Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
130 Misafir (84 Mobil) - 46 Masaüstü84 Mobil
5 sn
260.336
Cevap
2.634
Favori
14.301.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Sold by Rare Electronics, LLC and Fulfilled by Amazon. Gift-wrap available.

satıcı amazon değilse gümrükte baya bir uğraşıyorduk dimi beyler ? yanlış mı hatırlıyorum
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Satıcı amazon olmadığı durumda gümrüğe takılıyor. Vergisinin ödenmesi gerekiyor vs iş uzuyor denmiş ilk sayfada.
    Kuzenimin bulunduğu adrese ürünü seçip göndermek istediğimde ekstradan vergi çıkıyor.
    Normadle bunun çıkmaması lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum

Mekanik klavyede insanlar daktilo gibi ses çıkartmasını , kaliteli malzeme ve göze hitap etmesini istiyor . K70 g910 a göre çok daha sade ve şık gözüküyor . Malzeme kalitesine diyecek söz yok zaten . Ancak ben mekanik klavye kullanmıyorum çünkü sesine dayanamıyorum .

Steam
  • Mad_Wolf kullanıcısına yanıt
    eyalet vergisi o. amazon daki fiyatlar vergisiz fiyatlardır. Orda olanlar sipariş ettiği zaman eyaletlerine göre vergi vermekteler.

g710+ ile karıştırıyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 8 Ekim 2017; 18:31:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: m-99

Evet aradım epey ama bulamadım heralde karıştırdık. Romer-g çoğu kişi önermiyor. Bazı forumlarda tuşum kırıldı bozuluyor falan diyenler bile çıkmış.

ben arkadaşıma g410 almıştım. 40 euro ya dedik deniyelim ama hiç güzel hissiyat alamadım. cherry mx ler kıyaslanamaz bile. Muhtemelen ucuz olsun diye yapılmış birşey. g410-g910 hepsi aynı switch kullanıyor

Orijinalden alıntı: gael

tr de vergisi varmı peki 60dolara ayakkabı alicam amazon. com dan bi sorun olur mu gumrukle ilgili
    uzun süredir takip edemedim bu alışveriş işlerini ebay dan aliexpress den alıyordum önceden, ama sonra ki çıkan kanunlara bakmadim hic

60 dolar ise vergi binecektir. Yanında kargosuda binecektir. hangisi daha uyguna düşüyor ise onu almanızı öneririm. Fakat muhtemelen abd adresine yollaman daha uyguna gelecektir. Kargo ücretsiz olacağı için

Klavye için K70 rapidfire alırım sanırım. Fare de m65 pro olabilir. Şimdilik beklemeye aldım.

Orijinalden alıntı: m-99

Kara cumanın yaklaştığının pek farkında olmayarak bazı şeyler almak istedim ama sonradan niye acele ediyorum dedim. Şimdilik askıya aldım her şeyi. Biraz daha indirim bekleyeceğim eğer olursa.

Klavye için K70 rapidfire alırım sanırım. Fare de m65 pro olabilir. Şimdilik beklemeye aldım.

Arkadaşım demişti bana bekle diye. bende telefon için kulak içi kulaklık alacağım razer hammerhead pro v2 düşünüyorum. İndirim olursa kapacağım bir tane . Bf için bekleyin derim çok aceleniz yok sanırım alacağınız şeylere bakarsak. Mutlaka indirime girecek şeyler ama ne kadar girer onu bilemeyiz

800-900 dolar bandına helios 300 düşerse bende almayı düşünüyorum

• Valla işte 8 yıllık klavye seti ile bekliyoruz hala . Fakirliğin gözü kör olsun. Bu kadar dayanmışız 2 ay daha dayanırız. Hayatımız bu ülkede ölücü gibi indirim fırsat beklemekle geçiyor zaten.
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Ps 4 pro alma niyetim de var garanti konusu ve bölge problemi yaşama ihtimalleri can sıkıcı. 300 lira fark için değer mi bilemedim. Burda 5-6 taksitle alıp bir taksit fazladan da ödenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

Orijinalden alıntı: gael

tr de vergisi varmı peki 60dolara ayakkabı alicam amazon. com dan bi sorun olur mu gumrukle ilgili
    uzun süredir takip edemedim bu alışveriş işlerini ebay dan aliexpress den alıyordum önceden, ama sonra ki çıkan kanunlara bakmadim hic

60 dolar ise vergi binecektir. Yanında kargosuda binecektir. hangisi daha uyguna düşüyor ise onu almanızı öneririm. Fakat muhtemelen abd adresine yollaman daha uyguna gelecektir. Kargo ücretsiz olacağı için

şimdi bir video baktım youtubdan,
    amazon com ödeme yaparken başta vergilendirmeyi ve kargoyu dahil ediyor diyor
  • Yakın zamanda ilk sayfadaki masaj aletini alan oldu mu arkadaşlar? Gönderim kapanmış galiba. Hesap kesim tarihini bekledik almak için şu an gönderim yok. Linkteki ürün; https://www.amazon.de/gp/product/B004N3CACQ/

Origin: MHuseyinORHAN
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Normal K70'ler iniyor ancak K70 RGB zor.. Hiç inmedi bu zamana kadar hatırı sayılır bir oranda.

Normal K70 de almazdım ben olsam RGB varken..

Edit: Şunu aratırsan Amazon'da şuan en düşük fiyatını görmüş. Bundan daha da düşmez.

Corsair Gaming K70 RGB RAPIDFIRE *malum sebeplerden link atmıyorum

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 8 Ekim 2017; 21:57:39 >

italya sayfasında aradığım bir akıllı saati herşey dahil olduğunda 234 euro'ya buldum. italyadan almamda bir sorun olur mu? Almanya^da fiyat 292 euro gibi. Black friday'i beklemek daha mı mantıklı olur acaba, kafam karıştı?
  • Ürünü alsam sonradan taksit yapma şansım var mı banka yoluyla?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.