucak hala içim kıpır kıpır nsl bişey diye mrktan çatlıcam. Boyutu çok fazlaydı ama hoş bi kart

• arkadaşlar X1950 GT AGP ekran kartını bende 3 gün önce aldım.Ama daha önceden FX5500 ile oynadığım F1 Challenge oyununu bunda oynayamıyorum.Görüntü çok donuyor, NFS Carbon u Full grafiklerde oynadım.çok akıcı.ama F1 eski oyun olmasına rağmen donuyor görüntü.lütfen yardım edin ya.Direct 9.0 yüklü onuda yazayım.Arada hard diskim de değişti, cache bellek 2MB olarak gözüküyo, bundan kaynaklanabilir mi.

Orjinalden alıntı: cnktcg

arkadaşlar X1950 GT AGP ekran kartını bende 3 gün önce aldım.Ama daha önceden FX5500 ile oynadığım F1 Challenge oyununu bunda oynayamıyorum.Görüntü çok donuyor, NFS Carbon u Full grafiklerde oynadım.çok akıcı.ama F1 eski oyun olmasına rağmen donuyor görüntü.lütfen yardım edin ya.Direct 9.0 yüklü onuda yazayım.Arada hard diskim de değişti, cache bellek 2MB olarak gözüküyo, bundan kaynaklanabilir mi.

Merhaba, aynı ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. F1 problemi kesinlikle oyun ayarları ile alakalı diye düşünüyorum. Carbon gibi 2007 yapımı bir oyunu full değerlerde akıcı oynarken F1 de bu problem kesinlikle oyun ayarlarıyla alakalı olabilir diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.