Şimdi Ara

250.000 L. sermaye ile Ankara'da iş fikri??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
3
Favori
6.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

250.000 L. sermaye ile Ankara'da bizzat uğraşabileceğim fikirlerinize ihtiyacım var. Be sermaye ile ne iş yapabilirim?
    İlginiz için şimdiden teşekürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erginc -- 16 Mayıs 2012; 9:41:17 >

• Ankaraya denız yaptır
    Rusyadan ucakla getıttırırım yemınle.Polısede; Malı arap Faikten alıyoruz dersın
    O kadar paran varsa ne çalışıyon ev dukkan al kırala zaten olucen gerıye kımseye kalmaz kendı paranı kendın ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatanga.1988 -- 16 Mayıs 2012; 9:44:07 >
  • Kesinlikle çok şık bi restoran açmalısın şehrin gûzel bi yerine tabi para orda emin ol.Ama tabi bu biraz yetenek ister işi bilenlerle çalışırsan paraya para demezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSur_TurK

Kesinlikle çok şık bi restoran açmalısın şehrin gûzel bi yerine tabi para orda emin ol.Ama tabi bu biraz yetenek ister işi bilenlerle çalışırsan paraya para demezsin.

Cok dogru bir tespit aynen katılıyorum cesur kardes
  • L hangi para birimi oluyor?
  • Yazılım Şirketi kur ,TR de çok sayılı
  • Dövizlerde ki 2-3 kuruduk farklar ile iyi kar edebilirsin.

Ornek olarak ; 250.000L'ye 150.000 doların olsa ucuz iken alıp pahalı iken satarsan iyi kar getirir haftada. Mesela dolar basına 3 kuruş karın olsa 450.000 kuruş bu da 4.500 tl eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL ile iş kurmak
    2 yıl önce açıldı
    80.000 tl ile yapılacak iş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Internet işine girmeyi düşünürsen ortak olalım
  • Piliç işinde para var aynı şekilde otel işindede para var inşaat işindede para var inşaat malzemeleri alım satım işide yapabilirsin önceden ne iş yaptığını neler hakkında bilgin olduğunu yazarsan daha rahat iş önerebilirim.
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, sırayla gidersek;

fikirleri gördüğümde yanlışlıkla bir iki sıfır fazla mı attım diye düşündüm, deniz getirme fikri fena değil ama bu paraya çay bile getirilemez sanırım.
    Sermayeyi zaten Ankara içi ve Güneyde restoran işleterek yaptım, sektörü gayet iyi bildiğimi düşünüyorum, Park Cad, Arjantin Cad. vs. ortamlarda her sene tabelaların değiştiği malumunuzdur, Balgatta yan yana açılan onlarca köfte-mangalcılar ve sonsuz sayıda olan ve açılmaya devam eden AVM dükkanlarının halı de cabası.
    Ankara'da yiyecek sektorunun mevcut haliyle orta ve uzun vadede işletmecilere çok sıkıntılar getireceğini düşünüyorum.

Döviz, altın vs. gibi yatırım araçları son 3-4 aydır çok üzdü yatırımcıyı, kazanınca tabii güzel, ama grafikler ve beklentiler daha da düşecekleri yonunde??

L sembolünü Türk Lirası niyetine kullandım Sn. 'b437', klavyemde yeni sembol yok henüz idare ediniz.

Yazılım sektörü gerçekten çok umut veriyor olmalı, keşke bir ucundan tutup yapabileceğim, eğitimim olan bir iş olsaydı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erginc -- 16 Mayıs 2012; 10:45:01 >

• Tecrübeliyim diyosun restoran işinde o zaman kapatmazsı o bahsettiklerin gibi diye düşünuyorum.Ya da bi franchising de düşünebilirsin.
  • Olacağı da o en sonunda galiba, her gün sahibinden.com da devredenler inceleniyor tarafımdan.
    Ama yükselen işler, uzun soluklu, sürekliler de değerlendirilmemeli mi?

300-400 m2 kapalı alanda mantar yetiştiriciliği örneğin, bir kaç hafta internette ciddi ciddi araştırdım, sonra gördüm ki mantarı yetiştirmek için gerekli kompost konusunda da yeteri kadar sahtekar piyasaya girip suyu bulandırmış.

Ya da susuz tarım, geleceğin fırsatı, yükselen değer..

Araştırıyorum işte..
  • ne iş yapılır bilmemde birazda şans meselesi, en son gördüğüm şanslı balgatta mahalle arasına açılan osmanlı nargile,
    yıllardır kahvehane gibi işletilen yer bir kaç ay içinde nasıl büyüdü anlayamadım, her hafta kamyon kamyon masa sandelyemi gelir :D
    maç günü en az 2000 kişi vardıki sormayın,

normal zamanlarda adamlar sadece çaydan elde ettikleri ciro senin sermaye kadar.

Dediğim gibi şans birazda umarım işletmesini yapacağın yeri keyifle işletirsin, bol şans :)
  • Sağolun arkadaşım,

O maç günleri sizi yanıltmasın, mekanı tam doldurduğunuz gün sayısı derbilerle sınırlı, 365 günde 15-20 yi geçmez, üstüne Digitürkün yaptığı inanılmaz Lig TV kampanyaları var, insanlar evlerinde daha fazla derbi seyreder oldu. C.tesi günü Yüksel, Kumrular, Konur Sok. vs. cadde ve sokakları gezdim. Onlarca kafe, nargile, çayevi..Hepsi dolu.

Peki hafta içi mesai saatlerinde, yazın Ankaranın boşaldığı üç ay ne yapıyorlar?

Otel işletme işi burada karlı mı? Değerlendirmek gerekir. Okulların tatile girdiği bu sezonda devren yurtlar artmaya başladı, uygun bir yurt alınıp, yenilenip, işletilebilir mi? Kar oranı? Rekabet?
  • Fikir ciddidir

Şehir'in biraz dışında 1000 mt alan al Go-kart pist'i kur. Yanına outlet mağazalar için prefabrik dükkanlar aç para basıyolar. Bir tek İstanbul ve İzmir de var sanırım. Arabalarıda kaliteli getirt pist'in zemini sağlam olsun. Başına da bir tane adam koy sonra yat
    Not: Düşünürsen hacizlenmiş arazilere bak

"Aslında bu fikri paylaşmak istemezdim ama yapabilmem için para yok"

Diğer bir fikir;

Al bir tane Ferrari, kirala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HjojoT -- 16 Mayıs 2012; 12:29:05 >

• Evet, ilginç gözüküyor.

Peki, şehir yakınlarında en az 1000 m2 arazi, yanında outlet bina arazileri ve binaların maliyeti, pist, araçlar ve diğer harcamalar..

Bir kaç ay ayakta durabilmek için kenarda da para kalması lazım, paramız yetiyor mu ilk yatırıma? Hem, kışın ne yapacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erginc -- 16 Mayıs 2012; 13:01:42 >
  • 250 bin tl değil 250 bin trilyonun olsa bilmediğin işte batırırsın o parayı. Git önce yapmaktan keyif duyucagın bi iş bul çalış ne nedir öğren sonra böyle bir yer açıcam fikirleri alıyım de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2kmtt

250 bin tl değil 250 bin trilyonun olsa bilmediğin işte batırırsın o parayı. Git önce yapmaktan keyif duyucagın bi iş bul çalış ne nedir öğren sonra böyle bir yer açıcam fikirleri alıyım de

+1
  • hazır düşmüşken altın al. YAz geliyor altın tavan yapacak.
  • Bana ver sana 1 yil sonra 250001 lira olarak geri vereyim.Garanti kar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.