Bildirim
250 dolar bir oyun ve bir film psp

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
250 dolara 3 adet psp aldin? dogru anladim dimi? -
kim kaybetmiste o alıyor ya 750 dolara almıstır bende oyunla beraber 300 dolara almıstım ama msd yoktu bende yani içinden cıkan vardı 32 mb -
ben 200 euro'ya almistim bu yaz hollanda'dan.
value pack. ms 32 mb -
ALABİLİR ÇİNDEN ARIZALI ÖLÜ PİX MAKİNELER BİRİKİYOR
AMA OYUN MS ALAMAZ YALAN SÖYLÜYOR ARKADAŞ -
Arkadaşlar 250 dolara 3 üde deil teki ama gerçekten hiçbirinde ölü piksel yokkkkk -
exe arkadas neden yalan solesın bu foruma yalan borcu mu war!! wanted danger teprık ettım bende 280 dolara aldım ama 2gb dı benımkı olu pıxel olayına gelınce bende 2 tane wardı hala 2 tane war ama tuş takımı falan olmeye basladı degıstırmem lazım bakırkoy yer altı carsısında şahın abı 60 mılyon dıor yau bı oyun parası ucuza bılen bı yer war mı sdce tuş takımı satan dogubanka falan da baktım orda hıc bı sey yok ne kapak ne tuş takımı
-
anlatım bozulugu var dostum sen şimdi 3 tane psp aldın ytl olarak 400 ytl tanesi 100 ytl geliyor
+ umd ler 2 gb mslermi aldın nereden al dın rüyanda falanmı stakyy dostum bu işi yapıyorum diyosun buna
verecegin tepki daha büyük olmalı yapıyosan dün yaca fiyatını bilmen lazım ilerlemişşen sony den çıkış fiyatını da bilirsin
yada şimdi degiştir digine göre arkadaşlar bu anlatımdan anladım kadarıyla arkadaş ms umd bunlarda ölü pixsel çıkıyor sanı yor
quote:
Orjinalden alıntı: WantedDanger
Arkadaşlar 250 dolara 3 üde deil teki ama gerçekten hiçbirinde ölü piksel yokkkkk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djexe -- 31 Aralık 2006; 14:02:36 >
-
geçekten ya anlamadım ben ne yazdığını. 3 tane psp almış. Ama üçünü birden mi 250 dolara almış yoksa tanesini mi 250 dolara almış. viraz karmmaşık cümle olmuş. -
quote:
Orjinalden alıntı: djexe
stakyy dostum bu işi yapıyorum diyosun buna
verecegin tepki daha büyük olmalı yapıyosan dün yaca fiyatını bilmen lazım ilerlemişşen sony den çıkış fiyatını da bilirsin
dostum neden tepkim büyük olsunki anlamadım. hem ben PSP satmıyorum. sadece iso satıyor ve downgrade devhook vs.. işlemleri yapıyorum. ben psp'mi alırken yurt dışındaydım ve yurt dışında kaçak ucuz psp diye bişey yok. TR'de olsaydım belki daha ucuza bulurdum ki zaten 200 euro iyi bi fiyat garantili ölü pixel felan yok versiyon düşürülebilirdi. daha ne olsun ?
arkadaş 3 tane almıs veriği fiyat tane fiyatı anladığım kadarıyla
-
ya arkadaslar arkadasımız 3 psp yı 750 $ a almıs ıste neden anlamadınız yau :):) tanesı 250 dolar!
yoksa 3psp yı 250 $ a sony nın sahıbı bıle alamaz -
quote:
Orjinalden alıntı: brute87
ya arkadaslar arkadasımız 3 psp yı 750 $ a almıs ıste neden anlamadınız yau :):) tanesı 250 dolar!
yoksa 3psp yı 250 $ a sony nın sahıbı bıle alamaz
sahibi alamaz ama babası alır
-
nıe babası sony nın sahıbı mı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X