Şimdi Ara

25 yaş altı GSS prim borçları silinmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni kanunla 25 yaş altı tüm gençlerin GSS borçları silinmiş, benim hala duruyor? 22 yaşındayım ne okuyorum ne çalışıyorum üniversiteye hazırlanıyorum onunla alakası mı var acaba, yada gelir testi yapmak mı lazım konu hakkında bilgisi olanlar yazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 700 lira olan borcumu ödedikten sonra silinse ne olur! Her zamanki gibi bunu da haram ettim (Ne işe yarayacaksa.)

• Hocam en azından kafanız rahat, 6 bin lira borç takmış devlet abimiz kara kara düşünüyorum.

• WayneJoseph kullanıcısına yanıt
    Zamanında gelir testi yaptırsan böyle birşey olmazdı. Ben 2 gün boyunca gidip, geldim oda abimin yüzünden. Ben o ara çalışıyordum ama ssk daha başlamamıştı doğru düzgün bir gelir testi yaptırmanı öneririm yoksa oradaki borç dahada katlanabilir.Ayrıca öğrenci olduğun için belge felan vermen gerekiyor sanırım ana konusu vardı aratıp ona bakmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fable -- 12 Mayıs 2016; 2:16:54 >
  • Ödediğimiz kısım haram olsun her kuruşu
  • fable kullanıcısına yanıt
    25 yaş altı tüm gençlerin borçları silindi diyor hocam? Gelir testi zaten yarın gidip yaptıracağım. Benimkini silmezler mi?

• 600 kusur lira odedikten sonra silsin, naparsa yapsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Borcu silinen var mı?

• az önce baktım silinmemiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 yaşındayım öleyim mi ben şimdi? Ne biçim bir sistem bu ya.

• WayneJoseph kullanıcısına yanıt
    Dostum kendi ağızınla söylüyorsun öğrenci olduğunu okuldan aldığın belge ile başvurman gerekir(bildiğim kadarı ile) gerçi şimdi yasa çıktı silmeleri lazım.
  • fable kullanıcısına yanıt
    Hocam açık lise'den geçen sene 21 yaşında mezun oldum bu senede lys giricem.

• quote:

Orijinalden alıntı: WayneJoseph

Hocam en azından kafanız rahat, 6 bin lira borç takmış devlet abimiz kara kara düşünüyorum.

Benimde 6.500 du,tanidik yardimiyla baya ugrastik sildirdik,okuduguma dair belgeler goturunce sildiler zor bela,en son 200 tl kalmisti,o da silinmis olabilir bilmiyorum

• Bende 93 doğumluyum lise mezunuyum hala silinmedi :( ne zaman silinecek. Silinsin artık işsizlik zaten var. Hem gençlerin önünü açıyoz diyolar böyle mi açılıyo ? İş başvurusu yapıyoruz yok. Okumak istesek borç geliyo. Napcağımızı şaşırdık. Ev zaten kira. Faturalarımı odeyelim kirayı mı bide bu gssyi mi zaten karnımızı zor doyuyoruz bunada elhamdulillah ama simdi bu para hava parası. Bugune kadar hastaneye gitmemişim bide borçlu olcam. Çok saçma.

• Okumayan ve çalışmayanlar gelir testi yaptırmak zorunda diye bir şey okudum hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

26 yaşındayım öleyim mi ben şimdi? Ne biçim bir sistem bu ya.

Bende 26 yaşındayım ve 673 TL falan borcum var. Ödeyeceğiz mecbur.
  • 1.7k yalarun

• Bu sene üniversiteye girdim 19 yaşındayım, üşendim götürmedim öğrenci belgesini. Borçlarım silindi mi yani? Borç var mıydı onu bile bilmiyorum gerçi.
  • En dusuk kac dogumlu olmamiz gerekiyor la bu silinmeden faydalanmak ici n

• %49 yüzünden neler çekiyoruz 18 yaşındayım vermeyi düşünmüyorum vergi mafyalarına para falan ben kendi boğazımımı düşüneyim sizin lanet haracınızımı lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 12 Mayıs 2016; 16:55:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.