İhracat, %12,9 oranında artarak 254 milyar 210 milyon dolar, İthalat, %34,3 oranında artarak 364 milyar 395 milyon dolar oldu. !!!110 MİLYAR DOLAR CARİ AÇIK!!! 2011 YILI REKOR: 70 MİLYAR DOLARDI! Erdoğan ihracatı övdü, ithalatı görmezden geldi: Dış ticaret açığı Cumhuriyet tarihinin zirvesinde https://www.gercekgundem.com/ekonomi/erdogan-ihracati-ovdu-ithalati-gormezden-geldi-dis-ticaret-acigi-cumhuriyet-tarihinin-zirvesinde-406215< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 3 Ocak 2023; 10:32:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
254 Milyar Dolar İhracatı Başarı Sayan Erdoğan, 110 Milyar Dolarlık REKOR CARİ AÇIĞI Görmedi!

-
-
Basit ve anlaşılabilmesi için ben şu şekilde anlatıyorum, bir baba bakkalını oğluna bırakıyor, baba "yıl sonunda ya gel bakalım bizim bakkal ne oldu kar zarar ne" diye çocuğa soruyor .
Çocuk başlıyor ballandıra ballandıra anlatmaya "işte babacım son yüzyılın satış rekorunu kırdık, öyle böyle satmadık, görsen ciro tavan yaptı, tüm şehirlerdeki bakkaların cirosunun yüzde %50 sini biz yaptık. Neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heterodoks yaklaşım ile 254 milyar dolar ciro yaptık"
Baba hali ile çoçuğuyla gurur duyuyor "işte benim oğlum aferim, peki birde alış faturalarını gösterde net karımız ortaya çıksın diyor" çocuk suspus oluyor meğersem aldığı malların tutarı 364 milyar dolarmış . Bu noktadan sonra o babanın çocuk ile olan diyaloğu sizin hayal gücünüze kalmış.
Bir yıl çalış didin birşeyler üret yıl sonunda 110 milyar dolar zararın olsun isimli hayal ürünü hikayemi okuduğunuz için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 3 Ocak 2023; 18:34:59 >
-
Anlayacaklarını sanmıyorum.
Hikaye çok trajikomik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İktidar değiştiğinde gelenin işi zor.
Akp'nin planı tamamen batırmak ülkeyi. Kendileri kalırsa zaten bir daha seçim olmaması için çalışacaklar kaybederlerse enkazın dibini bırakacaklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı düşüncedeyim bahsettiğiniz plan 2023 e yetişmedi bir daha seçilirlerse kesin dediğiniz gibi olacak.
-
Beyler cari açık deyip geçmeyin, bu cari açığı finanse etmek zorundasın. Yani senelik 110 milyar dolar ı bir yerden bulmak zorundayız. Bunun tek çaresi IMF kimsede çünkü böyle bir para yok öyle Katar Suud parasıyla kapabilecek bir açık değil
DOLARIN PATLAMASI YAKINDIR YADIRIM DAVSİYESİ DEĞEL
-
Politikacı işine geleni görür. İşine gelmeyeni görmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Basit ve anlaşılabilmesi için ben şu şekilde anlatıyorum, bir baba bakkalını oğluna bırakıyor, baba "yıl sonunda ya gel bakalım bizim bakkal ne oldu kar zarar ne" diye çocuğa soruyor . Çocuk başlıyor ballandıra ballandıra anlatmaya "işte babacım son yüzyılın satış rekorunu kırdık, öyle böyle satmadık, görsen ciro tavan yaptı, tüm şehirlerdeki bakkaların cirosunun yüzde %50 sini biz yaptık. Neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heterodoks yaklaşım ile 254 milyar dolar ciro yaptık" Baba hali ile çoçuğuyla gurur duyuyor "işte benim oğlum aferim, peki birde alış faturalarını gösterde net karımız ortaya çıksın diyor" çocuk suspus oluyor meğersem aldığı malların tutarı 364 milyar dolarmış . Bu noktadan sonra o babanın çocuk ile olan diyaloğu sizin hayal gücünüze kalmış. Bir yıl çalış didin birşeyler üret yıl sonunda 110 milyar dolar zararın olsun isimli hayal ürünü hikayemi okuduğunuz için teşekkürler. |
İktidar değiştiğinde gelenin işi zor. Akp'nin planı tamamen batırmak ülkeyi. Kendileri kalırsa zaten bir daha seçim olmaması için çalışacaklar kaybederlerse enkazın dibini bırakacaklar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X