Şimdi Ara

250cc Cross

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bir de cross bulunsun istedim ve 250cc bir alet almaya karar verdim. Çok para veremem versem versem en fazla 6.000TL olur. İkinci el olarak sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? Dağa taşa çıkmaya yere düşmeye dayanıklı bir alet lazım. Tabi şehir içinde de güzel gidicek bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aramızda yok mu cross kullanan ?

• Hocam 10 bin altında genelde çin işi motorlar var. Kuba, yuki, motoran , asya ve mondialin modelleri mevcut. Bunları kullanaların açtıkları başlıkar var nette. honda crf 250l modeli ideal olanı bana göre. Ancak fiyatı da malum. kuba str250 diye aratırsanız çokca bilgi bulabilirsiniz. Bir de eskilerden suzuki drz400 var o başka bir hikaye tabii. Zamana yenilmeyen bir araç.

• Hem eski olmayıp hemde ucuz bi ikinci el olsun istiyorum. Hani 10bin vermeme deymez o kadar.

• geçen geziye gittik asyanın 250lik crossunu asfaltta biraz sürdüm, biraz dayanabildim hemen motoruma kaçtım. Sert bir taşa oturmuşsunuz ama inanılmaz bir titreşim var gibi. O titreşim kesin vücuttaki taşları parçalar motor sabit dururken teker dişlilerine baktım yuh dedim çünkü dişliler sanki yer değiştirircesine titriyordu
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suzuki SX4 S-Cross
    13 yıl önce açıldı
    Yeni Suzuki S-Cross
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaliteli ruhsatsızlar var sadece arazide kullanılama uygun. Aradığın fiyata bulursun. Ama ruhsatlı plakalı istersen modeli duşuk kawasaki ve hondalar var. Suzuki de dr var yüksek cc. Farklı bir tarz nx4 falcon bakabilirsin.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.