Arkadaşlar merhaba 2500tl butcelı bır sıstem topladım kullanım amacım oyun amaçlı genellıkle overlock yapmam cok 3-4 sene ıdare etsın o zaman yaparım dıye dusunuyorum Sizce nasıl bu sıstem ozellıkle ekran kartı,anakart ve kasa konusunda kararsız kaldım..
Anakart: ASROCK Z77 PRO3[Asrock'u çok kısı onermıs vatan satmadıgı ıcın ınventustan alıcam eger baska anakart onerılerınız olursa vatandan hepsını elden toplatabılırım ?] İşlemci: INTEL Core i5-3570K [i7 3770k ile arasında kararsız kaldım ama oyun ıcın 3570k yeterlı dıye okudum fıkırlerınızı soylersenız sevınırım] Bellek: GSKILL F3 RipjawsX DDR3-1600Mhz 8gb(2x4) Ekran Kartı: GTX770 DirectCU II O.C(2gb 256bit) Kasa: COOLER MASTER RC-K380
Evet arkadaşlar sizin gordugunuz eksıklık yada bu olsa daha ıyı olur dedıgınız bır parça varmı dedıgım gıbı overlock dusunmuyorum 1-2 sene gotursun sonrasında yaparım overlock delısı degılım cok :)
yokmu yardımcı olabılecek ??!
quote:
Orijinalden alıntı: evolation26
yokmu yardımcı olabılecek ??!
var buyur
MSI Z87-G43 Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart 307 TL
Oncelıkle tesekkur ederım guzel oldu bu kasayı falan begendım fanları yetermı kasayla bırlıkte gelen yoksa ek fana ıhtıyac olurmu ? birde işlemci için 4670k ıle arasında 40 lıra cıvarı bır fark var sanırım oda işlemci sogutuculu falan yazıyordu baska bır fark varmı 4670k ıle degıstırmeye gerek varmı yanı ? vatandan baktımda hepsı var parcaların ekran kartı dısında gigabyte gtx770 wındforce3x yok sanırım vatanda inventustan toplasam ordada var ama ordada 4gblık olanı :http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5929 var @bjk__murat
quote:
Oncelıkle tesekkur ederım guzel oldu bu kasayı falan begendım fanları yetermı kasayla bırlıkte gelen yoksa ek fana ıhtıyac olurmu ? birde işlemci için 4670k ıle arasında 40 lıra cıvarı bır fark var sanırım oda işlemci sogutuculu falan yazıyordu baska bır fark varmı 4670k ıle degıstırmeye gerek varmı yanı ? vatandan baktımda hepsı var parcaların ekran kartı dısında gigabyte gtx770 wındforce3x yok sanırım vatanda inventustan toplasam ordada var ama ordada 4gblık olanı :http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5929 var @bjk__murat
extra birşeye gerek yok oc yapmayacaksan k ya gerek yok.
sadece ekran kartını nova dan al takarsın kendin çok basit zaten
tmm dostum cok tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın saolasın
quote:
tmm dostum cok tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın saolasın
Sistemi aldıktan sonra yardımcı olabildiysem bir hayırduası birde alta yorum yeter.