Şimdi Ara

250GB HDD XP'de sorun çıkarıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 250 GB samsung hdd'min xp'de sadece 125GB'sini görebiliyorum ve formatlayabiliyorum. bende 77,6'sını xp'de geri kalanını vistada formatladım. şimdi de xp'yi açamıyorum sürücüsünü yüklemediğiniz donanım var pcnizde diyor.

• xp sidisini takıncada yüklemiyomu ?
  • anakartla gelen cd'nde raid disketini hazırlayacağın program vardır. bu sorun anakartınla alakalı. hardiskini raid olarak tanıatacaksın. ve hardiskin önündeki jumperı çıkar. büyük ihtimalle limitli olarak kullanıyosun. ama dediğim gibi raid olarak tanıtırsan soruun çözlülür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: delphistanbul

anakartla gelen cd'nde raid disketini hazırlayacağın program vardır. bu sorun anakartınla alakalı. hardiskini raid olarak tanıatacaksın. ve hardiskin önündeki jumperı çıkar. büyük ihtimalle limitli olarak kullanıyosun. ama dediğim gibi raid olarak tanıtırsan soruun çözlülür.

hdd'de humper yok. ayrıca vista ile görebiliyorum rahatlıkla hdd'nin her yerini.
  • tam olarak sorunun xp'de hardiskinin tamamını görememen değilmi. vistada tamamını görebiliyosun.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: delphistanbul

tam olarak sorunun xp'de hardiskinin tamamını görememen değilmi. vistada tamamını görebiliyosun.?

tam olarak öyle değil biçimlendirirken 125gb görüom. onu bölümleyip biçimlendirdikten sonra xp'yi açabiliyorum. ama vista cd'sini takıp geri kalan alanı bölümlendirip biçimlendirdikten sonra vistada tamamını görüom xp'de donanım sürücünüzü yükleyin die hata alıyom.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.