Şimdi Ara

25.kareyi göz görebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Başlıktanda anlaşılıyor ne sormak istediğim. 25.kareyi göz algılar mı? biliyorsunuz fight club da 25.kare var. Bunu filmi izlerken görebiliyor musunuz?

• Bi farklılık algılıyorsun ama ne olduğunu anlayamıyorsun. Mesela İnsanlar Alemi adlı tv show'unun bir bölümünde mevcuttu. Farklılık olduğunu farkettim ve o kısmı kestim videodan sonra After Effects'te frame frame kontrol ettim ve gerçektende tek karelik başka bir görüntü mevcut olduğunu gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Bi farklılık algılıyorsun ama ne olduğunu anlayamıyorsun. Mesela İnsanlar Alemi adlı tv show'unun bir bölümünde mevcuttu. Farklılık olduğunu farkettim ve o kısmı kestim videodan sonra After Effects'te frame frame kontrol ettim ve gerçektende tek karelik başka bir görüntü mevcut olduğunu gördüm.

teşekkürler. anladım...
  • Sübliminal mesaj manyağı olduk
  • Normal Bir Insanin Gözünün Algılaması Çok Zordur Ki Böyle Şeylere Takılma Filmini Izle Ne Mesaj Veriyorlarsa Versinler Sen Kendi Kişiliğine Bağlı Kaldıktan Sonra Gerisi Boş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insan gözü 25 kare tekniğini algılar ama bilinç bunu canlandıramaz. görüntü bilinç altına yerleşir.
  • Fight Club'dakilerin bazıları rahat anlaşılıyordu, özellikle son kareyi çok ne görmüştüm ama o zamanlar bunun ne anlama geldiğini bilmediğim için neden böyle bir resim koyduklarını anlamamıştım. Ancak bunlar yine az çok algının yettiği subliminal mesajlar; Walt Disney ile alakalı bir video vardı ve subliminal mesajın kralını yapmışlar yıllarca, ilk izlediğimde hayretler içerisinde kalmıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Fight Club'dakilerin bazıları rahat anlaşılıyordu, özellikle son kareyi çok ne görmüştüm ama o zamanlar bunun ne anlama geldiğini bilmediğim için neden böyle bir resim koyduklarını anlamamıştım. Ancak bunlar yine az çok algının yettiği subliminal mesajlar; Walt Disney ile alakalı bir video vardı ve subliminal mesajın kralını yapmışlar yıllarca, ilk izlediğimde hayretler içerisinde kalmıştım.

Fc'daki amaç tam olarak o değil zaten. Görebilmen için özellikle uzun tutulmuş o sahneler. Ayrıca 4. izleyişimde film içirisindeki bazı sahneleri ilk kez gördüğüm olmuştu. Yani bilerek uzatılmasına rağmen gözden kaçabiliyor.
    Arkadaşın sorusuna da gelirsek görmen çok zor. Zaten rastgele zamanlarda konulmuyor onlar. Dikkatin belli alanlara yoğunlaşacağı sahneler geldiği zaman konuluyor. Yani sen ekranın soluna odaklanıyorsun, pür dikkat oraya bakıyorsun ve ekranın sağında o noktaya baksan bile zor fark edeceğin birşeyi geçiriyor. Sen oraya bile bakmıyorken görmen mümkün değil yani. Ancak rast gelip o sırada filme odaklanamaman gerekiyor ki o da şans işi artık.

• quote:

Bi farklılık algılıyorsun ama ne olduğunu anlayamıyorsun. Mesela İnsanlar Alemi adlı tv show'unun bir bölümünde mevcuttu. Farklılık olduğunu farkettim ve o kısmı kestim videodan sonra After Effects'te frame frame kontrol ettim ve gerçektende tek karelik başka bir görüntü mevcut olduğunu gördüm.

Bu görüntü hala mevcutsa pmden atabilir misin veya burda paylaşabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B&LueMans

quote:

Bu görüntü hala mevcutsa pmden atabilir misin veya burda paylaşabilir misin?

Malesef elde ettikten sonra sildim. Ama ya 8 yada 11. bölüm olması lazım. Youtube'dan bakabilirsiniz. Bölümün sonunda çekim hatalarını gösteriyorlar 2 dk kadar orayı izlerseniz farkedersiniz. Bende boş bir vaktimde tekrar kesip gösteririm.

• quote:

hocam hala duruyosa atabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abaz aga

quote:

Bi üstte cevap vermiştim Şuan elimde değil ama tekrar indirmek farz oldu. Müsait olduğum bir zaman atacağım. Çokda büyük bir şey değil gerçi Alper Kul'un fotoğrafı gözüküyor tek frame olarak. O zamanlar filmi çıkıyordu, sanırsam o yüzden yaptılar böyle bir şey.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abaz aga

quote:

Bi üstte cevap vermiştim Şuan elimde değil ama tekrar indirmek farz oldu. Müsait olduğum bir zaman atacağım. Çokda büyük bir şey değil gerçi Alper Kul'un fotoğrafı gözüküyor tek frame olarak. O zamanlar filmi çıkıyordu, sanırsam o yüzden yaptılar böyle bir şey.

bekliyorum.iyi fark etmişsiniz bu arada

• sadece bilinç altı algılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.