Şimdi Ara

25 Bin Bütçe hatchback araba tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba,başlıkta belirttiğim gibi 25 bin bütçe ile(bir kaç üstüne çıkabilir arabaya göre) bir tavsiye istiyorum.Yaş 20 bu arada bunu da göz önünde bulundurarak bir kaç tavsiye bekliyorum sizden

Aradığım Özellikler:
    -Dizel öncelikli.Yerine göre benzinlide olabilir
    -Manuel olması (bu fiyat aralığında iyi otomatik varsa neden olmasın )
    -belirttiğim gibi genç insana yakışacak bir araba olması
    -arabanın kullanıcısına güven vermesi,güvenli olması.

Hepinize teşekkürler şimdiden

• astra h
    megane 2
    focus 2
    hatchback lere bakın fakat dizelini temiz zor bulursunuz
  • Teşekkürler yorumun için @osmanbardak

astra hb leri gözüme kestirdim son zamanlarda bende ama fiyatları çok uçuk.
  • evet fiyatları uçuk ama emin olun focus2 ve megane 2 den daha kaliteli araçtır ve sorunsuz bir araçtır temizi tadından yenmez.27-28e temiz araçlar bulunabilir
  • Punto da bakabilirsiniz. Bütçeyi az daha arttırabilirseniz evo paketlerden alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENCE MEGANE 2 HB AL SUNROOF LU Bİ DE ÇELİK JANT FİLEN TAKTINMI ON NUMARA

ASTRA DAHA KALİTELİ AMA TEMİZİNİ BULABİLMEK İÇİN 30 BİNİ AŞMAN GEREKİYOR.
  • İstediğiniz fiyat aralığı tam sıkıntılı aralık. Eski araçların iyisi, yeni araçların kötüsü var o fiyata.. C dizel imkansız. B dizel olarak Grande Punto ya da Colt olabilir. Lpg olabilir derseniz temiz bir Focus 1 faz 2 bulursunuz. Ya da Focus 2. Focus 2 dururken Megane'ın esamesi okunmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 9 Temmuz 2014; 11:47:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up.. yardımlarınızı bekliyorum hala
  • Cidden aralık sıkıntılı kalmış hocam. Punto tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakar Çakmaz Çakan Çakmak -- 10 Temmuz 2014; 1:38:50 >
  • ben de 25-30 bin aralığında dizel araç bakıyorum ancak çok sıkıntılı bir fiyat aralığı 30u geçebilsem sanki her şey çözülecek gibi:) asrtra h dizel ben de vardı o aralıktaki bir paraya sattım kmsi yüksekti ve o aralıkta düşük kmsini bulmak çok zor. bunun haricinde punto evolar olabilir ancak onların fiyatı da 30civarlarında grande puntolara yönelebilirsin.başka ne olabilir diye baktığımızda fabialar var o fiyatlarda, biraz küçük ama c3,207, i20 gibi modeller var b sınıfından. corsa da düşünülebilir ancak onların fiyatları da brz yüksek gibi.yine fiyatı brz arttırabilirsen c sınıfından eski kasa i30 veya ceedleri kovalayabilirsin şimdilik aklıma gelenler bunlar ben de böyle bir başlık açmayı düşünüyordum varsa aklınıza gelen modeller bi el atıverin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobruca

ben de 25-30 bin aralığında dizel araç bakıyorum ancak çok sıkıntılı bir fiyat aralığı 30u geçebilsem sanki her şey çözülecek gibi:) asrtra h dizel ben de vardı o aralıktaki bir paraya sattım kmsi yüksekti ve o aralıkta düşük kmsini bulmak çok zor. bunun haricinde punto evolar olabilir ancak onların fiyatı da 30civarlarında grande puntolara yönelebilirsin.başka ne olabilir diye baktığımızda fabialar var o fiyatlarda, biraz küçük ama c3,207, i20 gibi modeller var b sınıfından. corsa da düşünülebilir ancak onların fiyatları da brz yüksek gibi.yine fiyatı brz arttırabilirsen c sınıfından eski kasa i30 veya ceedleri kovalayabilirsin şimdilik aklıma gelenler bunlar ben de böyle bir başlık açmayı düşünüyordum varsa aklınıza gelen modeller bi el atıverin :)

Doğru diyorsunuz hocam 30 bin üstüne düşük km li güzel bir araba denk getiremedim malum sitede.Araba piyasasının durulmasını bekleyeceğiz gibi görünüyor.

• ManWolF M kullanıcısına yanıt
    ben de o durumdayım şimdilik bekliyorum şu yaz bi geçsin bakalım belki brz toparlanır piyasa
  • Grande punto skydome

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niçin punto arkadaşlar ? Bende araç bakıyorum
  • C sınıfı düşünüyorsanız megane daha uygun, astra veya focus dediğinizde aynı temizlikte-modelde araç 5-6 bin lira artıyor. B sınıfı yeterli derseniz corsa, önceki kasa fiesta veya clio hb olabilir.
  • silinsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 14 Temmuz 2014; 3:23:37 >
  • Ben 2011 model ve ustu chevrolet aveo oneririm. Bayaa bir donanimlisi ve dusuk kmlisini bulabilirsiniz. Genc isi bir araba.

• Bu fiyat aralığında hatta 35 bine kadar adam akıllı c sınıfı yok size tavsiyem

2010-2011 clio 3 dci (makyajlı kasa)
    207 1.4hd
    2008 fiesta 1.4 tdci cool bulursanız güzel olur ama zor
    Bunların dışında corsa c'de olabilir ama ben pek beğenmiyorum bunların hepsi dizel ve 26 bin liraya kadar çok rahat bulunur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el piyasasında araba fiyatları feci uçtu, aceleniz yoksa biraz bekleyin.. eylül gibi fiyatlar normale döner
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.