Şimdi Ara

256/64 3 kisiye yeter mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suanda 1024/256 sınırlı 3 gb ama 3 kısı kullandıgımız ıcın cok fazla kota oluyo ben 256/64 sınırsız yaptırmak ıstıyorum cok yavas olurmu sızce?

• 1 kişiye zor yetiyor 3 kişiye hiç yetmez..hele download yapıyosanız sürekli elinizi sürmeyin ama ayrı saatlerde gircekseniz olur..
  • Kotasıza geçmeniz daha mantıklı ancak eğer 6 gbı geçmiyorsanız 256 parası 49 ytl ile 1024 6 gblık alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesh_fosil

1 kişiye zor yetiyor 3 kişiye hiç yetmez..hele download yapıyosanız sürekli elinizi sürmeyin ama ayrı saatlerde gircekseniz olur..
    download en cok ben yapıyorum dıgerlerı pek yapmıyo bende gunde en fazla 3 yada 4 sarkı ındırıyorum buyuk bı ıhtımal bu sekılde yapıcaz kotayla basa cıkılmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_gs

download en cok ben yapıyorum dıgerlerı pek yapmıyo bende gunde en fazla 3 yada 4 sarkı ındırıyorum buyuk bı ıhtımal bu sekılde yapıcaz kotayla basa cıkılmıyo

Alıntıları Göster
    surf te bir sorun yaşamazsınız ancak dediğim gibi download larda sorun olur..ama 3-4 şarkı dan da zarar gelmez sen problem yaşatmazsın diğer 2 kişiye ama sorun onlar sana sorun yaşatırmı.önemli olan bu..yani onlar film,oyun..vs indirirlerse senin hızın oldukça düşecektir hatta surf bile yapamaz hale gelirsin..ancak onlar download ayarlarını kısarlarsa sen rahatlarsın

• quote:

surf te bir sorun yaşamazsınız ancak dediğim gibi download larda sorun olur..ama 3-4 şarkı dan da zarar gelmez sen problem yaşatmazsın diğer 2 kişiye ama sorun onlar sana sorun yaşatırmı.önemli olan bu..yani onlar film,oyun..vs indirirlerse senin hızın oldukça düşecektir hatta surf bile yapamaz hale gelirsin..ancak onlar download ayarlarını kısarlarsa sen rahatlarsın

Alıntıları Göster
    Skype ve kameralı MSN sohbetlerini unutmayalım.....!!!!

Hat'ta skype ve ya kameralı MSN kullanan birisi olursa, tüm net bağlantısını mahvediyor.
    ( asimetrik olduğunu unutmayalım, giden data da hattı yavaşlatıyor )
    Bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Levcho

Skype ve kameralı MSN sohbetlerini unutmayalım.....!!!!

Hat'ta skype ve ya kameralı MSN kullanan birisi olursa, tüm net bağlantısını mahvediyor.
    ( asimetrik olduğunu unutmayalım, giden data da hattı yavaşlatıyor )
    Bilginiz olsun.

Alıntıları Göster
    biz 4-5 ay öncesine kadar 6 kişi kulanıyorduk 256 lığı bi sorun olmuyodu şimdi 1024 sınırsıza geçtim ama 6 gb kotalı olanlardan yani şubat ayına kadar kotasız şubattan sonra 256 lığa geri dönecem

• quote:

Orijinalden alıntı: tenahiz

biz 4-5 ay öncesine kadar 6 kişi kulanıyorduk 256 lığı bi sorun olmuyodu şimdi 1024 sınırsıza geçtim ama 6 gb kotalı olanlardan yani şubat ayına kadar kotasız şubattan sonra 256 lığa geri dönecem

Alıntıları Göster
    niçbirşey olmaz yeterki ne download nede upload yapmayın öteki halde haydi haydi yeter hayır 4 kişi kullandık oradan biliyorum uyuduğumuz zaman download yapıyorduk gül gibim geçiniyorduk maşallah ne güzel günlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: sceep

niçbirşey olmaz yeterki ne download nede upload yapmayın öteki halde haydi haydi yeter hayır 4 kişi kullandık oradan biliyorum uyuduğumuz zaman download yapıyorduk gül gibim geçiniyorduk maşallah ne güzel günlerdi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

download en fazla ben yapıyorum oda dedıgım gıbı gunde en fazla 4 yada 5 sarkı oyle fılım falan ındırdıgımız yok dıger arkadaslarda aksam 8den sonra grıyolar 2-3 saat taıklıp cıkıyolar en ıyısı sınırsız yaptırmak

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

download en fazla ben yapıyorum oda dedıgım gıbı gunde en fazla 4 yada 5 sarkı oyle fılım falan ındırdıgımız yok dıger arkadaslarda aksam 8den sonra grıyolar 2-3 saat taıklıp cıkıyolar en ıyısı sınırsız yaptırmak

Alıntıları Göster
    256k = 26k (yaklaşık) , esşit paylaştırsak 26/4 = 6.5k (yaklaşık). Aslında bu web sayfalarını açmak için yetse de, downloadlarda oldukça kasacaktır. Hatta içinde gömülü flash,java uygulamaları olan web sayfalarını açarken bile zorlanabilirsiniz. Min. 512k öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

256k = 26k (yaklaşık) , esşit paylaştırsak 26/4 = 6.5k (yaklaşık). Aslında bu web sayfalarını açmak için yetse de, downloadlarda oldukça kasacaktır. Hatta içinde gömülü flash,java uygulamaları olan web sayfalarını açarken bile zorlanabilirsiniz. Min. 512k öneririm

Alıntıları Göster
    eğer dediğin gibi fazla download yapmıyorsanız 3 kişiye yeter...downloadlarıda gece makinayı açık bırakarak yaparsın, sabaha kadar bayaa bi şey indirdirir...10 saatte ortalama 900MB civarı bi şey iner...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

eğer dediğin gibi fazla download yapmıyorsanız 3 kişiye yeter...downloadlarıda gece makinayı açık bırakarak yaparsın, sabaha kadar bayaa bi şey indirdirir...10 saatte ortalama 900MB civarı bi şey iner...

Alıntıları Göster
    2 kişi iyi fakat 3. olunca 1 kişinin bağlantısı felç olabilio denenmiştir :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

+1
    Diğer iki kişi hiç download yapmasın söyle de
    Çünkü herhangi biriniz download a başladı mı.10mb dosya bile olsa bitinceye kadar surf bile zor

• quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

quote:

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

+1
    Diğer iki kişi hiç download yapmasın söyle de
    Çünkü herhangi biriniz download a başladı mı.10mb dosya bile olsa bitinceye kadar surf bile zor

Alıntıları Göster
    Valla 256 kbps hız emin ol 3 kisiye yeter ama indirme yapacaksan asırı bir verim alamayabilirsin.su anda amcamin kucuk bir internet kafesi var.toplam 7 tane bilgisayar var. hepside aynı anda internete girse bile hızda bi degisiklik olmuyo.yanlız dikkat etmen gereken modemin ne oldugu. zyxel 660-ru modelini aldik ve gercekten super bisey. daha once aztech vardı o cope gitti sonra datron1320 aldik o simdi serviste genelde bozuk cıkan bir seri oldu.ama zyxel bi baska.ben evimde airties kullanıyorum.ama zyxel almadıgıma pismanım.aylık ne kadar download etmiş diye bakıyorum işyeri o kadar cok islemiyor ama 25gb downloadı var.ben tek basıma evde o kadar ancak.modemine guveniyorsan 3kisiye hayli yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: secrutybo

Valla 256 kbps hız emin ol 3 kisiye yeter ama indirme yapacaksan asırı bir verim alamayabilirsin.su anda amcamin kucuk bir internet kafesi var.toplam 7 tane bilgisayar var. hepside aynı anda internete girse bile hızda bi degisiklik olmuyo.yanlız dikkat etmen gereken modemin ne oldugu. zyxel 660-ru modelini aldik ve gercekten super bisey. daha once aztech vardı o cope gitti sonra datron1320 aldik o simdi serviste genelde bozuk cıkan bir seri oldu.ama zyxel bi baska.ben evimde airties kullanıyorum.ama zyxel almadıgıma pismanım.aylık ne kadar download etmiş diye bakıyorum işyeri o kadar cok islemiyor ama 25gb downloadı var.ben tek basıma evde o kadar ancak.modemine guveniyorsan 3kisiye hayli yeter.

Alıntıları Göster
    yetmez dostum adam bası 7-8kb düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: secrutybo

Alıntıları Göster
    bende speedcom+ 4 portlu adsl var suana kadar kotu bıyanını gormedım pazartesi gecicem 256/64 de kurtulcam kotadan

• quote:

bende speedcom+ 4 portlu adsl var suana kadar kotu bıyanını gormedım pazartesi gecicem 256/64 de kurtulcam kotadan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emre_gs

Geç geç uğraşılmıyor kotayla

• quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

quote:

Orjinalden alıntı: emre_gs

Geç geç uğraşılmıyor kotayla

Alıntıları Göster
    yetmez bence...1024 bana zor yetiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BetterBosh

yetmez bence...1024 bana zor yetiyor

Alıntıları Göster
    yetmez. dediğin olayı yaptılar .çokk yavaşşş indirme var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzS

yetmez. dediğin olayı yaptılar .çokk yavaşşş indirme var...

Alıntıları Göster
    ciddi cevap şu:

eğer pclerden biri download yapıyorsa diğerlerinin internette sörf yapmasını bile ciddi ölçüde yavaşlatır. diğerleri durumu hemen farkeder. bu yüzden download yaoılan makinaya netlimiter programı tarzı birşey kurmak iyi olabilir. açıkçası download makinası 20 k ile sınırlandırıldığında bile diğer makinaların internet sörfünde ciddi yavaşladıklarına şahit oldum.

Ama; internet kafeler ilk açıldıklarında tek bir telefon(56k) bağlantısına sahipti. bu gün çılgınca gibi geliyor kulağa ama böyleydi. al kullan fazla takma kafana.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.