25 yaşındayım hiç karşılıklı sevdiğim birisi yani sevgilim olmadı. Kimseyle bir şey yaşamadım, bir şey yaşamamış birisini bulmak hakkım değil mi, fikriniz nedir? |
25 Yaşındayım Hiç Karşılıklı Sevdiğim Olmadı

-
-
up.
-
Hakkın.
-
Hakkın.
Ama sorun şu: insanlar hak ettiğini her zaman almıyor / yaşayamıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirageDagger -- 19 Mayıs 2021; 19:53:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaş 21 durum aynı
-
6 yıl sonraki halim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yıl olmuş 2021 geçin bu işleri
-
Hakkın filan değil, kimse sana bu konuda bir söz vermedi. Olmamış işte niye kendini merkeze alıp bana hakkımı verin kafasına giriyorsun ki, hayattan zevk almanı engeller bu tarz bakış açıları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Riki Cıveyz
Hakkın filan değil, kimse sana bu konuda bir söz vermedi. Olmamış işte niye kendini merkeze alıp bana hakkımı verin kafasına giriyorsun ki, hayattan zevk almanı engeller bu tarz bakış açıları.ben de kimseye söz vermedim. bence hakkım. yoksa ben de kimseye bağlılık göstermem ki. nasıl olsa benim de sözüm yok.
-
Ben 27 yaşındayım, mesleğim de var; ama bir beğenenimiz yok.
Hakkın değil. Bunu talep etmekte özgürsün evet, ama bu seni pek de iyi olmayan ve biraz bencil bir insan yapacak. Sen yaşamadın diye başkalarının da yaşamamış olmasını istiyorsun. Zaten belli etmişsin kendini bağlılık göstermem diyerek. Daha önce sevgilin olmamasına şaşırmamalı.
-
bu yaşa kadar ne yaptın ? Atomu mu parçaladın yoksa zayıf güçsüz yetersiz erkek grubundan mısın ?
Hakkın mı, sanmıyorum.
-
Olabilir herkes sevmek sevilmek zorunda değil
Türk kızı şan şöhret paraya ilgi gösterir. Yüksek egoludur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Young SinatraHakkın değil. Bunu talep etmekte özgürsün evet, ama bu seni pek de iyi olmayan ve biraz bencil bir insan yapacak. Sen yaşamadın diye başkalarının da yaşamamış olmasını istiyorsun. Zaten belli etmişsin kendini bağlılık göstermem diyerek. Daha önce sevgilin olmamasına şaşırmamalı.
Geçmişi temiz bir kıza bağlılık gösteririm. Geniş değilim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1BE9FCC1Ebu yaşa kadar ne yaptın ? Atomu mu parçaladın yoksa zayıf güçsüz yetersiz erkek grubundan mısın ?
Hakkın mı, sanmıyorum.
evet hakkım. Bu yaşa kadar birçok kitapları okudum, şerefimle yaşadım. Bir zahmet karşımdaki kız da öyle olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E89925F75
Olabilir herkes sevmek sevilmek zorunda değilneden hocam ben insan değil miyim
-
Hakkın değil.
En Beğenilen Yanıtlar

Hakkın filan değil, kimse sana bu konuda bir söz vermedi. Olmamış işte niye kendini merkeze alıp bana hakkımı verin kafasına giriyorsun ki, hayattan zevk almanı engeller bu tarz bakış açıları.
|
Benzer içerikler
- ters haç anlamı
- yaratıcı kebapçı isimleri
- vakıfbank müşteri numarası öğrenme
- cipralex mucizesi
- kültürlü bir insanın bilmesi gerekenler
- en ilginç rekorlar
- ince belli çay bardağı emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- bim para sayma makinesi markası
- moonwalker ayakkabı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X