Şimdi Ara

25.000 tl civari Dizel araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 bin tl civarı C segment hangi dizel araçları tavsiye edersiniz.

Şimdiden teşekkürler.

• peugeot 307-308 olabilir donanım seviyesi ileri derece araçlar
  • b sınıfı dizel güzel seçenekler var fakat C sınıfı 2. el için en az 30.000 TL gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sql98

peugeot 307-308 olabilir donanım seviyesi ileri derece araçlar

Pejolar elektronikte arıza çok çıkarıyo galiba arkadaşın vardı cd changeri felan baya sıkıntılıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TERİOS55

b sınıfı dizel güzel seçenekler var fakat C sınıfı 2. el için en az 30.000 TL gerekir.

30 mu Astra H lar alınır rahatlıkla ve 307 1.6 larda bu fiyatlara linea filan dolu araç var 30 a alfa romeo alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfbtr

quote:

Pejolar elektronikte arıza çok çıkarıyo galiba arkadaşın vardı cd changeri felan baya sıkıntılıydı.

evet bikaç kronik sorun var ama ben kullanıyorum memnunum güven veren bi araç
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfbtr

quote:

evet bikaç kronik sorun var ama ben kullanıyorum memnunum güven veren bi araç

Sağ ve sol direkleri kaputa doğru olduğu için ben bu pejoları pek sevmedim rahat bi araba ama kullanım kolaylığı yok sen alıştınmı buna ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • punto evo m-jet
  • Şirket arabası hissi veriyor fiat 2010 model araba 100 binlerde
  • ford focus 110bg dizeli tavsiye ederim köpek gibi gider.
  • arkadaşım sen araştır kafanda araçları belirle artılarını eksilerini kullanan arkadaşlar belirtsin böyle konu çok dağılır, ben de 307 diyorum
  • Kriterler, araçtan istenen nedir, araç ne amaçla kullanılacak, nasıl kullanılacak vs vs. Bunları belirtirseniz daha net yardımcı olabiliriz.
  • Aile aracı olarak kullanılacak senede 15 bin km civarı yapıyor şimdiki aracım dizel olursa 20 yi zorlar.
    Belli bir kriterim yok dizel ve c sınıfı araçlara bakıyorum.
  • Astra H 1.3 cdti
    Peugeot 307 1.6 hdi
    Focus 1.6 tdci

Bu üçünede bakıyorum hangisi kısmet olursa ama pejonun sunrooflusunu bulursam alırım.
  • Bende o civarlarda arac bakiyorum lineayi satip alicam o paralara en cok begendigim arac c4 oldu 307den daha iyi gibi geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransız araçlar güven vermiyor fiat ticari konuda gerçekten iyi bu fransızlarda ön cam geniş olması güzel ferahlık veriyor ama çapraz görüş açısından çok kötü citroen pejodan daha iyi heralde pejoların elektrik aksamı iyi değil kendi kendine yanan pejoları çok duydum ama yinede bakıyorum full bir 307 alınır. C4 değişik bir araç ama bence astra H 1.3 cdti lere de bir bak fiatın 1.3 multijetiyle aynı ama GM üretimi cdtiler. ve 6 vites.
  • Bende şu sıralar focus tdci ghialara bakıyorum. Sende bi bakmalısın bence.
  • Renault Megane 2
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.