Şimdi Ara

250 ytl ye kadar amfi+sub tavsiyesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar; renault kangoo araç var, 4x50 watt pioneer 2950 mp3 çalar ve 4 tane pioneer 10clik 1049 modeli hoparlör var...

fakat 10 cm olduundan bastan eser yok, bagaja bi sub koymak istiorm, amacım araba içinde oturanların bası hissetmesi dışarıya dinletmek istemiorm hafiften giderse olur da öyle disco gibi dinlemesin insanlar =)

önerileriniz neler???

ben jbl 2x60 watt cs serisi düşündüm köprületip 120 watt güç almak yanına da 20cm jbl gto serisi sub?? hoparlörlere amfi bağlamicam direk teypten alcaklar gücü, sadece bas amfiyle beslencek

öneriler neler??

• arkadaşım şimdi bu bütçe ile yapacağın ses sistemiyle çok zarara uğrarsın 20 cm sub ile 30 cm sub arasında 20 ytl filan bir fark var ama aradaki ses farkı çok fazla önerim o yüzden sistemi zamanla düzmenilk olarak edison 505a anfi alırsın 200 ytleye sonrada bi gt-5 sub alırsın 115 ytl fazlasıyla işini görüröyle küçük işlere para verip zarara uğramayın2 kanal anfiymiş 20 cm submuş filan normallerine göre çok pahalı
  • BİRAZ DAHA ÇIK JBL 75.4 BİR TAKIM JBL COMPANENT VE KİCKER COMP 15 AL İŞİNİ FAZLASIYLA GÖRECEKTİR BUNA EMİN OL :)
  • ne kadara mal olur bu söledikleriniz
  • Kicker comp 15 150 ytl civari

Jbl 75.4 200 ytl

Bunlar istediğinin iki katı katidan daha fazla performans vericek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Kicker comp 15 150 ytl civari

Jbl 75.4 200 ytl

abicim siz su fiyatları nerde buluyorsunuz ya internette yoksa ben demi biseler var cok pahalıya buluyorum eger kicker comp15 o fiyattaysa nerde hangi sitede sölede bizde yararlanalım bari bide bensana birsey sorucam iki adet comp15 alsak bide jbl 75.4 alsak bunları ona baglıyabilirmiyiz yani kaldırır dimi ew icin bide onlar icin kac w amper almam lazım sölermisin sana zahmet

• hepsini 75.4 ile besleyemessin 75.4 ü companentler için kullanırsın :) subwooferlar için mono amfi alman gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttwrx

hepsini 75.4 ile besleyemessin 75.4 ü companentler için kullanırsın :) subwooferlar için mono amfi alman gerekir

GTO 75.4 sahibiyim 38cm 1200W 300W Rms subwoofer + 96W Rms infinity component sistem ile gayette tatmin edici şekilde ses alıyorum subwooferdan 75,4 520W Rms i olan 4 kanallı sağlam bir amfidir 2 kanalı köprülenip subwoofer için kullanıldıgında subwoofer'ın konuştugunu görebilirsin geri kalan 2 kanal da componentlara çok rahat yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbilker1907 -- 12 Ocak 2008; 0:27:32 >
  • bu fiyata sub+amfi bencede kesinlikle olmas bu fiyata sadece amfi olur 4 tane hoperlor var diosun GTO 75,4 ü bende tavsiye ederim bide 25-30 cm dilediğin marka bi subwoofer + sağlam bi kabin işini görücektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttwrx

hepsini 75.4 ile besleyemessin 75.4 ü companentler için kullanırsın :) subwooferlar için mono amfi alman gerekir

arkadaşım rms değeri yeten dünyadaki bütün hoparlörleri beslersin hatta 75.4 ile jackhammer bile beslersin ama performansı düşük olur.75.4 284 watt rms veriyor comp 15 yanlış hatırlamıyorsan 250 watt rms ki fazla güç bile geliyo çok rahat 75.4 ile kicker comp 15+ 2 takım companent BESLENİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarisinan

quote:

Jbl 75.4 200 ytl

abicim siz su fiyatları nerde buluyorsunuz ya internette yoksa ben demi biseler var cok pahalıya buluyorum eger kicker comp15 o fiyattaysa nerde hangi sitede sölede bizde yararlanalım bari bide bensana birsey sorucam iki adet comp15 alsak bide jbl 75.4 alsak bunları ona baglıyabilirmiyiz yani kaldırır dimi ew icin bide onlar icin kac w amper almam lazım sölermisin sana zahmet

arkadaşım sana gelince 2 tane kicker comp15 i 75.4e çok rahat bağlarsın 45-50 amper civarı bir adaptör çok rahat besler

• kardeş o paraya bas sistemi biraz zor kurarsın
    edison 505 anfi 200ytl
    pioneer 307d2 100ytl
    kabin 50ytl
    kablolar 30ytl
    işcilik 30ytl
  • quote:

Jbl 75.4 200 ytl

bu fiyata bulun 10 ar adet alayım???????????????
  • quote:

Jbl 75.4 200 ytl

gökhan kardeş 200 ytl ye ikinci el 75.4 bulmak çok zor, ben buldum netten bi tane ama tek kanalı arızalı fiyatıydı

quote:

Orjinalden alıntı: sarisinan

bide bensana birsey sorucam iki adet comp15 alsak bide jbl 75.4 alsak bunları ona baglıyabilirmiyiz yani kaldırır dimi ew icin bide onlar icin kac w amper almam lazım sölermisin sana zahmet

400 watt rms / 12 volt = 33.3 amper en az sürekli 35 amper verebilen bi adaptöre ihtiyacın var arkadaşım

• kardeş eğer istanbulda yaşıyorsan doğubanka git 3üncü katta jbl satan bi eleman var ben sistemi ordan aldım 220ytl dedi jbl 75.4 e 200e indi edison 505a ya 240 dedi 200e aldım pioneer 307d2 ye 130 dedi 100 aldım bundan yaklaşık 3 ay önce üstelik 10 taksitle aldım
    senin sistem için ya çift anfi alcaksın veya 5 kanal anfi alcaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.