Şimdi Ara

25-30 bin TL CİVARI GENÇ İŞİ ARABA ÖNERİSİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
6.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 8 Eylül 2013; 22:22:01 >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt
    seat için ailemi ikna edemiyorum, tutulmayan araba, parçasını bulamazsın diyorlar, ikna edebilirsem araştıracağım bu araçları da
  • Doğaçlama yap zaten oraya gidince fikrin değişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatına yorum yapmak bize düşmezse hayatını ortaya koyma forumlarda yiğidim bizde yorum yapmayalım. Ayrıca belli zaten biz ne desek sen ailenin lafından cikmazsın boşuna milleti yorma adamlar alfa demiş ona bile yok demişn yani..

• çok olmuş.

• bu forumda çok tecrübeli insanlar var, anlatmayla açıklanamayacak derecede, benden daha iyi bilen, neden kendi arkadaş çevremle kendimle sınırlı kalayım ki? şu yapacağım tercih beni 4 yıl etkileyecek, ya rezil edecek ya vezir edecek. bu konuda maksimum faydayı almaya çalışıyorum, verdiğim paranın hakkını verecek araba arıyorum.cool takılmak ayrı mesele, paranın hakkını almak ayrı mesele..

benim gözümden kaçan yada doğru değerlendiremediğim araçlar çıkmış olamaz mı? buradaki tecrübelilerin yanında elbette aileme soracağım, bu araç benim olduğu kadar onların da olacak,
    alfa konusuna gelirsek ailem şu an ufak bir ilçede yaşıyor, oralarda alfa servisi yok, parça sipariş ediyorsunuz, usta bulmaydı vs. derken 1 haftayı buluyor tamiri.bu gibi durumlara karşı ailemin tecrübesini gözönünde bulunduruyorum, 40-45 yıl kadar tecrübeleri var bu konuda, türlü türlü yolda kalma maceraları var.göz ardı edilemeyecek bir tecrübe olduğunu düşünüyorum bunun

*yazma üslubumdan dolayı yanlış anlaşılma varsa kusuruma bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 8 Eylül 2013; 22:56:38 >

• Aslında satmaya niyetim yok ama konuyu görünce yazayım dedim

2006 grande punto dynamic dizel verebilirim 24.000 liraya 53.500 km de kaza darbe boya yok az yakar çok kaçar gence 10 numara olur ciddi düşünürsen pm den yazabilirsin

• Hiç kimse Fiesta dememiş.

2010-11-12 Model Titanium X paket 1.4TDCi Fiesta....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

kasa tipi hepsi olur, bu maddelerden bazı tavizler vermek gerekirse mecburen vereceğiz tabi.
    fransız arabalarını da düşünüyoruz, onlar da olmazsa hiç seçenek kalmıyor

c4 1.6hdi, 207 1.6hdi, 308 1.6vti, 308 1.6hdi, bravo 1.4 tjet-1.6 multijet, civic elegance-premium, e87 1.16i, focus 1.6tdci ghia, focus 1.6ghia, astra 1.3 cdti, astra 1.6, seat ? kararsızım, belki skoda fabia, corolla 1.6sol, vw konusunda kararsızım,

son durum bu şekilde, ne dersiniz?

o zaman senin için renault clio 1,5 dizel uygun bir çözüm olabilir. bu arabayı kullanan 2 yakın arkadaşım yakıt durumundan çok memnun, tam depoyla 1100-1200 km yapıyorlar, yedek parça ve servis durumu zaten Türkiye lideri, aileme yük olmayayım, az yaksın ve idamesi vergisi bakımı uygun olsun dersen bu araç iyidir, fiat punto veya peugeot lara yönelmen gereksiz.

Madalyonun diğer yüzüne geldiğimizde güvenlik malesef vasat, prestij de pek yok ama öğrenci için ideal

• bilemiyorum hocam kararsız kaldım, neresinden tutsak elimizde kaldı şimdi.her şeye bir bahane çıktı
  • Hocam genel olarak arabaların 1 kronik sorunu vardır. Bu sorunları birbir yazıyım size;
    1-Toyota:İleriki zamanlarda rölantide sorun çıkıyor(Avensis+Corolla'da)
    2-Opel:Fren balatalarını hızlı tüketiyor(Astra+Vectra+Combo)
    3-Fiat:Belli hızdan sonra araba dengesini kaybediyor,titriyor(Doblo+Albea)
    4-Renault:Yokuşlarda zorlanıyor,Hızlanması yeterli değil,Araba oturaklı değil dengesiz sanki tahtadan araba gibi(megane+Kangoo)
    5-Wolkswagen:Yedek parçası Konya'da bulanamadı!(Polo)
    6-Skoda:Lpg takıldığında arıza lambası yanması(Octavia+Fabia)
    7-Dacia:Zaten çok dengesiz bi araba (Logan)

Benim şimdiye kadar sorun gördüğüm araçlar bunlar oldu bunlar dışında hatırlamıyorum...

Umarım fiyatının hakkını verebilecek bir araba bulursunuz.

Not:Bu sorunları kötülemek amaçlı yazmadım şuan araçlar hakkında gözlemlediklerimi yazdım belki araçtan kaynaklı bir problemdir...

• quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

citroen, ford, kia, opel corsa, opel vectra, peugeot 207-307-308-407, renault clio-megane, seat ibiza-leon(tsi-tdi-hitler), volkswagen golf-jetta hakkında yorum yapılmamış.bu araçları bilenlerden de öneri alabilirmiyim?

ww jeta golf astra toyota avensis ve volvoo leon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrim_moswant -- 8 Eylül 2013; 23:54:05 >
  • dostum mesajlarn kız arkadaşımın mesajları gibi paragraf paragraf. okumadım bile araban hayırlı olsun. Honda vtec al bu arada tavsiyem.. Bb
  • bütçe kısıtlı o sınırda en iyi alacağınız dizel punto, clio 2(donanımlı)vs olacak.

Onun yerine lpg ön yargınızı atsanız, gidip o bütçeyle,
    subaru impreza awd
    mitsubishi lancer
    opel astra(+2005)
    ford focus 2

bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iodio75

Acil durumda kolay satamazsınız belki ama 2010-2011 dolu bir Mitsubishi Lancer. Temiz araçtır. Genç işi yakışıklıdır. Az yakar tabiri caizse çok kaçar. Sorunsuz motoruyla nam salmıştır. Değerlendirmeni öneririm. İlanlarda çok güzellerini görüyorum.

Bu arabayı kesinlikle gözardı etmemeni tavsiye ediyorum, kendimde 2010 modelini kullanıyorum ve en ufak bir sorununu görmedim şimdiye kadar, yıllık bakımını yaptır gerisini düşünme. Yakıt olarak benzinli olmasına rağmen çok iyidir, tip olarak zaten çok karizma bir araç. İnvite modeli oldukça doludur, güvenlik açısından 5 yıldız almış araba.Ufak tefek eklemelerle gözler üstünde oluyor bu arabanın. Bir konuda resimlerini eklemiştim arabamın, istersen bir göz at ama satılık değil...

• fort fiesta olabilir bence
  • Toyota Auris, Ford Fiesta HB
  • 1.5 aya bende alacağım tercihim aynı fiyat aralığında 1.3 dizel astra h olsacak sanırım...
  • aynı değerleri 1,6 307 hdi 90hp ile yapıyorum. . .basıncada iyi gidiyo. . .
    imla. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçanBalık -- 9 Eylül 2013; 2:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkirazli

adama bak ya çok pahalı olmasınmış da 30 bin lirayı geçmesinmis de bilmem ne.. Ya ne insanlar var 30 bin liralık araba babamda yok daha.. Onu da geç burda görgüsüzlük yapmaya ne gerek yok o olmaz yok bu olmaz ne alacan uçak iyi olur mu? Millet güzel güzel fikirler vermiş git şahin al tamponu 20 lira.. Tövbe tövbe ya..

sanane kardeşim burda tavisye verenler bişe demiyoda sana neoluyor. . .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.