Şimdi Ara

## 256MB'lık GeForce 8800GT'nin İlk Testleri Hazır ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
6.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bench için denen programlar yüzünden bu sekilde salak bir tablo cikmis. Program sayisini 8e 10a cikarin bakin o zaman neler değişiyor. Acele ile yanlı haber yapan bütün sözde donanin sitelerine

O kart 150ytl felan da ucuz olmaz nerden cikariyorsun bunu, bu dedigine gore fiyati 150-160$ olucaktir ki oyle olursa tabiki gidip alinir.

Sana Soultrap de teknik olarak olayi aciklamis, soylenecek birsey yok.

Fakat 200-220$ olduktan sonra da, daha 17" monitorle bir de LCD nin gercek cozunurlugunu kullanmazken, AF yi kapatirken rahatsiz olmuyorsan bu kadar parayi bir karta vermenin anlamini pek yok.

quote:

Orjinalden alıntı: mkidd
    ...
    Anlamamışsın arkadaşım.Ben şunu demek istedim

1024 En üst seviye detay aa ve af kapalı ben gayet mutluyum.Az çok kırıklar olur ama 150 lira daha (120 de olabilir) az verebilirim.Ama bende isterim tabiiki 512mb lığı almayı ama 150 lirada benim için biraz kasmam demek

• 512 yi alın benim gibi rahatınıza bakın

Orjinalden alıntı: fthkls

@Kaan 84
    7600 gt nin 8600 gt den tek farkı dx 10 öylemi? Unified shaderlar ve bunun 32 adet olması ne oluyor yoksa senin için bir önemi yokmu?8600 gt çok iyi bir kart olmayabilir ama fiyatı 190 ytl. Neyse fx 5200 bile sizin için daha iyi tamam.

8800 256 gt nin kesin fiyat bilgisi bellimi?

tartışmıyalım heleki gereksiz 1 kart için , istediğin teknik detayı yaz rop sp farketmez kart 7600gt gs sonic ayarında ama fiyatı onlara göre pahalı kısacası gereksiz çöpe atılan bi kısım para var , bunu kabullenmek zor değil belki de zamanla başarabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 20 Kasım 2007; 2:36:28 >
  • gpu kendini kanıtladı zaten bu kartın çok veya az satması TAMAMEN fiyatına bağlı olacak!
    M5A97 EVO AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart | GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram |CORSAIR
    120GB Force 3 Serisi Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 510MB Yazma)| LG 226WTQ 22" LCD 2ms, 5000:1 | NEC ND-3540 16X Dual Layer| FEEL Tornado F5 550W Black |CORSAIR TX650W 120mm|POWERCOLOR
    HD5850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı |CREATIVE AUDIGY ES 5+1 Ses Kartı| CREATIVE INSPIRE 5+1 Speaker DIGITAL 5700
  • Ürünün çıkacağı fiyat seviyesi şu an için en önemli mevzu bence

Diğer kartlar ve peşin=299 $ + KDV

Fiyat vatan bilgisayardan..
  • şu an crt monitör kullanıyorum ama büyük ihtimalle 17" lcd ye geçecem bir iki aya kadar 1280x1024 de aa açmam ama af mutlaka açarım sırf bunun için 512mb almaya çalışacağım yoksa crt de kalsam 256 alır geçerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

quote:

Orjinalden alıntı: tolgacem

8600gts e fark atması dogalki
    8600 ler kartmı allah askına ya

öğle diyosunda ne olduğu belirsizler kişiler kendi aldığı için kendini tatmin edip kral ilan ediyordu , hala daha da 8600 ü öneriyorlar tabi sağlam kafa sağlam vücutta olur ne diyelim bence , gelmiş geçmiş en kötü pc parcası 8600 lerdi koca 1 nesil evvelki 7600 den farkı sadece dx10 du onuda oynatamıyor oynatamadanda öldü zaten

8600GTS lerin hepsi ve genel manada GT ler için dediklerine katılıyorum.

Ama Sonic gibi modelleri iyiydi. Kaldı ki öyle berbat ettikleri oyun olarak Crysis var ki onda da milyarlık kartlar bile sürünüyor. Akrabamıza aldık bir tane crysis i orta kalitede oynuyor. Ve çok ta memnun. Sonuçta her mahalle başına düşen bilgisayardan gerçekten anlayan kişi sayısı hala 1 in altında. E böyle olunca da millet oynuyorum sanıyor.

Crysis i exstra low da bile görenler hayret ediyor. Bir de very high de görseler dipleri düşer.

Ayrıca gelmiş geçmiş en kötü PC parçası eski celeronlar ve FX5000 lerdi öyle kafadan sallama.

8600GT nin OC lu modelleri fiyatlarına göre epey performans vermekteydi çoğu yerde de x1950pro yu sonic,sonic+ gibi modeller oturmuş sürücüleriyle tabiki x1950pro nun da oturmuş sürücüleri ile geçmekteydi.Fiyatına göre süper kartlardı ama 256MB 8800GTS ile devirleri bitti kaldı ki bu gayet doğaldır.

Kısa ömürlü olacakları kesindi.Ancak paranın hakkını yine de verdiler.Kimse de aksini iddia edemez.170YTL ye alınacak 8600GT sonic+ dan daha iyi bir ekran kartı olmadı hala da yok.

En kötü PC parçası falan desteksiz konuşmalar bunlar.Zamanında az mı cephe vardı 8600 serisini seven ve nefret edenler olarak.Kullanan bilir kullanmayan bilmez fakat 8600GTS lerin TAM BİR REZALET olduğu da apaçık biçimde doğru ona diyecek gram kelime yok.

Kaldı ki 8600GT sonic sahipleri şu anda crysis i x1950pro sahiplerinden çok daha performanslı biçimde oynamakta,dilerseniz araştırabilirsiniz.Yaklaşık high ayarlarda 1024x768 de bazı ayarlar medium veya sadece gölge low kalanı high.

170YTL ye bir kartın bunu yapabilmesi gayet güzel.Elbette o kartlardan bir 8800GT performansı beklenemez,beklemek de saçma olur,ama çöptü şuydu buydu katılmak mümkün değil,fiyatına göre son derece başarılı kartlardı hala da öyleler.

Bizzat kullanmış biri olarak her oyunda x1900gt den daha iyi gördüm 8600GT sonic leri.Tabi mazide kaldı artık nerde eskisi gibi kart değiştiren ben yılda 40 ekran kartı falan...yalan oldu artık :)

piyasa oturmadan kart almam.Bir kart crysis i very high da oynatabildiği zaman-nasıl olduğu önemli değil- o kartın kırpılmışını alacağım ihtiyaç duyduğumda.Şu anki kartları almak istemiyorum.DX10 tamamen oturmamış ve boş bir müesseseyken üstelik.

Ayrıca eskiden en DX10 oyun crysis olacak derdim.Yanılmışım.Şu anda 1.4 patchiyle-ki bu söylediklerime katılmayanlar mutlaka olacaktır-grafikleri crysis den kesinlikle daha iyi olmamakla beraber(belki bir iki kulvar altındadır) DX10 u crysis den çok daha fazla kullanıyor.CRYSIS in grafikleri DX9.

• quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

GIGABYTE GV-NX88T512H-B 8800GT 512MB 256BIT GDDR3 DX10 EKRAN KARTI
    CardFinans 12 taksit= 275,08 $ + KDV

İyi bakmak lazım ilanı var ama kartın kendisi yok...Listeye dikkatle bakarsan kırmızı çarpı işaretini göreceksin....
  • 7600gt gs sonic performansında , ama dx10 vaadine kananlar oldu ,sözde öven tiplere göre dx10 perf. olucaktı 8600ler ne dx10da dx9 orta seviye kartlardan cok perf. hissettiler nede dx9da görünmiyen bi detayı gösterebildiler , zaten cyrsis dx10 da bi bo** yaramadı ve 7600e nazaran en belirgin farkı dx10 la değil alınırken fazladan 50-100 milyon paranın çöpe gitmesiyle hissettirdi, şimdide sözlere kanıp pahalı dönemde alanlar elden cıkarırkende bi 50-100milyon zarar edicekler, işte 8600sersinin en belirgin farkları bunlar oldu , bu forumda da yeni oyunlarda görüceksiniz diyip duran tipler yalancı,sahtekar cıktı , işte nvidiada cıkardı zaten kartı , aklı selim bilgili ,etrafta aldığı malı öven dengesizlere inanmayan gercek orta seviye bekliyenler işte şimdi dx10 orta seviye kartını alıcak , orta high detaylarda şimdi oyununu dx10da oynıyabilicek , hep dedim 8600 anca giriş seviyesidir diye bu cıkıcak adı orta seviye olan seriyle mukayese edildiğinde 8600ler giriş seviye bile kalamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 22 Kasım 2007; 9:14:46 >

• ya bu 256 mb lik modeli ne zamn cıkar inş 50 euro düşük olur hemen kaparım bi tane
  • 256 MB lık 8800 GT yi Palit 8600 GT Sonic+ a tercih ederim. 8800 GT gibi bir karta bütçe ayırılıyorsa biraz daha para temin edilip 512MB lık versiyonu almak hem ileriye dönük, hemde güncel oyunlar için çok daha iyi bir yatırım olacaktır. Zaten 512MB neredeyse sınır sayılacak seviyede. 1024x768 çözünürlükte AA açmadan oyundan zevk alan varsa zaten 8600GT bile o kişiyi tatmin edecektir.

Yani ya herro ya merro
    quote:

Orjinalden alıntı: Mitra

quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

GIGABYTE GV-NX88T512H-B 8800GT 512MB 256BIT GDDR3 DX10 EKRAN KARTI
    CardFinans 12 taksit= 275,08 $ + KDV

İyi bakmak lazım ilanı var ama kartın kendisi yok...Listeye dikkatle bakarsan kırmızı çarpı işaretini göreceksin....
  • arkadaşlar 8800gt çok iyi bir kart ama crysis testlerini görürseniz 3850nin bile ondan daha iyi performans ve renk cümbüşü verdiğini görürsünüz.daha 3850 ve 3870 in kendisini tam anlamıyla gösterecek oyunları çıkmadı. ama burda atinin 3000 serileri crysis de olduğu gibi şimdi ve ilerde çıkan oyunlardada ipi göğüslüyecek. saygılar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Dark Knight -- 19 Kasım 2014; 13:46:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.