Şimdi Ara

25-30 bine araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba.bir akrabam bi süredir 2003 skoda fabia sını değiştirmek istiyor.maksimum 30 bin ve kriterler şöyle:
    -araç hb veya sedan farketmez.
    -en önemlisi dizel istemiyor.araç lpg uyumlu olacak.
    -bagajı ve iç hacmi çok küçük olmayacak.
    -2. El sıfır da fark etmez.ancak satarken fazla zarar ettirmeyecek 2. Eli kuvvetli bir araç olacak
    -(bende ikna edemedim ama illa da fransız olmasın diyor)son olarak fransız olmayacak.
    -önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.eli kuvvetli istiyorsan focus,megane,civic,astra,belki cruze,jetta,golf güzel seçenekler.direk benzinle binecek olsam 1.4 tsi jetta alırdım.lpgli olacaksa focus ghia yada astra elegance da güzel seçenek.ha 33 e filan çıkarım dersen civic premium yada elegance tek seçimim olur
  • 2007-2008 vectra olabilir yada sıfır chevrolet aveo hb classic yada yeni kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: clb12

Arkadaşlar herkese merhaba.bir akrabam bi süredir 2003 skoda fabia sını değiştirmek istiyor.maksimum 30 bin ve kriterler şöyle:
    -araç hb veya sedan farketmez.
    -en önemlisi dizel istemiyor.araç lpg uyumlu olacak.
    -bagajı ve iç hacmi çok küçük olmayacak.
    -2. El sıfır da fark etmez.ancak satarken fazla zarar ettirmeyecek 2. Eli kuvvetli bir araç olacak
    -(bende ikna edemedim ama illa da fransız olmasın diyor)son olarak fransız olmayacak.
    -önerilerinizi bekliyorum.

soruna cevap değil fakat;

tanıdığınızın fabia sı hakkında bilgi verirmisiniz ilanı fln varsa talip olabilirim
  • hocam maalesef elimde ilan yok ama aracı ilk sahibinden 13 bine aldı.1.4 mpi motor.jantlar çelik.koyu mavi renk.soracağınız soru var mı başka benim aklıma gelmiyorda fazla
  • bana kaldırsa bitane 2011 lacetti al rahat rahat bin bide 1.4 se al tüplü orjinal fabrika çıkışı fiyar 2300 civarında hb al tasarmı süper dikkat çekiyor yakıt ve performas güzel
    Yada honda al hondanın ölüsü bile işini görür ama bende yüksek model takınıtısı olduğu için 2011 2010 lacetti hb sx aldırdım keyfime bakardım :) yol tuutşu ve rahatlık süper
  • aslında güzel seçenek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • al pişman olmazsın tavisyem bilgi istiyuosan hertürlü yardıma açığım lacettiden çok memnun kalırsn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.