Şimdi Ara

2500 TL'YE KADAR LAPTOP ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınırım 2500. Seçemiyorum laptop. Güncel oyunları (onlie olanlar,Call of duty , battlefield , gta,pes fifa v.s) rahat bir şekilde oynatsın istiyorum. Genelde nette sörf yapacağım ama arada oyun da oynarım. Sizin önerileriniz nelerdir?

http://www.teknosa.com/urunler/125032629/toshiba-satellite-l50t-a-120-touch-notebook

Bu laptop baya düşmüş özellikleri de iyi gözüktü gözüme. üstelik toshiba ve de dokunmatik ekran seçeneği de var (w8 için çok iyi bir şey) Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? başka öneriniz varsa yazar mısınız

• Bu pc fifa15 i bile zor kaldirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsasinoDePulgas kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam onu eledim
  • Asus n550jk veya monster abra v1.1 bak kardeşim

• Monster istemiyorum asus güzel bir arkadaş daha dedi ama batarya çıkarılmıyor orası kafamı kurcalıyor hocam. Pil 2-3 sene sonra ölürse ne yapacağım çöp mü olacak laptop?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannycvs

Monster istemiyorum asus güzel bir arkadaş daha dedi ama batarya çıkarılmıyor orası kafamı kurcalıyor hocam. Pil 2-3 sene sonra ölürse ne yapacağım çöp mü olacak laptop?

Serviste ücret ile değiştirirler heralde.Monster in nesi var anlamadım

• quote:

Monster istemiyorum asus güzel bir arkadaş daha dedi ama batarya çıkarılmıyor orası kafamı kurcalıyor hocam. Pil 2-3 sene sonra ölürse ne yapacağım çöp mü olacak laptop?

Servis değiştirebilir sanırım o kadar da değil. Monster iyidir hem daha iyi hem daha ucuza alabilirsin. MSI GE60 da var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pek bildiğim marka değil msi de öyle. benim cahilliğim kusura bakmayın. Asusu tercih ederim daha önceden bildiğim için. Şu servis olayını bir araştırayım güzelmiş o asus. Bir de şey soracağım bu free dos ya yani win8 yüklü değil. Bilgisayarcılarda yükletebilirim değil mi illa satın almam gerekmiyor?
  • lenovo y510p
  • amönyak A kullanıcısına yanıt
    Alternatif olarak dursun teşekkğrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

quote:

Servis değiştirebilir sanırım o kadar da değil. Monster iyidir hem daha iyi hem daha ucuza alabilirsin. MSI GE60 da var.

http://forum.donanimhaber.com/m_94107931/f_//tm.htm#94107931

şu konuma bakar mısın lütfen

• ne bilim ben ya adamı kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa pm atsan daha iyi olur ben monster ve msi den pek anlamam hocam. Dell 7437 s21w65c aldım ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşa pm atsan daha iyi olur ben monster ve msi den pek anlamam hocam. Dell 7437 s21w65c aldım ben

arkadasi alintiladim umarim bildiirim gitmistir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.