Şimdi Ara

250'ye Yakın Şarkı Satın Aldım Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2 tane iPad kullanıyorum. Birisini arabaya montaj yaptım, diğerini genel amaçlı kullanıyorum.

Arabadaki tablette yaklaşık 250 tane şarkı var, ben bunu diğer tabletime nasıl aktarırım? İşin sıkıntılı yanı iki tablette de hesaplar farklı ve maalesef arabadaki tabletin iCloud hesabının şifresini bilmiyorum. PC'ye Albüm kapağı, sanatçı ismi ve şarkı bilgilerini kaybetmeden nasıl müzik aktarırım? Tekrar satın almak zor değil biliyorum ama uğraşmak istemiyorum. Jailbreak hiç yapmadım, inanmayanlar olur diye iOS sürümünün fotoğrafını ekledim.

250'ye Yakın Şarkı Satın Aldım Ama... 250'ye Yakın Şarkı Satın Aldım Ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 5 Eylül 2015; 18:06:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam cidden soruyorum mesleğin ne? kombinen var, lig tv'n var, dsmart 'ın var, tivibun var, 3 tane fb forması alıyorsun , parise gidiyorsun, bogaza sıfır evde oturuyorsun, transfer konusunda da fotoğraflarını paylaştın, fotoğraf paylaşmasan hayatta inanmam zaten.

biz birini zor buluyoz adam arabasına takmış

• Çözüm önerisi olan yok mu?

• Şifre olmadan Nasıl satın alıyorsunuz. Şifre olmadan asla olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Şifre olmadan Nasıl satın alıyorsunuz. Şifre olmadan asla olmaz

Şifreyi unuttum hocam. Bu yüzden ne şarkı alabiliyorum ne de başka cihazdan giriş yapabiliyorum. Önceden satın aldığım şarkılarla idare ediyorum. "Şifremi Unuttum" kısmına nasıl/nereden girebilirim? Veya Apple ile nasıl iletişime geçebilirim?

• Şifrenizi unuttunuz peki Apple ID emaile erişiminiz var mı? Var ise buradan "Parolanızı sıfırlayın" linkine girip şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Diğer türlü Apple mağazaya gitmeniz lazım ama faturasını istiyorlar şifreyi sıfırlamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Şifre olmadan Nasıl satın alıyorsunuz. Şifre olmadan asla olmaz

Şifreyi unuttum hocam. Bu yüzden ne şarkı alabiliyorum ne de başka cihazdan giriş yapabiliyorum. Önceden satın aldığım şarkılarla idare ediyorum. "Şifremi Unuttum" kısmına nasıl/nereden girebilirim? Veya Apple ile nasıl iletişime geçebilirim?

Önce bilgisayara iTunes 12.0.1i kur. Sonra iTools 3 ü kur. Tableti pcye bağla itools ile müziklerini sürükle bırak ile pcye taşı. Müzik bilgileri kaybolmuyor diye biliyorum. Bu arada forumun en zengini sizsiniz heral. Eviniz arabanız aldığınız müzikler. Vayy be şöle hayatımız olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 250 tane şarkıya yaklaşık ne kadar para harcadınız ve ne kadar yer kaplıyor acaba iPad'de ?
    Bende iTunes'tan satın almayı düşünüyordum ama Spotify Premium almak daha mantıklı geldi . Sizce hangisini yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

Hocam 250 tane şarkıya yaklaşık ne kadar para harcadınız ve ne kadar yer kaplıyor acaba iPad'de ?
    Bende iTunes'tan satın almayı düşünüyordum ama Spotify Premium almak daha mantıklı geldi . Sizce hangisini yapmalıyım ?

Spotify 10 liraya sınırsız değil mi zaten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

Hocam 250 tane şarkıya yaklaşık ne kadar para harcadınız ve ne kadar yer kaplıyor acaba iPad'de ?

Spotify 10 liraya sınırsız değil mi zaten?

Hocam Enpara kullanılırsa 5 liraya kadar iniyor aylık . iTunes'tan alınırsa bir ayrıcalığı felan oluyor mu onu merak ettim.
  • @TrolTrolleyenAdam iTools'da müzik bilgileri kayboluyor diye okumuştum dostum. Aynı iTools'un işlemini gören müzik bilgilerini kaybetmeyen alternatif program var mı önerebileceğin? Bu arada önemli olan gönül zenginliği dostum, emin ol.

@EugnieÇok güzel bir soru ama inanın cevabını hiç düşünmedim. Hocam ben genelde albüm değil de parça şeklinde alıyorum. Nadiren albüm alıyorum onlarda yaklaşık 10-12 TL tutuyor. Parça almayı tercih ediyorum çünkü albümde beğenmediğim şarkılara para kaptırmak istemiyorum. Bu yüzden genelde 90 kuruş-1.30 TL arası meblağ ödüyorum. Hatta şimdi baktım, sadece albüm olarak Indila'nın Mini World (Deluxe)'u satın almışım. Aşağı yukarı 245-250 TL tutmuş hocam. Spotify Premium almak daha mantıklı.

@infidel Evet hocam Apple ID E-Mail'e erişimim var. Çok büyük sıkıntıdan ucuz kurtuldum sayenizde. Mağazaya git, trafikte bekle, birde orada kalabalıksa alırdık başımıza belayı. Tekrar teşekkür ederim.

Ben bu linkten sıfırladım arkadaşlar:https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid?returnURL=https://appleid.apple.com&app_id=93&language=TR-TR
     250'ye Yakın Şarkı Satın Aldım Ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 5 Eylül 2015; 19:47:08 >

• ÇÖZÜLDÜ!

- Apple Kimliği şifremi buradan sıfırladım.
    - SharePod isimli program ile bilgilerini kaybetmeden müzikleri iTunes'a aktardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 6 Eylül 2015; 12:30:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.