Başlık garip gelebilir kısa ve öz yazarak düşüncelerinizi merak ettiğimden bu konuyu açmak istedim. Güzel bir bisikletim var ve ufak bir çocuk sitede park halinde olan bisikletimin yanına kendi ufak bisikletini yanaştırdı. Çok geçmeden nasıl olduysa çocuğun bisikleti devrilirken benim bisikletimide devirmiş oldu ve bisikletimin 250 TL değerindeki park ayaklığı ikiye ayrıldı. 10 TL değil 20 değil hadi 100 TL bile zararım olsa komşudur der kapılarına gitmezdim. Ve işsiz birisiyim şuan parada kazanmıyorum dolayısıyla gidip komşunun kapısını çalıp aynen burda yazdığım gibi durumu izah ettim tartışma çıkmadan komşu yapın ücreti neyse hallederiz dedi. Bu arada bu komşumuz ile fazla samimiyetimiz yok eğer samimi komşumuz olsaydı muhtemelen 250 TL için gitmeyecektim kapılarına. Bu arada komşunun çocuğu ağladı böyle bir durum yaşandığı için. Bende annesine dedim ki çocuğa karışmayın hatadır olur kabahat aramayın sadece ikaz edin dedim. Ayrıca park ayaklığının ücreti içinde ısrar etmiyorum sizin vicdanınıza bırakıyorum dedim. Dostlar olması gereken bumuydu sizce? Siz olsanız ne yapardınız? Yorum yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. |
_____________________________ |