Şimdi Ara

250w 14 amper adaptörün amerini yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamın aleyküm arkadaşlar elimde 250w 14amper adaptör var arabamdan söktüğüm amfiyi bağlamak için kullanmak istedim ama sesi biraz açınca çızırtı yapıyo çok fazla terimlerden anlamıyorum kısa ve öz anlatabilicek olan varsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim ...



  • Adaptör nasıl birşey,, sesi biraz açınca cızırtı yapması normal değil,, ses kaynağı ile arasındaki bağlantı iyimi,, hoparlor bağlantısı uygunmu yada fazla hoparlor bağlımı,, adaptörde yada anfide ısınma varmı,, araçta kullanırken böyle bir durum varmıydı..
  • cızırtı dediğim arada kapasitör bağlı sesi açtığım zaman veya bass eklediğim zaman gidiyo adaptör kaldırmıyo bi bozukluk değil kapasitörün üzerinden okuya biliyorum (adaptör benim bi arkdaşımın ses sistemi dükkanından kalma bi adaptör resmini atayım mı ? sadece bire adet ufak sterıo amfi 2 tane 2*1 den söktüğüm sony kompenant bağlı baslarım çok ceyran çekiyo sadece arabamdan aküyü söküp araya bağladığım zaman hiç bi sıkıntı yok sadece akü bittiği zaman o cızıtrtı dediğim olayı yapmaya başlıyo ilgilendiğin için çok sağol ..
  • ceyran a hastayim
    adaptor 220v a bagli degil mi? invertoden mi bahsediyorsun yoksam?gerci invertor tarifi yok amma resim atarsan bakariz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milka12 M kullanıcısına yanıt
    devamli kullanacaksaniz.. 1adet akü ve ufakbir sarj cihazi alin en sagliklisi.. bas hoparloru anfinin ayri kanalina, tiz hoparlorleri ayri kanala baglayin.. bass vermeyin.. bass hoparlorude normal ayarda kullanin.. pc power suply kullanin veya 30A 14.4v ayarlanan guckaynaklari var.. 70tl civarinda..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tm teşekkürler bende öyle yapmayı düşünüyodum bitane akü ve bi adet şarj cihazı alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.