Şimdi Ara

25.000 Liraya Kadar Araç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir yakınım için 25.000 liraya kadar araç bakıyoruz da. Burada piyasayı bilen bir çok arkadaş olduğu için fikirlerinizi almak istedim. Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum inşallah.

Araç genellikle küçük bir ilçede yani şehiriçi olarak kullanılacak. F/P ürünü diyebileceğimiz en doğru modeller hangileridir acaba ? Tabi ki çok bir şey beklememek lazım ama en azından az yaksın, güvenlik ve yol tutuşunda da çok zayıf olmasın gibi temel beklentiler içerisindeyiz.

Araç Hatchback de olabilir. Dizel / LPG Farketmez. Aklımızdan bir ara 2007 civarları Clio lar geçti. Bir de Fiatın piyasada pek görmediğimiz Stilo'su var. Bu araçlar nasıldır ? Düşünülebilir mi yoksa uzak mı durmak gerekir ? En doğru tercih hangi araçlar olacaktır. Lütfen önerilerinizi esirgemeyin.

• 1.4 fire boş paket linea al gazlı o paralara düşük km bulursun hem az yakar hemde fena bi araç değildir hayırlı olsun :)
  • grande punto 1.3 dizel 90 bg 6 ileri dynamic 2006 2007 araclara bakın.
  • efso kasa toyo veya civıc alım satım kolay olur ayrıca
  • Hyundai i-20 mi satıyorum malesef.Eşim manuel kullanamadığından dolayı otomatik vitesli araç alacağım.Bu yüzden satıyorum.

31 bin kmde.Temiz bir araç.2013 model.Bi incelemekten zarar çıkmaz.

Ayrıca aracımda hiç bir değişen ve boya yoktur.

Bakımlarınıda sadece yetkili Hyundai servisine yaptırdım.Hatta tüm faturaları mevcuttur.

Yedek anahtarı ve orjinal kitapçığı da vardır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-aile-araci-260636828/detay/
  • Audi a3 2001

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.