Şimdi Ara

+@+256MBSAPPHIRE X1950 GT AGP CRYSiS, Pro Street, Pes 2008 SS leri Güncellendi+@+ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
2
Favori
32.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banada öyle geliyor ama ne yapsam boş.bi ricam var.X1950GT AGP 8X ekran kartından en üst performans alabileceğim ayarları bana söylermisiniz..tabi birde F1 oynayan varsa onlardanda yardım bekliyorum.ama az önce GP4 incelemesini okudum.şöyle bir ibare vardı."diğer F1 oyununun aksine yeni teknolojiyi destekleyen bir motorla yapıldı"..bu sanırım durumu açıklıyor.F1C oyununun grafik motoru bizim kartın çok dışında ve eski kalıyor sanırım.yana yakıla GP4 arıyorum ama bulamıyorum..

Orjinalden alıntı: cnktcg

banada öyle geliyor ama ne yapsam boş.bi ricam var.X1950GT AGP 8X ekran kartından en üst performans alabileceğim ayarları bana söylermisiniz..tabi birde F1 oynayan varsa onlardanda yardım bekliyorum.ama az önce GP4 incelemesini okudum.şöyle bir ibare vardı."diğer F1 oyununun aksine yeni teknolojiyi destekleyen bir motorla yapıldı"..bu sanırım durumu açıklıyor.F1C oyununun grafik motoru bizim kartın çok dışında ve eski kalıyor sanırım.yana yakıla GP4 arıyorum ama bulamıyorum..

Merhaba, ekran kartıdan biraz daha fazla performans alayım düşüncesindeyseniz, Ati Catalsy Center de bulunan overdrive özelliği yardımıyla sorunsuz bir şekilde ati tarafından desteklenen yazılım vasıtasıyla O\C yapmanız mükün! Yazılım mümkün olan en yüksek GPU ve Ram hızların test ederek onaylamanızı istiyor hepsi bu kadar. Eğer daha fazlasını isterseniz Atı Tool YAda RivaTuner yazılımlarını kullanmanız gerekecek

• evet onları arttırdım, AGP HIZI bölümünde ise en az seviyede duruyor.4X VE 8X olmuyor.zaten bi çok oyunu sorunsuz oynayabiliyorum bnm sorunum F1 Challenge de...

evet onları arttırdım, AGP HIZI bölümünde ise en az seviyede duruyor.4X VE 8X olmuyor.zaten bi çok oyunu sorunsuz oynayabiliyorum bnm sorunum F1 Challenge de...

Oyun ayarları ile ilgili bir sorun olduğundan, oyunun ayarlarını görmeden yorum yapmam hiçte isabetli olmaz! Oynayan yada oyunu bilen arkadaşların yorum yapmaları daha iyi olacak

Orjinalden alıntı: ALLEIN

ben malesef bu ekran kartını kullanamadım ya gittim tagan 600w psu aldım ekran kartı hala çalışmıyor vatana gittiğimde adamlar test ediyor çalışıyor hala çözemedim ya:S

Merhaba, ekran kartını Vatanda farklı bir sistemde test ettiklerine göre acaba Anakartınızın PCI-E slotunda bir problem mi var düşüncesi sardı beni ?

Orjinalden alıntı: kmp16

quote:

Orjinalden alıntı: ALLEIN

ben malesef bu ekran kartını kullanamadım ya gittim tagan 600w psu aldım ekran kartı hala çalışmıyor vatana gittiğimde adamlar test ediyor çalışıyor hala çözemedim ya:S

Merhaba, ekran kartını Vatanda farklı bir sistemde test ettiklerine göre acaba Anakartınızın PCI-E slotunda bir problem mi var düşüncesi sardı beni ?

agp sistemim agp başka kart taktığımda normal çalışıyor anlamadım ne iştir iade ettim gitti:(

acaba oyunun rafik motorunu tanımıor olabilir mi.nede olsa X1950GT yeni bi kart.oyun 2002 oyunu. ? oyunun güncelleştirilmiş, grafik motoru yaması var, onu indirsem düzelirmi acaba. ?

İndirip denemenizde fayda var, bu bahaneyle bilerde sorunun çözümünü öğrenmiş oluruz

kartta bir problem var sanırım hemen değiştir kartı
  • Teşekkürler inceleme için Ben Saphire x1950Gt almayı düşünyorum 250-300 ytl ayırdım ekran kartına ama çok ısınma yapıyormuş sanırım bir sorun olurmu kullananların görüşlerini merak ediyorum sanırım bu fiyat aralığa en uygunu X1950GT ??

Orjinalden alıntı: BlackSaiyaN

Teşekkürler inceleme için Ben Saphire x1950Gt almayı düşünyorum 250-300 ytl ayırdım ekran kartına ama çok ısınma yapıyormuş sanırım bir sorun olurmu kullananların görüşlerini merak ediyorum sanırım bu fiyat aralığa en uygunu X1950GT ??

250-300 YTL ayırdıysan 2.elde 250 liraya 1950XT al
  • beyler bu kod adların sıralaması nası oluyor.yani pro gtlerden iyimi?sıralama şöylemi gt-pro-xt-xtx?yoksa gtmi prodan iyi?ben bu kartın 512 mblık versiyonunu almayı düşünüyorum.sizce olurmu?sistemim amd athlon 3000 venice.1 gb ddr2 400.400 watt psu gidermi bu karta?ayrıca alcak olduğum kart pcı versiyonu!

bu arada sistemim: p4 3.0 soket 478 islemci, 2gb ddr 400 ram, x1950 pro ekran karti, creative live ses karti, iki tane sata hdd, iki tane cd-dvd surucu; asus p4p 800se ana kart, tv karti.
    daha eklemem gereken bilgi varsa soyleyin lutfen.

ilginize tesekkurler.

Orjinalden alıntı: carman1tr

arkadaslar tavsiyelerinizi ve video incelemesini degerlendirip x1950 pro 512 mb agp ekran karti aldim.265 ytl odedim.urun iki aylik garantisi hala devam ediyor. sanirim uygun fiyata almis oldum??
    simdi sorun guc kaynaginda. hepsiuradada bir urun var FSP BLUESTORM II 500W. bu urun hakkinda yazilan yorumlari okudum.DH deki yorumlarida okudum.tavsiye ediliyor.yardimlarinizi bekliyorum.

bu arada sistemim: p4 3.0 soket 478 islemci, 2gb ddr 400 ram, x1950 pro ekran karti, creative live ses karti, iki tane sata hdd, iki tane cd-dvd surucu; asus p4p 800se ana kart, tv karti.
    daha eklemem gereken bilgi varsa soyleyin lutfen.

ilginize tesekkurler.

çalışmadı mı ekran kartı? benim sistemde nerdeyse aynı seninkiyle yinede çalışmadı bendede p4 3ghz soket 478 1gb ddr400 x1950gt asus p4p800s-x tagan600w psu ama yine çalışmıyor sendede aynı sorun mu acaba?:S

• yok ben daha psu almadim. psu tavsiyesi bekliyorum.bendeki 300w psu su an. denemedim bile calistirmayi elimdeki psu ile.

Orjinalden alıntı: carman1tr

yok ben daha psu almadim. psu tavsiyesi bekliyorum.bendeki 300w psu su an. denemedim bile calistirmayi elimdeki psu ile.

inş sorun yaşamazsın benim gibi denemediğim model kalmadı vallahi mx440larla sürünüyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.