Şimdi Ara

25.000 TL'ye Araba Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Maksimum 25.000 TL'ye araba tavsiyeniz nelerdir? Yaklaşık iki aydır piyasayı araştırıyorum. Megane 2 Hatchbag de karar kılmıştım. Bir adet buldum ve baktırdım ustama, fakat bu araçların ön takımlarında çok problem yarattığı gibi bir sorunla karşılaştım. Özellikle direksiyon kutusu ki baktığım aracın direksiyon kutusu değişeli 6-7 ay olmuş daha yine sıkıntılıydı. Bu beni biraz Megane II'lerden soğuttu. Şimdi piyasa durumu çok berbat fakat benim maksimum 25.000 TL ayırabileceğim bir araç lazım. Malum aracı alırken sigorta, noter vs. gibi masrafları da var.

Aklımda ki araçlar şunlar arkadaşlar:
    Renault Megane 2 HB (2006-2008)
    Citroen C4 (2005-2008)
    Volkswagen Golf-Polo (2000-2005)
    Honda Civic (2000-2002)
    Skoda Fabia-Octavia (2005-2008)
    Seat Ibiza (2008-2010)

Daha aklıma gelmiyor. Bu araçlardan hangilerini tavsiye edersiniz. Kullanıcıları varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Teşekkürler.

• Suzuki splash bakıyorum bu ara kronik sorunu falan var mi öğrenmeye çalışıyorum bi bakın isterseniz veya suzuki swift

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özkan Bayrakdar Ö kullanıcısına yanıt
    Suzuki Swift , Nissan Almera ve Mitsubishi Colt bakabilirsiniz o paraya bu Japonlardan temiz bulup sorunsuz binersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 7 Ocak 2016; 22:59:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suziki Swift tutulan bir araç mıdır ki? Ve ayrıca bu benim gösterdiklerim arasında küçük kalmıyor mu biraz?
  • Nissan Maxima
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Nissan Maxima

Reis aracın piyasası yok ve 96-97 model araç.
  • Dizel bakıyorsanız punto

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-yetkili-bayiden-2006-alfa-romeo-156-ts-distinctive-261310786/detay

Bu araç nasıl arkadaşlar? Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006 model benzinli 111.000KM'de 24.000 TL Galeriden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan Bayrakdar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-yetkili-bayiden-2006-alfa-romeo-156-ts-distinctive-261310786/detay

Bu araç nasıl arkadaşlar? Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006 model benzinli 111.000KM'de 24.000 TL Galeriden.

pek tekin gözükmüyor baktığın araba, iyice soruştur.

• @alistar Evime yakın. Yarın gidip inceleyebilirim. Fakat bu arabaların tasarımı çok hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan Bayrakdar

@alistar Evime yakın. Yarın gidip inceleyebilirim. Fakat bu arabaların tasarımı çok hoşuma gidiyor.

hocam git incele, iyice bir soruştur. alfa iyi arabadır ama sorunlu olanına denk gelirsen arabadan soğutur adamı.
  • Galiba sizin bütçenize biraz fazla gelecek ama Hyundai i-20 mi satıyorum malesef.Eşim manuel kullanamadığından dolayı otomatik vitesli araç alacağım.Bu yüzden satıyorum.

31 bin kmde.Temiz bir araç.2013 model.Bi incelemekten zarar çıkmaz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-aile-araci-260636828/detay/
  • Kaptan Woodpecker kullanıcısına yanıt
    Aracınızda boya, değişen parça var mı yazmamışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Aracınızda boya, değişen parça var mı yazmamışsınız.

Kusura bakmayın atlamışım.Aracımda hiç bir değişen ve boya yoktur.

Bakımlarınıda sadece yetkili Hyundai servisine yaptırdım.Hatta tüm faturaları mevcuttur.

Yedek anahtarı ve orjinal kitapçığı da vardır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-aile-araci-260636828/detay/

• 25 bin altina temiz dizel sembol bulabilirsiniz. Piyasasi cok, parcasi ucuz.
    25 bine sembol uzucu bir tercih ama araba fiyatlari uctu gitti. C4 o fiyata temiz bulabilirseniz o da cok guzel araba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfa romeo 156 mk2 1,6 2004 ve sonrası. şimdiden hayırlı olsun.

• Elantra.

• Nissan Almera 1.5 Tekna 2004 ve üstü modellere de bir bakın derim.

• @Kaptan Woodpecker dediğin gibi fiyat beni fazla aşar. Hayırlı satışlar. Yarın 2006 model C4'e bakacağım. 1.6 motor. Eğer C4 temiz ise cidden işi artık sonlandırmak istiyorum. Aracın resmini koyuyorum fikir verirseniz sevinirim.
     25.000 TL'ye Araba Tavsiyesi 25.000 TL'ye Araba Tavsiyesi

• civic olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.