Şimdi Ara

256K Sınırsız olanlar 512K olmadılarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen haftadan beri tarifem 256K sınırsız olmasına rağmen şuanda mevcut bağlantı hızım 512K izmirde oturuyorum bu şekilde bağlantı hızı artan başka arkadaşlar varmı acaba?

• Zonguldak , 256 sınırsız , halen daha 256 sınırsız ? Neden sorun ki ?
  • Bende 512K olduda ondan acaba hala yanlızmıyım diye öğrenmek istiyorum
  • hala 256 ist.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 13 Haziran 2006; 21:09:08 >
  • Yahu benim burada oturan bi arkadaşımda da 256K varken benimle aynı zamanda 512K olduı telefon açmış telekom a sormuş "benim tarifem ne" diye telekomdakilerde "256K tarifeniz" demişler.. Bakalım ay sonu bize ne fatura gelecek
  • bursadaki hattım da 256, istanbuldaki ailemin kullandığı hat da 256. ikisi de hala 256. ben senin yerinde olsaydım şimdiye kadar çoktan telekoma incelemeye yönelik başvuruda bulunmuştum. ay sonu gelecek sürpriz faturan dua et ki 99 ytl olsun yoksa 130 ytl kota aşı mücreti daha ağır olur...
  • 256 idi hala da öyle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de aynı, hala 256
  • aynı şey bendede var.ben de izmir deyim ve yaklasık 1o gündür 512 hızıyla baglanıyorum. 256 sınırsız kullanıyorum ve 3 kişi paylaşıyoruz. herhangibir indirme yöneticisi kullanmadığım halde indirme hızım 48 kb altına düşmüyor. sorun olurmu bu abonelik açısından. ekstra bir durum çıkarmı arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jedi_Knight

Yahu benim burada oturan bi arkadaşımda da 256K varken benimle aynı zamanda 512K olduı telefon açmış telekom a sormuş "benim tarifem ne" diye telekomdakilerde "256K tarifeniz" demişler.. Bakalım ay sonu bize ne fatura gelecek

Sizinki münferit bir olay. Bazı şanslılar çıkıyor böyle daha önce sormadınızmı 512 olan varmı yokmu diye ? 512k oldu diye internete girmiyormusunuz yoksa?
  • İst ve hala 256 benim de. Buradan yetkililere de sesleniyorum icabında.
    512K olan ve kaybolmayan net bağlantısı istiyoruz
  • izmir 256 ...devam...
  • ist 256kb=değişiklik yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: surfer

izmir 256 ...devam...

aynı...
  • bi degişiklik yok burda da..kayseri
  • izmir de bazı aboneler bir süre 512 kullanıcak.fatura dan korkmayın aynı gelecek.telekom dan kaynaklanan bir sorun.ne güzel sorun ama demi
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

izmir de bazı aboneler bir süre 512 kullanıcak.fatura dan korkmayın aynı gelecek.telekom dan kaynaklanan bir sorun.ne güzel sorun ama demi

sorun denmez ona kıyak denir
  • bursa 256 2048 oldu

demeyi çoook isterdim ama hala aynı 256
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

izmir de bazı aboneler bir süre 512 kullanıcak.fatura dan korkmayın aynı gelecek.telekom dan kaynaklanan bir sorun.ne güzel sorun ama demi

bunu nerden biliyosun kaynak nedir? ve ne kadar süre kullanıcaz?
  • Kadere bak!
    Milletin 256 iken 512 olur, benimki 512 iken 256 oluyor!

Geçende telekoma küfredince 1 hafta ceza yemiştim, 2 gündür 1 hafta daha cezayı kaldırabilir miyim diye dşünüyorum, kaldırabileceksem okkalı bi küfür daha edecem...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.