Şimdi Ara

25-30 bin liraya spor araç bulunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu paralara temiz ve de performanslı araç bulunabilir mi?

Performans olarak vti tarzı bir performans olabilir ama malum vti'lar artık çok yaşlandı, temizini bulmakta pek mümkün değil sanırım. Ep3 type-r bu paralara bulunmaz heralde. Pug pek istenmiyor.

• Takip
  • Peki bu araçlara kasko yaptırabiliyormuyuz örneğin bir 1997 VTI ya da e36 BMW için kasko yaptırmak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Peki bu araçlara kasko yaptırabiliyormuyuz örneğin bir 1997 VTI ya da e36 BMW için kasko yaptırmak mümkün mü?

1,500 tl gibi meblalar vererek mümkün sizin 25-30 arası aradığınız araç 98 model 3.25i veyahut 3.28i olabilir düz vites performans abideleridir kendileri on numara giderler..
  • Spor araba anlayışımız baya farklı. Hot Hatch olaarak Megane Rs mantıklı bir seçim olabilir.
  • Temiz VTI var varda, satan yok. EP3 alamazsın bu paraya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz38x

quote:

Peki bu araçlara kasko yaptırabiliyormuyuz örneğin bir 1997 VTI ya da e36 BMW için kasko yaptırmak mümkün mü?

1,500 tl gibi meblalar vererek mümkün sizin 25-30 arası aradığınız araç 98 model 3.25i veyahut 3.28i olabilir düz vites performans abideleridir kendileri on numara giderler..

Netten baktık ama 3.25 ve 3.28 lerin km'leri çok yüksek ve bir çoğu komple boyalı. 3.20 dahi pek yok gibi duruyor. Temiz gibi duran 3.18 ler var ama onlarında performansı bir hayli düşük olsa gerek.
    ------
    @HazzaR
    Megane RS düşünmüyorum, görünüş olarak çok itici geliyor bana.
    --------

@President
    Temiz VTI bir tane bile göremedim, dediğiniz gibi olanda satmıyor sanırım. EP3 zaten bulmayı ummuyordum VTI da belki bulunabilir diye düşünüyordum şöyle çok km yapmamış temiz bir model ama yok bir tane bile göremedik.

-----------------------
    Bunların dışındada tavsiye olabilir. Tercihen atmosferik motorlu, 140-150hp ve üzeri. Dış görünüş olarakta sportif durması yeterli. Tabii birde elden çıkarması ya da parça bulması çok sorunlu bir model olmamalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Astra GTC de alınabilir.
  • Öncelikle birşey sorucam kusura bakmazsan yaşın kaç?
  • Vti çok zor. Gereksiz reklamı yapıldı o aracın son zamanlarda. Fiyatı çok uçtu. 180000kmlerdeki araca 30000in altında isteyen bile çok nadir. O da nasıldır hani. Çok dert etmezseniz 200sx düşünebilirsiniz astra gtc olabilir. e36 coupelere bakabilirsiniz. Ama e46 zor bulunur...
  • BMW'de BOYA ARANMAZ. Daha başka birşey demiyorum şimdi benim aracım çizik çizik olsa ben o araca öyle binmem gider boyatırım..

Boyası olsun ama değişeni olmasın.. Benim e46 aracım öyle değişeni yok, komple boyalı tavanıda dahil :))) Ama gel görki değişeni yok ve araba oynanmamış sıkıntısız bir araç..

Boya aranıcak arabalar bellidir piyasada satmaya çalışacağınız opel astra, volkwagen jetta, ford focus, renault megane tarzı araçlardır ki..

BMW ile Bu markaları kıyasmalak akıl karı değildir kıyaslıyan insanda ya aracını çok üstün görüyordur ya da arabadan anlamıyordur bu kadar basit ve net..

Bmw ye binipde haftada bir dışarı çıkan insana az rastlarsınız motoru temiz olduktan sonra 300.000 km'leri görmesi hiç sıkıntı değil..
    Yine benim e46 aracım 305.000 küsürde iken aldık motor temizdi sıkıntı etmedik iç konsolun durumu 150,000 km'lerde olan araçlarda bile zor rastlanır cinsten harikulade kullanılmış bir araç..

Alıcaksanız bmw.. ; Boya arama... Kilometreyi önemseme..

Motoru çok ayrıntılı kontrol ettir şanzuman difransiyel ve kaportada değişen yoksa gözün kapalı al, daha başka birşey demiyorum soruların olursa elimden geldiği kadar bmw ile ilgili cevaplarım..!

• 1.8T leon da bakın.

25-30 bin liraya spor araç bulunur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 24 Ağustos 2012; 18:57:26 >
  • "Bunların dışındada tavsiye olabilir. Tercihen atmosferik motorlu, 140-150hp ve üzeri. Dış görünüş olarakta sportif durması yeterli. Tabii birde elden çıkarması ya da parça bulması çok sorunlu bir model olmamalı."

kısaca kendi arayışınızı kendiniz baltalıyorsunuz. Spor araç algınızın karışık olduğu düşünülüyor. Bu fiyat aralığıyla şöyle güzel, temiz spor ruhlu araç alamazsınız. Sahi siz nasıl birşey arıyorsunuz net olarak. Bmw'lere yok diyorsunuz Honda'lar olmuyor daha eski Japonlar deyip üzerine modifikasyon diyeceğiz ancak kendiniz eliyorsunuz zaten bunları.
    En iyisi bir Pejo alıp modlatın siz.
  • quote:

quote:

2004 lagunaya 1.700 tl istiyorlar kasko için bahsettiğiniz araçlar 1.500 tl ye zor zaten belli bir yaşın üzerindeki araca kasko yapılmıyor diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.6 180 HP Olan astra GTC.
  • Opel Astra 2.0t
    Audi S3 (limit biraz daha artarsa daha rahat bulunur)
    Citroen C4 VTS
    Benim tercihim Megane RS olurdu
  • 2004-2006 arası ph2 renault Clıo RS tavsıye ederim. 2.0 atmosferik 182 ps. Yururu oldukca ıyı ufak bır yazılım, egzost, hava filtresi derken 200 ps lere cikmak mümkun. Ve bu araç 1000 kg agırlıgında yanı yururu oldukça ıyi.

Donanım olarakta ESP -4 hava yastıgi gibi hayat kurtarıcı donanımların hepsi mevcut. Gidıp eski tabut almanızı onermem.
    Fiyat olarakta 23-25 arasi temiz bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 24 Ağustos 2012; 19:46:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon, Astra, S3 ve Clio yu listeye ekliyorum

Bu arada bazı arkadaşlar ilginç olduğunu düşündüğüm çıkışlar yapmışlar. Yaşım 25, askerliğimi yaptım ve aktif olarak çalışıyorum, vti'larınıza talibim

Spor araç kısmında aklım karışık değil, benim spor araçtan beklettim gidişinin iyi olması ve tipinin kayık olmaması olay bundan ibaret. Ayrıca atmosferik motorda benim için ciddi bir artı ama illa atmosferik olacak diye şart koşmuyorum.

BMW'lere, Honda'lara yok demiyorum. Dikkatini çekmemiş olabilir ama bu iki marka direk olarak benim ideal listemde ama ortada alınabilecek temizlikte olanı yok. Ben aldığım aracı toplamakla uğraşmak istemiyorum, üzerinde fazla oynanmamış, çok yıpratılmamış bir araç olsun istiyorum ki kilit noktada bu zaten. Gerçekten uygun bir VTI bulsam buraya konu bile açmam.

BMW ve boya/km konusuna gelince. 200,000+ km'de 14-15 yaşında ve komple boyalı bir spor araca çok sıcak bakamıyorum maalesef. Ufak tefek boyalar elbette olur ama komple boyalı ya da belaltı boyalı araç görünce çizikten boyandığına pek inanasım gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 24 Ağustos 2012; 19:55:35 >

• quote:

BMW'de BOYA ARANMAZ. Daha başka birşey demiyorum şimdi benim aracım çizik çizik olsa ben o araca öyle binmem gider boyatırım..

Boyası olsun ama değişeni olmasın.. Benim e46 aracım öyle değişeni yok, komple boyalı tavanıda dahil :))) Ama gel görki değişeni yok ve araba oynanmamış sıkıntısız bir araç..

Boya aranıcak arabalar bellidir piyasada satmaya çalışacağınız opel astra, volkwagen jetta, ford focus, renault megane tarzı araçlardır ki..

BMW ile Bu markaları kıyasmalak akıl karı değildir kıyaslıyan insanda ya aracını çok üstün görüyordur ya da arabadan anlamıyordur bu kadar basit ve net..

Bmw ye binipde haftada bir dışarı çıkan insana az rastlarsınız motoru temiz olduktan sonra 300.000 km'leri görmesi hiç sıkıntı değil..
    Yine benim e46 aracım 305.000 küsürde iken aldık motor temizdi sıkıntı etmedik iç konsolun durumu 150,000 km'lerde olan araçlarda bile zor rastlanır cinsten harikulade kullanılmış bir araç..

Motoru çok ayrıntılı kontrol ettir şanzuman difransiyel ve kaportada değişen yoksa gözün kapalı al, daha başka birşey demiyorum soruların olursa elimden geldiği kadar bmw ile ilgili cevaplarım..!

Hocam yapmayın Allah aşkına sırf çizikten dolayı aracını komple boyatan kaç tane adam çıkar ki , ha o sizin şansınız ama 10 kişide 1 kişi anca boyatır arabasını çizikten dolayı. Kilometrenin de önemi yok demişsiniz ama mekanik bu , ne kadar kaliteli olursa olsun illa ki bi noktadan sonra parçalarda eskime , aşınma vs görülüyor. Bmw de olsa 2004 modeli 35bine alınabilen bi araba bu , olağanüstülük beklememek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

quote:

BMW'de BOYA ARANMAZ. Daha başka birşey demiyorum şimdi benim aracım çizik çizik olsa ben o araca öyle binmem gider boyatırım..

Hocam yapmayın Allah aşkına sırf çizikten dolayı aracını komple boyatan kaç tane adam çıkar ki , ha o sizin şansınız ama 10 kişide 1 kişi anca boyatır arabasını çizikten dolayı. Kilometrenin de önemi yok demişsiniz ama mekanik bu , ne kadar kaliteli olursa olsun illa ki bi noktadan sonra parçalarda eskime , aşınma vs görülüyor. Bmw de olsa 2004 modeli 35bine alınabilen bi araba bu , olağanüstülük beklememek lazım.

2004 model 35.000 Tl'yye aldığınız 3.16 3.18 harici yürüyen bir arabaysa ne güzel...

Arkadaşım inanmıyorsanda gider kaportacıya gösterirsin.. Değişen varmı yokmu oynanmışmı oynanmamışmı zor şeyler değil bunlar..

Eskime payı var evet ama geçmişi temiz olunca sıkıntı olmuyor bilmiyorum cidden çok şanşlıymışız çok şükür çok korktuk alırken bmw'yi ama allahıma şükürler olsun gösterdiğimiz ustalar aldığımız fiyatı duyunca ağızları açık kalıyor tıpır tıpır bir araba kelimesi ağızlarından düşmüyor..

İlla düşünüyorsan ben kendi aracımı vereyim 34.000 tl ye 99 model sunroofsuz manuel adam gibi binersende 3 sıkıntı açmaz .)))

Yakıtıda son ölçümü bugunki 68TL/220km =0,309090909090909091 kuruş ( 150 km sakin kullanım geriye kalan sıkıştırarak ama aşırı değil )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.