< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
25 yıllık yanlızlık, sevilmemek

-
-
tam cevap alcak yerdesin hoşgeldin
-
bence cinsellik vs güzel de sevgili olmak büyük sorumluluk ayrılmak da çok zor bir olay iki taraf için de
ama dediğin gibi yaş da geçiyor cv doldurmak gerekiyor karşındaki insana nasıl davranılır, ben ne istiyorum gibi soruların cevabı yalnızca aramakla bulunuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaz benide.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevmek sevilmek boşuna kutsal anlamlar yüklenen toplumumuzun kanayan yarası.
Kızlar sadece +185 cm çenesi köşeli maskülen erkekleri sever. Hiç obez yada kısa erkeği seven kız gördünüz mü ? Görmezsiniz çünkü genetik = herşey
-
25 yaşındayım 6 sevgilim oldu ama benden mutlusundur eminim. para aşktan önemli. keşke diplomam olsaydı ama hiç sevgilim olmasaydı. baktım profiline elektronik mühendisiymişsin ben l.c de tshirt katlıyordum karın tokluğuna. gece olunca da bir sigara yakıp ayrılıkların acısını çekiyorum. ayrıldığım kızın instasına bakıyorum erkeklerle görüyorum kuduruyorum. artık bakmıcam diyorum 1 hafta sonra gene bakıyorum
-
26.yıldan selam. Sevdiğim ve beni sevdiğine inandığım insanlar tarafından hem terk edildim. Hem aldatıldım. Ömrümde 1 kız elini tutup çocuksu da olsa aşk yaşayamadım. Yaşadım lakin sanaldı. 15 yaşında eli s*kinde ergenlerin neler yaptığını kendilerinden işitince, o yaşadığın olayların kat kat fazlasını yaşıyorum senelerdir. Kullanmadığım uygulama, denemediğim yöntem kalmadı. Son olarak Azar'a ve Üniversite'ye şans veriyorum. Bunlar da olmazsa defteri tamamen kapatıyorum. Seni sevmeyeni sen de sevme dostum. Emin ol, üzüldüklerimiz bizi hak etmiyor.
Yıkıklar toplanmış gene
Olmasaydı sonumuz böyle
quote:
Orijinalden alıntı: John WICKSevmek sevilmek boşuna kutsal anlamlar yüklenen toplumumuzun kanayan yarası.
Kızlar sadece +185 cm çenesi köşeli maskülen erkekleri sever. Hiç obez yada kısa erkeği seven kız gördünüz mü ? Görmezsiniz çünkü genetik = herşey
Ne alaka sevmek sevilmeye sadece bu ülkede mi anlam yükleniyor
[ ]
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bakirim demek için yarım sayfa yazı yazmışsın arkadaş
En Beğenilen Yanıtlar

Sevmek sevilmek boşuna kutsal anlamlar yüklenen toplumumuzun kanayan yarası. Kızlar sadece +185 cm çenesi köşeli maskülen erkekleri sever. Hiç obez yada kısa erkeği seven kız gördünüz mü ? Görmezsiniz çünkü genetik = herşey |
25 yaşındayım 6 sevgilim oldu ama benden mutlusundur eminim. para aşktan önemli. keşke diplomam olsaydı ama hiç sevgilim olmasaydı. baktım profiline elektronik mühendisiymişsin ben l.c de tshirt katlıyordum karın tokluğuna. gece olunca da bir sigara yakıp ayrılıkların acısını çekiyorum. ayrıldığım kızın instasına bakıyorum erkeklerle görüyorum kuduruyorum. artık bakmıcam diyorum 1 hafta sonra gene bakıyorum |
tam cevap alcak yerdesin hoşgeldin |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X