Şimdi Ara

25+ yaş -xbox360- oyuncular kulübü (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
6.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Yas 25, 18 sene once commodore,amiga,megadrive larla basladik,birakamiyorum,5-6 sene sonra colugumuz,cocugumuz ile oynariz artik :)

Valla benden geçti ama çok iyi biliyorum senin durumunu çünkü ben de öyleydim ta düne kadar. Kolleksiyonu elden çıkartan biri olarak herşey zamanında güzeldi diyorum ve bir Wii, bir XBOX360 ve bir PS3 yeterli diyorum.

Belki aletler eskidi, kullanmak şuan mantıksız olabilir ama sadece kasalar eskidi. Halen emulator le hem dos hem amiga oyunlarını oynuyorum ve şuanki oyunlardan çok daha eğlenceli geliyor. Mesela şimdi de epey platform oyunu yapılsa da, amiganın 2D platformlarının yerini tutamıyorum bana göre.

+1905
    Hey gidi Amiga hey. En sinir olduğum da yeni nesil platform oyunlarını bebek oyunu olarak değerlendirmeleri...

Aynen katılıyorum. Şimdi bir Super Frog u, Turrican ı ilk haliyle Live e koysalar hiç düşünmeden alırım, aynı keyifle oynarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Yas 25, 18 sene once commodore,amiga,megadrive larla basladik,birakamiyorum,5-6 sene sonra colugumuz,cocugumuz ile oynariz artik :)

Valla benden geçti ama çok iyi biliyorum senin durumunu çünkü ben de öyleydim ta düne kadar. Kolleksiyonu elden çıkartan biri olarak herşey zamanında güzeldi diyorum ve bir Wii, bir XBOX360 ve bir PS3 yeterli diyorum.

Belki aletler eskidi, kullanmak şuan mantıksız olabilir ama sadece kasalar eskidi. Halen emulator le hem dos hem amiga oyunlarını oynuyorum ve şuanki oyunlardan çok daha eğlenceli geliyor. Mesela şimdi de epey platform oyunu yapılsa da, amiganın 2D platformlarının yerini tutamıyorum bana göre.

+1905
    Hey gidi Amiga hey. En sinir olduğum da yeni nesil platform oyunlarını bebek oyunu olarak değerlendirmeleri...

Aynen katılıyorum. Şimdi bir Super Frog u, Turrican ı ilk haliyle Live e koysalar hiç düşünmeden alırım, aynı keyifle oynarım.

Super Frog'un hastasıydım. Soccer Kid vardı bir de o da bayağı zevkliydi. Futbol topuyla rövaşata falan atıyorduk. Turrican'a ise oldum olası alışamadım nedense. Oysaki çevremdeki herkes hastaydı...

• @DasheriM

Evet Soccer Kid i de hatırlıyorum sokaklarda topla ilerliyoduk, kaybolan dünya kupasını bulmaya çalışıyoduk Aslında benim açımdan da Turrican dan çok daha beğendiğim oyunlar var. Hemen hemen bütün oyunları iyiydi bana göre. Chaos engine, fury of the furies, agony, speedball, pang, flashback, the lost vikings... Emulator açasım geldi Bu arada Amiga Forever 2011 adında emulator paketi var. Denemediysen ona mutlaka bak derim. Çok kolay kullanımı var ve stabil. Malum yerlerden bulabilirsin. Bu da nostalji olsun :

• Dediğin oyunlar gerçekten de süperdi. Özellike Fury grafik olarak o yıllara göre aşmıştı ama bir o kadar da zordu. Oynarken sinir krizi geçiriyordum. Amiga Forever'ı duymuştum ama hiç denemedim. Araştırayım bakalım. The company diye bir site var. Amiga oyunlarını direk pcye exe halinde çevirmişler. Tıklayınca emulatörle birlikte hemen açıyor. Kullanması çok basit o yüzden tavsiye ederim...

http://thecompany.pl/game

Site süpermiş ya çok sağol ilk defa duydum, prince i indirdim denedim hemen. Artık hepsini indirir arşiv yaparım. Fury yi ben şu aralar dos emulatoründe oynuyorum. Zamanında bitiremedim ama şimdi bitiricem. Oynadın mı bilmiyorum ama eğer denemediysen Ruff'n'Tumble var onu tavsiye ederim.

@birmezun

Valla amiga muhabbeti yapacak birini bulunca duramıyorum. 24 saat sıkılmadan amigadan konuşurum yani.

@DasheriM

Site süpermiş ya çok sağol ilk defa duydum, prince i indirdim denedim hemen. Artık hepsini indirir arşiv yaparım. Fury yi ben şu aralar dos emulatoründe oynuyorum. Zamanında bitiremedim ama şimdi bitiricem. Oynadın mı bilmiyorum ama eğer denemediysen Ruff'n'Tumble var onu tavsiye ederim.

@birmezun

Valla amiga muhabbeti yapacak birini bulunca duramıyorum. 24 saat sıkılmadan amigadan konuşurum yani.

Rica ederim. Ruff'n'Tumble'ın ismi tanıdık geldi ama o kadar. Herhalde fazla oynamamışım. Deneyeyim en iyisi. Fury'ye bulaşmaya valla gözüm yemiyor. Çok zordu yahu...

• Yaş 30 antalya kemer matematik öğretmeniyim xbox 360 4g+250 gb hdd geow 2 & pgr4...
    game gear
    mega drive
    sega saturn
    ps 1 2 3
    xbox
    elimden geçmeyen oyun konsolu kalmadı sanırım :)

gt: guybrushtweed
    benide ekleyebilirsiniz
  • +1 dante gibi az ucundan geçik..
    gametagılmıyorum ...off line
  • herkese selamlar 28 yasındayım malesef
    xbox 360 elıte eklersenız sewnırım ben de xbox tutku ıkıncı bahar
    Phenom II X4 1055T TURBO CORE - M4A89GTD-PRO/USB3 -GIGABYTE GTX 460 - KİNGST0N HYPERx 4gb 1600mhz -WD CAVİAR BLACK 1TB SATA - XIGMATEK MIDGARD PURE BLACK EDITION - HIGH POWER 600W - CREATIVE INSPIRE T6160 5+1 SPEAKER - SAMSUNG 21.5" B2230H GENİŞ EKRAN LCD
  • yaş 26 xbox360 slim 4gb gamertag ERTAN ENGIN eklerseniz sevinirim dostlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 7 Mayıs 2011; 19:12:53 >

PSN:ERTANTR
    Xbox Live: WinRiverWinTR
  • ekleyin arkadaşlar her türlü oyun var
    GT: jemsbir

Mersin`den sevgiler.

tetrislerden xbox 360 lara tüm konsollar ps serisinden sadece psp :)

GT : MagicDeathRa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ra -- 23 Mayıs 2011; 17:59:04 >

Xbox Live GT : MagicDeathRa
  • baya + 25 abilermiz varmış x360 oynuyan.
    kenanbal was here...

xbox live : kenanbal
  • 26 malesef büyüyoruz... Ateri 800XE ile pacman le 1989-90 larda başlayan oyun dünyam ps3 ve xbox360 ile kz3 ve reach ile devam ediyor... Yazarken bile kan beynime hucum etti... Evet büyüyoruz ama ölene kadar oyun oynayacağım bundan eminim...

Live-PSN-Onlive: xNFAx

Steam: necipfazil
  • yaş 35. benide ekleyin. fifa11 ultimste en çok oynadığım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.