Şimdi Ara

2500 TL / 3000 TL'lik ses sistem kombin tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi tane 38 subwoofer iki anfi (sub + anfi ana şeyleri yazdım kapı içleri falanda var tabi) alasım var fakat tam sistemi kuramadım. Bütçem 2.500 TL / 3000 TL - Arabada sedan focus 2014
    Yardımcı olursanız sevinirim..
    Aslında Hertz SX 380D (SPL Show) Subwoofer 4000watt 38cm subwoofer atasım varda sadece o 1360 TL :) o yüzden şimdilik vazgeçtim. 2500 TL / 3000 TL'lik ses sistem kombin tavsiye

• kaliteli ürünleri o rakama toplayamazsınız en az 10.000tl bütçe ayırmalısınız.

2. elde sizin bütçeye göre iyi ürünler alınabilir.

öncelikle şunu soylemek isterim bence piyasa malı herkezde olan ürünleri kullanma.Benım aracımda JLD AUDIO ve pioneer kombini var.2bın tl malıyet tuttu ve gören duyan sesını dınleyen herkez hayran kalıyor dıyebılırım.(oto ses sistemınde usta ınsanlar bile)

bende olan tum urunlerin sana listesini vereyım ıster araştır sıstemını yap istersen farklı markalara yönelirsin.JLD Audio turkıyede duyulmamıs bir markadır.urun amerika urunu olup turkıye dıstrıbutorlugunu TDS market yapıyor lınkleride vericem.

1.PİONEER 6975 V3 OVAL hoparlör (efsane serinin dirilmiş hali net tertemız ses verıyor) çifti şuan 580 lira civarı . 2 çift yani dört tane alıp arkaya pandızota koyarsın Temiz.

2.pioneer deh x3850 ui teyp (çift amfi girişi var on numara teyptir) 360 lira civarı

3.amfi
    www.tdsmarket.com.tr
    TDS Market Ses Sistem Ürünleri - JLD AUDIO PRO-400.5D 5 KNL D CLASS DİJİTAL ANFİ
    http://www.tdsmarket.com.tr/index.php?urunsid=87456991&urun=52
    jld audio nun en guclu anfisi diyebilirim 5 kanal .4x 100 rms mid 1x1000 rms bass ayrıca sesi çok açınca bile amfi şişmiyor baya sağlam .

4.http://www.tdsmarket.com.tr/index.php?urunsid=87456989&urun=36 bass ın bu olsun 1000 rms 2500 watt . anfinle tam uyumlu olacaktır tam besleyecektır.ayrıca çift bobin.

5.kapılara da JBL in 6508 olan bi compenent takımı vardı ondan al kapılara tak teypden besle.

6. pioneer tss20 tweeter al ön cam kenarlara yerlestır ve teyp e bağla .

bu sistem sana herturlu yeter malıyeti de butcene uygun olur.Herturlu cam ayna da deprem etkısı yapar ınan bana 20 yıldır bu işin ıcındeyım . ha dersenkı ben fuar arabası ıstıyorum ozaman çıtayı genısletıp bu verdiğim basstan 2 adet al bagaja kabin yaptır. gene verdiğim sitede jld nın mono anfisinden de al ekstra olarak bağlat hepsını . 1 tane daha akü ve 3.5 faradlık akü de al ozaman fuar araban olur içinde zaten dınleyemezsın :)

umarım yararlı olmusumdur:)

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgbab12

selam dostum ;

öncelikle şunu soylemek isterim bence piyasa malı herkezde olan ürünleri kullanma.Benım aracımda JLD AUDIO ve pioneer kombini var.2bın tl malıyet tuttu ve gören duyan sesını dınleyen herkez hayran kalıyor dıyebılırım.(oto ses sistemınde usta ınsanlar bile)

bende olan tum urunlerin sana listesini vereyım ıster araştır sıstemını yap istersen farklı markalara yönelirsin.JLD Audio turkıyede duyulmamıs bir markadır.urun amerika urunu olup turkıye dıstrıbutorlugunu TDS market yapıyor lınkleride vericem.

1.PİONEER 6975 V3 OVAL hoparlör (efsane serinin dirilmiş hali net tertemız ses verıyor) çifti şuan 580 lira civarı . 2 çift yani dört tane alıp arkaya pandızota koyarsın Temiz.

2.pioneer deh x3850 ui teyp (çift amfi girişi var on numara teyptir) 360 lira civarı

3.amfi
    www.tdsmarket.com.tr
    TDS Market Ses Sistem Ürünleri - JLD AUDIO PRO-400.5D 5 KNL D CLASS DİJİTAL ANFİ
    http://www.tdsmarket.com.tr/index.php?urunsid=87456991&urun=52
    jld audio nun en guclu anfisi diyebilirim 5 kanal .4x 100 rms mid 1x1000 rms bass ayrıca sesi çok açınca bile amfi şişmiyor baya sağlam .

4.http://www.tdsmarket.com.tr/index.php?urunsid=87456989&urun=36 bass ın bu olsun 1000 rms 2500 watt . anfinle tam uyumlu olacaktır tam besleyecektır.ayrıca çift bobin.

5.kapılara da JBL in 6508 olan bi compenent takımı vardı ondan al kapılara tak teypden besle.

bu sistem sana herturlu yeter malıyeti de butcene uygun olur.Herturlu cam ayna da deprem etkısı yapar ınan bana 20 yıldır bu işin ıcındeyım . ha dersenkı ben fuar arabası ıstıyorum ozaman çıtayı genısletıp bu verdiğim basstan 2 adet al bagaja kabin yaptır. gene verdiğim sitede jld nın mono anfisinden de al ekstra olarak bağlat hepsını . 1 tane daha akü ve 3.5 faradlık akü de al ozaman fuar araban olur içinde zaten dınleyemezsın :)

Eyvallah dostum bilgiler için mesajını yeni gördüm araştırcam.
    Bütçeyi toplama aşamasındayım daha, tabi araştırma aşamasıda devam ediyor.
    Teşekkür ederim ayrıntılı cevabın için..

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgbab12

selam dostum ;

3.amfihttp://www.tdsmarket.com.tr/index.php?urunsid=87456991&urun=52 jld audio nun en guclu anfisi diyebilirim 5 kanal .4x 100 rms mid 1x1000 rms bass ayrıca sesi çok açınca bile amfi şişmiyor baya sağlam .

JLD audio hakkında güzel şeyler duydum amerikan deniyor fakat yabancı kaynaklarda youtube üzerinde falanda bilinen konuşulan bir marka değil. kompenant takımı için kesinlikle yakamazsın fazla yük versen bile anca sesi bozarsın normal değerlere indiğinde tekrar normale döner kevlar malzeme diyorlar bu ne derece doğrudur özellikle en çok tizlerin yandığından fakat bu ürünün tizlerini yakmanın imkansız olduğundan bahsettiler.Komple JLD AUDIO kullanılmış bir tesisat tavsiye edermisiniz.Clio touch var orjinal duble teybe dokunmadan anfili bir sistem kurmak istiyorum işin içinden çıkamadım güvenecek usta bulamadım henüz.JLD audio evime yakın montajda yapıyorlar heralde ve satıcı ürünleri için 2 yıl hertürlü garanti ve 5 yıl teknik servis onarım yedek parça sözü veriyor çok mantıklı geldi.Ürünlerde kaliteliye benziyor fakat fiyatları tuzlu piooner alpine focal jbl gibi markalarla fiyat yarışına girecek ürünleri var .Ortalama 3 bin tl lik bir tesisat düşünüyorum ama 5 6 bine kadarda çıkabilirim çok dert olursa.Genelde deep hause ve vocal ,dream trance dinliyorum basları daha soft tizlerin ve midlerin çok fazla ön planda olduğu arka sahnesi geniş parçalar ve sevdiğim parçalardaki bir çok detayı çoğu sistemde duyamıyorum dj kulaklıklarında dinlediğim bir parça mesela hoparlörde açtığımda bambaşka bir hal alıyor.Buna göre nasıl bir şey yapmak gerekir bütün ayrıntıyı duyabileyim. Baslar güzel olacak ama aracın tavanını sallayıp semti ayağa kaldırıp şarkının bütün güzelliğini öldürmeyecek apaçi takılmıyorum kısacası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 26 Temmuz 2018; 18:33:33 >

• Dostum aracımda jld audio anfi bass ve pioneer 85 likler var youtube kanalım göz at bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamun aleykum 2500 3000 arası bütçem var güzel bir ses sistemi toplamak istiyorum 2017 ford focus arabam yardımcı olurmusunuz sıfır toplama veya 2.el güzel bir ses almak istiyorum ilk defa toplayacağım hiç bir bilgim yok o yüzden beni aydınlatırmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.