Şimdi Ara

25-26 haziran aobp puanları açıklanacaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.osym.gov.tr/belge/1-12563/2011-osys-diploma-notu-islemleri-15062011.html

burda açıklanacak diyor ama ais.osym sitesinde açıklanmamış hala? veya açıklandıysa nerede?

• şifreni ve tc ni gir....karsına işlem yapmak istedigin sınav cıkacak ordan 2011 ösys yi sec tamam de...orda sol taraftan aday bilgilerime tıkla..karsınaösys basvuru kayıt bilgileri cıkacak...ogrenim bilgileri kısmında alt sagda diploma puanın .ama bu direk eklenecek mi bi fikrim yok.Çünkü benimki gerçekten düşük:60.Eğer direk eklenecekse iyi ama direk eklenmeyecekse yandım valla.
  • O 4 yılın diploma notu ortalaması,AOBP değil.
  • e de o puan eklenecek olan buan değil ki benimki 80 mesela ama bu eklenecek olan puan değil bu ortalaman okuldaki sıralamana göre ayarlanacak.

@something ne zaman belli olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 27 Haziran 2011; 10:29:44 >
  • ancak lys sonuçları açıklandığı zaman belli olur.
  • Benim 54. Ortalama kaç puan gelir? Düz lisedeyim
  • benimde 4 yılın ortalaması 70 arkadaslar okul zordu okul birincisinin 86 :)) ayrıca okulun ilk mezunları olucaz ygsde genel olarak basarılı sayılır 600 mezun vercek ygs de barajı gecemeyen 2-3 kişi 600 kişiden ayrıca 9. sınıfı anadolu lisesinde okudum bu okula gectım 2. senede bu okulda anadolu oldu onunda etkisi olurmu acaba? ve ortalama puanım ne gelirmerak etttimde arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 Temmuz Sonuçlar
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aobp seneden seneye değişmiyor değil mi? Okulun mezun olduğun seneki başarısına bakıyorlarsa değişmiyor; sınava son girdiğin seneki başarısına bakıyorlarsa değişiyor. Ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

ancak lys sonuçları açıklandığı zaman belli olur.

oha
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecliptic
    Aobp seneden seneye değişmiyor değil mi? Okulun mezun olduğun seneki başarısına bakıyorlarsa değişmiyor; sınava son girdiğin seneki başarısına bakıyorlarsa değişiyor. Ne diyorsunuz?

mezun olduğun senenin başarısına göre okul puanın gelir diyelim 70 sınava bir daha girsen o seneki mezunların başarısına bakılmaz yine 70 gelir.
  • Teşekkür ederim
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ecliptic
    Aobp seneden seneye değişmiyor değil mi? Okulun mezun olduğun seneki başarısına bakıyorlarsa değişmiyor; sınava son girdiğin seneki başarısına bakıyorlarsa değişiyor. Ne diyorsunuz?

mezun olduğun senenin başarısına göre okul puanın gelir diyelim 70 sınava bir daha girsen o seneki mezunların başarısına bakılmaz yine 70 gelir.
  • benimkinde hiç bir şey yazmıyor boş o kısım
  • 73,17 benimkide :) 9-10-11. sınıfları sıkı tutmadığım için pişman oldum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR344

73,17 benimkide :) 9-10-11. sınıfları sıkı tutmadığım için pişman oldum :S

Benimkide zor bir okulda 69.4 :D
    Bende 10-11 hiç kasmadım :D
    60 falan bekliyorum inşallah beklediğim gibi gelir))
  • benimde 76 anadolu lisesindeyim geçen sene okul sonuncusuna 65 gelmiş bu sene umarım okul başarılı olurda bu civarlarda puan gelir seneye kalacağım çünkü.
  • quote:

benimde 76 anadolu lisesindeyim geçen sene okul sonuncusuna 65 gelmiş bu sene umarım okul başarılı olurda bu civarlarda puan gelir seneye kalacağım çünkü.

hocam okul sonuncusu nasıl 65 ya :S okul bırıncısıne 75 okul sonuncusuna 45 gelmiyormu sizin okul heralde süper bir basarı ornegı gostermıs:D
  • 84,26 okulda 7.sıradayım. Ygs çok yüksek değil okulda, en yüksek ben almıştım o da ygs-2 428'di. Kaç gelir ortalama? 70 alırım diye hesap ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanEvliyaoglu

quote:

benimde 76 anadolu lisesindeyim geçen sene okul sonuncusuna 65 gelmiş bu sene umarım okul başarılı olurda bu civarlarda puan gelir seneye kalacağım çünkü.

hocam okul sonuncusu nasıl 65 ya :S okul bırıncısıne 75 okul sonuncusuna 45 gelmiyormu sizin okul heralde süper bir basarı ornegı gostermıs:D

En düşük 45 gelebiliyor, geliyor değil. Ne cahil insanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedif

quote:

quote:

Evet bizim okulda da geçen sene birinciye 75 sonuncuya 64 gelmişti
    Not:Okul türkiyedeki anadolu liseleri içerisinde geçen sene 7.olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedif

quote:

quote:

Bu cahillikmi oluyor hocam?
    Bilmediğim içinburaya yazdım ve cevap arıyorum bence cahillik senin yaptıgın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.