Şimdi Ara

+@+256MBSAPPHIRE X1950 GT AGP CRYSiS, Pro Street, Pes 2008 SS leri Güncellendi+@+ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
469
Cevap
2
Favori
32.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
    AMD Anthlon FX6 6100 @3.3 GHZ | Gigabyte 870A-USB3L | ATI XFX HD6790 | Corsair 8 GB DDR3 1600 MHZ. Medal of Honor, Alan Wake, Ghost Recon Future Soldier, Dead Space 3, Bioschock Serisi. -- Asus Zenbook UX32VD -- Xbox 360 E -- Pioneer DDJ-SR -- Presonus Studio one 2 -- M-Audio
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakgoz79

evet katılıyorum ama darbogaz yaptıktan sonrada almanın anlamı kalmıyo işte sorun orda yoksa evet agp ciler için 200 ytl cıvarına alınabılıcek en ıyı agp kart ama karttan tam performansı alamadıktan sonra ne anladım bu işten hesabı oluyo yanı ozetle gıdıp 220 ytl ye sıfır x1950 gt alıcaz ama 160 ytl lık performansla kullanıcaz gıbı bı durum ortaya cıkıyo tabı bu dedıklerım 478 pın p4 kullanan benım gıbı arkadaslar ıcın gecerlı cıft cekırdek sahıbı olanlar ıcın bu kartta otobanda hız sınırı yok:)ama bız 478 pınlıler malesef arabanın 300 yaptıgını bılmemıze ragmen sıstemın koydugu 250km lık hız sınırı sebebıyle bu hızdan yukarısına cıkamıyoruz lanet olsun:)
    quote:

Orjinalden alıntı: Azurewrath

x1950 PRO AGP 8X için zamanında çok yönlü bir araştırma yapmıştım. Türkiyeye geleceği mechuldü ve Saphire firması çıkartmıştı ilk 1950 AGP'yi. Bu Ekran kartı tabiki PCI-EX X1950PRO ile karşılaştırılamaz çünkü veri yolları farklı Birisi AGP (8X) diğeri PCI-EX(16X) Nekadar çok bant genişliği okadar çok FPS. X1950PRO AGP için söylenebilecek ilk söz ; AGP Slotunu en iyi kullanan Ekran kartı olmasıdır tamamiyle sömürmektedir AGP Yuvasını. AGP'den PCI-EX'e geçmek oldukça masraflıdır ayrıca. Malum AGP ise slot Ram DDR'dir %80. İşlemci 478pindir %60 ihtimalle ve işlemci board ram ekran kartı olduğu gibi değişmesi gerekir ve yeni bir sistem fiyatı ortaya çıkar. Bu yüzden 200 YTL civarı fiyata iyi bir ekran kartı alıp(X1950PRO AGP) birçok dertten kurtulabilirsiniz tabi geçici bir süre

Bu seviye ekran kartlarında kartların agp olması kesinlikle bir darboğaz yapmayacaktır. Taki üst seviye dx10 ekran kartlarına gelene kadar ve bu testlerlede kanıtlanmıstır. X1950pro veya gt gibi ekran kartlarının agp veya pci-e olmasının sistem bileşenleri aynı olmak kaydıyla olusturduğu performans farkı %5 ten fazla olmayacaktır. Dikkat ederseniz son seviye agp ekran kartlarında kartı kısıtlayan şey genellikle işlemci olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P3rF3cT55 -- 12 Şubat 2008; 23:04:47 >

• arkadaşlar bi sorunum var. x1950 gt kartım son zamanlarda sorun çıkarmaya başladı. oyuna girdikten 10 dk sonra atıyor veya kitleniyor.. yüksüz halde sıcaklığı 57 derece. sizce sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre.s43

arkadaşlar bi sorunum var. x1950 gt kartım son zamanlarda sorun çıkarmaya başladı. oyuna girdikten 10 dk sonra atıyor veya kitleniyor.. yüksüz halde sıcaklığı 57 derece. sizce sorun ne olabilir?

Fanını temizleyiniz (kompresör veya kuvvetli hava üfleyebilen bir gereç ile, fön makinesi ile denememenizde fayda var). Fan bloğunun grafik işlemcisine temas eden yüzeyindeki termal macun işlevselliğini yitirmiş olabilir, fan bloğunu sökünüz ve temas eden yüzeyi temizleyiniz (tuvalet kağıdı ile fazla bastırmadan uygulayabilirsiniz, kolay temizlenen bir malzemedir), daha sonra yeni termal macunu yenileyiniz (piyasada bulunabilen bir malzemedir). Bu uygulamalardan sonra ısının düşmesi kuvvetle muhtemeldir.

Eğer kompresör kullanma şansınız olursa, bilgisayarın içini de tamamen temizleyebilirsiniz, genel ısının düşmesinde büyük faydası olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahrasa -- 19 Ağustos 2009; 1:57:49 >

• tskler arkadaşım yarın ilk işim söylediklerini yapmak olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Locker

quote:

Orjinalden alıntı: BlackSaiyaN

Teşekkürler inceleme için Ben Saphire x1950Gt almayı düşünyorum 250-300 ytl ayırdım ekran kartına ama çok ısınma yapıyormuş sanırım bir sorun olurmu kullananların görüşlerini merak ediyorum sanırım bu fiyat aralığa en uygunu X1950GT ??

250-300 YTL ayırdıysan 2.elde 250 liraya 1950XT al

Ne yaptın hocam. O karta o para verilir mi? Hem de ikinci el.
  • arkadaşlar sorunu çözemedim. yine kart çok ısınıyor. özellikle gpu vrm 84 derece. bir şey dikatimi çekti. kasayı açtığımda fan max hızında çalışıp sonra normale iniyor. fakat oyunda ısınmasına rağmen hiç bir zaman bu hıza ulaşmıyor. kartın son driverini kullanıyorum. çözüm önerisi olan varmı???
  • Arkadaşlar bir sorum var.Formattan sonra ekran kartının surucusunu yukledim.Pc açılırken kapanıyor windows a giriş yapamıyorum.Son surumude indirdim kurdum yine aynı sorun nerde olabılır acaba?
    My lifestyle determines my deathstyle
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.